Kokili sretnoooooo 🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
KokiliSretnooo! U kojoj si bolnici?
Ona je ko i ja u Puli ☺️
O pa ti ces dobit onda frisko iskustvo sutra 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure mislim da su te kilaže ipak samo procjena, ne uzimajte to zdravo za gotovo. Meni rodici fulali za kilogram 🤷
Ugl. nijedna mi nije odgovorila , osjetite li menstrualne bolove? Ja onako danas lagano, prođe kada legnem ali bas mi je nesto teško bilo hodati duže 😭😵 svejedno nisam propustila kavu na suncu u kvartu 🙈🤷
Ma znam da se procjena ali sam ostala sokirana hahah.
Ja sam prije cc tjedan i pol imala menstrualne grceve sada su krenule Bh kontrakcije. Stomak mi ko kamen bude po 30 sec i tako par puta u danu. Neku noc me budilo po noci od nelagode. Dr kaze da je to normalno. Priprema se za porod. Jos uvijek za vrh prsta uloziva ali zatvorena 😁

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
KokiliSretnooo! U kojoj si bolnici?
Ona je ko i ja u Puli ☺️
O pa ti ces dobit onda frisko iskustvo sutra 😀
ribic 🤩😅 veseli me što će ona sutra rodit ☺️i da reci će svoje iskustvo ☺️ ja vjerujem da će joj biti sve uredu ❤️🤞🤞🤞🤞🤞
Jedna cura je bila baš lijepo napisala sada ne znam koja ali uglavnom kako nam se bliži i da do Božića većina Ce nas postati majke ☺️🥰a kao da smo jučer pisale o počecima 🙈 koliko vrijeme leti 😅
Vecer cure kako ste evo uspjela se i ja javiti jer Dora bih bila samo na cici i nosila bi se..bolovi i dalje ne izdrzivi al kad vidite ovo malo pile svaka bol nestane,do ponesjeljka smo u bolnici a dan nikad proci da budemo svi zajedno na okupu..
Koki sretno sutra..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ja isto planiram ne ići dok trudovi ne budi na kojih 4-5 minuta, ali se mislim, što ako ja to prespavam 🤣
Volila bi da krene pravilno, da prepoznam, pa da se stignem okupati, obrijati, počupati obrve, brkove, namazati kremama, psihički spremiti, popiti kavicu, fino stvari u auto i polako krenuti.. kakvi snovi 🤣😅
Znate li smiju li na prirodnom porodu biti nalakirani nožni nokti?
Kokili sretno sutra 🙏♥️
Na prirodnom smiju nozni nokti biti nalakirani ali ne i na rukama :)
Hvala 😅, ne mogu bez laka na noktima 🤣
Ja nikako dočekati pregled, baš su mi rijetko, mislim hvala Bogu, ali zadnji bio 10.10. i sad tek nekad sljedeći tjedan 🙄
Bebu osjetim fino i sve, ali bi volila znati kako napreduje, je li se šta smekšava i to.. da znam mogu li krenuti u neka ozbiljnija čišćenja, ovako me strah
Ja sam pocela ici na ctg i uzv jednom tjedno u bolnicu jer imam neke male komplikacije. Najbitnije je kako kazu pratiti fetalne pokrete, a kao neki put nije dobro ni dirati dolje da se sve ne bi dodatno otvorilo 😂🤭…Ja sam bas neki dan pripremila robicu i sve pa nek stoji. Prvi sin se nikako nije dao van, a sve mi se cini i ovog da cu prenijeti iza termina, ali sam si htjela oprati, srediti i sloziti nek imam spremno pa kad bude bude. :)
Kad ti je termin?
Termin je 12.12., i ja imam sve spremno osim pelena, ne znam koji bi broj i od kojeg proizvodjaca...
Sad sam se sjetila da sam za sebe spremila spavaćice kratkih rukava, i neke carape stopalice 🤣, a vani mozda bude i snijeg i minusi, pa ću morati presložiti..
Btw. znam da je moja mama uvijek sve najljepše i najnovije spremala za bolnicu.. a ja spremila stare ručnike koje ću bacati nakon upotrebe i stare japanke i papuče ću ubaciti ove koje sad nosim po kući 🤣🤣
Ribic, da znam, ja se raspitivam za lak, a beba na zadak od početka haha, tako da su velike šanse da ide carski ali ajde haha🤣
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Vecer cure kako ste evo uspjela se i ja javiti jer Dora bih bila samo na cici i nosila bi se..bolovi i dalje ne izdrzivi al kad vidite ovo malo pile svaka bol nestane,do ponesjeljka smo u bolnici a dan nikad proci da budemo svi zajedno na okupu..
Koki sretno sutra..
keti91 ❤️ super da hoće jesti 🥰 vjerujem ti da kada je pogledaš sve i što te boli prestane jer je veća sreća nego bol ☺️ znam da ti se čini daleko ponedjeljak ali je i blizu 💗 jel dobiješ nešto za bolove
Koki sretno sutra..
🥰🥰🥰🥰
To su oni bolovi što govore zbog kontrakcija od dojenja ili bol od carskog ili 🤔
Brz oporavak, kako je s bebicom, je li možeš zaspati, je li bude stalno s tobom u sobi?
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji