Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Satsuke
    04. Studeni 2022. 09:21

Koki puno sreće, mislimo na tebe❤️

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

keti91
    04. Studeni 2022. 09:36

Jutro cure pomozite znaci imam grceve u stomaku jake i doktori traze da obavim veliku nuzdu al ja nemogu e sad jel znate nesto prirodno samo da obavim to koliko toliko

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Ana2104
    04. Studeni 2022. 09:47

keti91

Jutro cure pomozite znaci imam grceve u stomaku jake i doktori traze da obavim veliku nuzdu al ja nemogu e sad jel znate nesto prirodno samo da obavim to koliko toliko

Meni je muž poslje carskog donjeo bio šljive i kompot od šljiva i sutradan sam uspjela otić na wc

🙋🏻‍♀️27 🙋🏻‍♂️38
    2018 💒👫🏻
    2019 baby B 👦🏻💙
    5/2021 missed.ab 10tj 💔
    🌈 2022 baby N 👶💙

Ana2104
    04. Studeni 2022. 09:49

Cure koje pišete za menstrualne bolove, ja sam ih isto imala par dana, i jučer sam bila na pregledu i na kraju strogo mirovanje jer je omekšan vrat maternice 

🙋🏻‍♀️27 🙋🏻‍♂️38
    2018 💒👫🏻
    2019 baby B 👦🏻💙
    5/2021 missed.ab 10tj 💔
    🌈 2022 baby N 👶💙

NanaJ
    04. Studeni 2022. 09:57

Jutro cure, ja sam uspjela izvaditi krv na zucne kiseline, popodne bude nalaz. Ako bude netko trebo vaditi krv u vinogradskoj trudnice se ne narucuju znaci samo dodete pa eto ako nekome bude trebalo da znate 😊
    Za porod bez pratnje: zao mi je da je u Petrovoj tak ali ak bude to tak nagurano onda je razumljivo zasto ne pustaju pratnju radi provatnosti drugih zenica, ali sigurno ve dozvoliti posjete nakon bar na par min da tate vide bebice 🙏🏼 znam dam vas je strah ali uvijek vam je netko u radaonama od babica i sestara i jako znaju biti drage i od pomoci tako da samo bez straha. 
    Evo jedna anegdota dok sam ja jos hodala u srednju imali smo praksu na ginekologiji i naravno mogli smo ici i u radaoni i ja ko ja sam bas to htjela i zapravo sam bila
    “pratnja” zenici koja je radala i kojoj muz nije mogo biti na porodu i znam da mi je poslje rekla da joj je jako puno znacilo u tom trenutku da sam bila pored nje i drzala je za ruku 😊 pa eto ako vam ponude nekog od ucenika medicinskih skola kao “pratnju” ako vas nije sram uzmite ih necete biti same i uvijek cete imat nekog pored sebe bar da vam usnice navlazi i ruku da kad vam treba. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Salvatore19
    04. Studeni 2022. 10:28

NanaJ

Jutro cure, ja sam uspjela izvaditi krv na zucne kiseline, popodne bude nalaz. Ako bude netko trebo vaditi krv u vinogradskoj trudnice se ne narucuju znaci samo dodete pa eto ako nekome bude trebalo da znate 😊
    Za porod bez pratnje: zao mi je da je u Petrovoj tak ali ak bude to tak nagurano onda je razumljivo zasto ne pustaju pratnju radi provatnosti drugih zenica, ali sigurno ve dozvoliti posjete nakon bar na par min da tate vide bebice 🙏🏼 znam dam vas je strah ali uvijek vam je netko u radaonama od babica i sestara i jako znaju biti drage i od pomoci tako da samo bez straha.
    Evo jedna anegdota dok sam ja jos hodala u srednju imali smo praksu na ginekologiji i naravno mogli smo ici i u radaoni i ja ko ja sam bas to htjela i zapravo sam bila
    “pratnja” zenici koja je radala i kojoj muz nije mogo biti na porodu i znam da mi je poslje rekla da joj je jako puno znacilo u tom trenutku da sam bila pored nje i drzala je za ruku 😊 pa eto ako vam ponude nekog od ucenika medicinskih skola kao “pratnju” ako vas nije sram uzmite ih necete biti same i uvijek cete imat nekog pored sebe bar da vam usnice navlazi i ruku da kad vam treba.

Bas tako, ja sam na fakultetu na ginekologiji bila u Vinogradskoj, bili smo i na carskima i na vaginalnim porodima. Sve su zene imale pratnju, osim jedne curke, pa nas je sestra zamolila da odemo do nje ako zeli, da joj pravimo drustvo. Svakako bi prihvatila da je netko uz mene, makar da ti tu i tamo kaze da ti ide super, i da je sve ok. Sve su to sitnice, ali puno znace. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Salvatore19
    04. Studeni 2022. 10:30

keti91

Pada mi na pamet jedino Donat Mg, ali koliko sam upoznata, kaj ne daju u bolnici cepice da se lakse obavi nuzda? Mozda da ih se pita... 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Lonmi
    04. Studeni 2022. 10:45

Keti oni pitaju dal si obavila nuzdu, ali ako nece ici samo dat ce ti cepic il nesto. Naravno da ti moze netko donijeti neki sok mozda od marelice il nesto, nece skoditi, mozda pomogne pa obavis bez cepica itd. 

• ribic
    04. Studeni 2022. 10:47

Salvatore19 Vjerujem da ces ti to odlicno izgurati i sama. Samo hrabro naprijed ❤️
    Nanaj E onda je taj lab di i ja bila jer tam mi rekli trudnice bez narucivanja. Super da si uspjela obaviti 👌

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

NanaJ
    04. Studeni 2022. 10:57

ribic

Salvatore19Vjerujem da ces ti to odlicno izgurati i sama. Samo hrabro naprijed ❤️
    NanajE onda je taj lab di i ja bila jer tam mi rekli trudnice bez narucivanja. Super da si uspjela obaviti 👌

Jos samo da nalaz docekam 😂 ja sam si dijagnozu vec prepisala 😂😂😂😂

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.