Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    03. Studeni 2022. 14:31

klarolina

BlairWaldorf

Ja sam si odredila da će porod biti brz jer su tako i mamini bili tako da ne razmisljam previse 🤷🤣
    Cure meni je sinoć bas bilo koma, nikako zaspati, dijete me izlupalo, više sada osjetim ono neko zatezanje kao da se okreće osjećaj + pritisak na mjehur a danas obilniji iscjedak i kiselina on point🙈🤷😑

Meni je mama pričala kako su ju tata i prijateljica vozili u Petrovu pa se ljutila jer ne može s njima na kavu nego su inzistirali da prvo nju ostave u rodilištu, na kraju je rodila prije nego su oni stigli popiti kavu. Kaže tako je brzinski prošla i sa mnom i sa sestrom, tako da se i ja tješim s tim. A malac je i mene sinoć izlupao onako pošteno, s tim da me do sad skoro nikad ništa nije boljelo, a sad je baš počelo neko štrecanje među nogama sve češće, i to kaj veliš pritisak na mjehur :/

Eto, meni mama rodila brata jos nije u salu stigla bila 🤷
    A i mene brzo tako da se tjesim 🙈 
    A sto je s tim iscjedkom danas bas malo vise nekako. 😬 Cure kakve ste s kilažom, evo mene na +8 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• inesss
    03. Studeni 2022. 14:39

Bila plus sedam ,sutra pregled❤️❤️❤️ja sam za sve droge cim rodim samo ne znam utjecaj na dojenje 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    03. Studeni 2022. 14:43

Queen_of_North

ribic

Ja sam za sve droge koje nude - uvijek. Bila dva puta i u opcoj (ivf) i jednom kombinacija normabel/dolatin od koje isto nista nisam osjetila (a zamisli da ti cupaju jajne stanice iz tebe).

Da idem na prirodni porod trazila bih epiduralnu i sve sto se nudi.

Za carski cu trazit poslije sve zivo sta moze od lijekova. Briga me jel braunila, oralno, analno, hahaha. Samo mi daj olaksaj 😂

Hahah a nasmijala si me s ovim zadnjim… Ja sam probala taj Dolantin i koma mi je, tako da sve osim toga samo daj 😀 a mozda se i doma nakljukam s tabletama protiv bolova tko zna jel bi to sto olaksalo? 😂😅

A da, meni dolatin skupa s normabelom u omjeru po njihovoj recepturi😂 Al to da se rijesi ta punkcija i traje sam tih 10-15 min.

Nije da sam za nes drugo.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

NanaJ
    03. Studeni 2022. 15:03

ribic

Ja sam za sve droge koje nude - uvijek. Bila dva puta i u opcoj (ivf) i jednom kombinacija normabel/dolatin od koje isto nista nisam osjetila (a zamisli da ti cupaju jajne stanice iz tebe).

Za carski cu trazit poslije sve zivo sta moze od lijekova. Briga me jel braunila, oralno, analno, hahaha. Samo mi daj olaksaj 😂

Hahahaha kraljica, bas sam se nasmijala 😂😂 zivjela droga 😅🤭

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Ana_
    03. Studeni 2022. 15:16

Ja ne znam šta ću ni kako ću 🤷🏼‍♀️
    U tom trenutku ću valjda bit pametnija 😂😂😂
    Negooo, sad si radim spisak šta mi još nedostaje od ribice i sl, koliko ste toga uzele za početak?
    Ribic, znam da ti govoriš da će tvoje spavati u vrećama, šta ćeš im ispod obuci?

• Ana_
    03. Studeni 2022. 15:22

Radim spisak šta mi nedostaje od robice, ne ribice 😂😂😂😂

NanaJ
    03. Studeni 2022. 15:25

Ana_

Ja ne znam šta ću ni kako ću 🤷🏼‍♀️
    U tom trenutku ću valjda bit pametnija 😂😂😂
    Negooo, sad si radim spisak šta mi još nedostaje od ribice i sl, koliko ste toga uzele za početak?
    Ribic,znam da ti govoriš da će tvoje spavati u vrećama, šta ćeš im ispod obuci?

Imas upute na vrecama i zavisi ti od temperature prostorije tipa vreca TOG 2,5 temperatura prostorije 22 ide ti pidzamica dugih rukava i preko toga vreca ako je temp sobe izmedu 20 i 21 ide bodi kratki rukava, pidzamica dugih rukava pa vreca. Budem probala nac sliku pa stavim

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

NanaJ
    03. Studeni 2022. 15:28

https://ibb.co/8Bghg4K Evo ga 😊

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Ana_
    03. Studeni 2022. 15:30

NanaJ

https://ibb.co/8Bghg4KEvo ga 😊

Hvala ti puno 😘
    Što se preporuča kao optimalna temp u sobi gdje dijete spava? Moram se malo informirati o tome... 

Inna_92
    03. Studeni 2022. 15:53

ribic

Dijelim isti stav. 😄 Umjesto "dobar dan", s vrata ću im reći nek mi pripreme epiduralnu.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.