Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    23. Listopad 2022. 11:44

BlairWaldorf

Što je s epiduralnom , to se može zatražiti ?

Ja sam davno rodila u Splitu i trazila epiduralnu i sve bez problema dali,sad kazu da je situacija puno teza za dobit epidural radi nedostatka osoblja,valjda sam ja imala srecu da je bio anesteziolog slobodan 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    23. Listopad 2022. 11:45

Lonmi

Ja imam tajice iz Lidla, crne i sive, ali meni u tome zna ponekad biti hladno za noge. Jel postoje mozda i oni mrvu deblji modeli za zimu? Inace su odlicne.
    Sve sam misljenja da vise nista ne kupujem trudnicko, nego izdrzim u tome sta imam sad jos kratko jer mi onda poslije samo stoji u ladici. Ako se odlucimo i za 3 dijete tko zna jel cu stat u ove S tajice 😂😂😂, to je uvijek rizik.
    A jedna haljina iz Sinsay mi neda mira, pita me muz, a gdje ces ju nositi uz 2 bebe, kamo cemo ici 😂😂😂😂 i sad ne znam jel da kupim il ne 🙉😂

Naravno da ces ic svugdje ❤️neka beba sve se moze 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

lil_me
    23. Listopad 2022. 12:20

💜Medenko

inesss

💜Medenko

Bok curke😀..pratim vas u zadnje vrijeme iako sam aktivnija bila na potpomognutoj dosada.Vrijeme polako ide,sad sam u 30 tj.i polako se spremamo za našu curicu.Puno je svega tu za popratiti,dojenje,porod,bolnica🤦🏽‍♀️..pogotovo kad ti je prvo..ali vjerujem da će dobro proći kao i sve.Vidjela sam za Lidl(hvala Ribič)😘dobro je znati povoljno je pa sve brzo ode.
    Za curke iz Zg i okolica Dani beba su 4-6.11. WG,pa vjerujem da se isplati pogledati😉…družimo se više u nadolazećim danima..😚

Super Medenko sto si sve spremila,curke su ovdje uglavnom sve spremne osim mene😂😂😂😂😂😂.Do prvog mjeseca smo sve s bebama
    Iinesssja to sve kao polako🙊kao ima vremena a ustvari je sve tako blizu..termin mi je 31.12.pa zezam muža da se bar nemora zamarati gdje će biti za Novu🤪Na sajam idemo prvenstveno zbog AS i marame za nošenje bebe pa ćemo vidjeti😉Idući tjedan imamo trudnički tečaj (nažalost on-line)iako ja volim više uživo🤭…a tjedan iza idem u Vinogradsku imaju srijedom edukaciju babica o porodu i možeš pitati sve što želiš,a i vjerujem čuti nešto o čemu nemam pojma.Kako se vi snalazite sa strahom od poroda🙈

Super taman, ides gdje zelis, goste primas po želji 🤣🤣 uvijek se možeš izvući na umor... A lijepo je izići prošetati..
    Mene je 11.12. termin, i ne znam kako će to biti za Božić, oče li nam tko doći, očemo li mi moći u šetnje 🤔
    Strah od poroda 😓, da bar znamo kad ćemo točno roditi, kad ćemo već se napatiti.. bas mi teško bude na trenutke 😑

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• inesss
    23. Listopad 2022. 12:50

lil_me

💜Medenko

inesss

💜Medenko

Bok curke😀..pratim vas u zadnje vrijeme iako sam aktivnija bila na potpomognutoj dosada.Vrijeme polako ide,sad sam u 30 tj.i polako se spremamo za našu curicu.Puno je svega tu za popratiti,dojenje,porod,bolnica🤦🏽‍♀️..pogotovo kad ti je prvo..ali vjerujem da će dobro proći kao i sve.Vidjela sam za Lidl(hvala Ribič)😘dobro je znati povoljno je pa sve brzo ode.
    Za curke iz Zg i okolica Dani beba su 4-6.11. WG,pa vjerujem da se isplati pogledati😉…družimo se više u nadolazećim danima..😚

Super Medenko sto si sve spremila,curke su ovdje uglavnom sve spremne osim mene😂😂😂😂😂😂.Do prvog mjeseca smo sve s bebama
    Iinesssja to sve kao polako🙊kao ima vremena a ustvari je sve tako blizu..termin mi je 31.12.pa zezam muža da se bar nemora zamarati gdje će biti za Novu🤪Na sajam idemo prvenstveno zbog AS i marame za nošenje bebe pa ćemo vidjeti😉Idući tjedan imamo trudnički tečaj (nažalost on-line)iako ja volim više uživo🤭…a tjedan iza idem u Vinogradsku imaju srijedom edukaciju babica o porodu i možeš pitati sve što želiš,a i vjerujem čuti nešto o čemu nemam pojma.Kako se vi snalazite sa strahom od poroda🙈

Super taman, ides gdje zelis, goste primas po želji 🤣🤣 uvijek se možeš izvući na umor… A lijepo je izići prošetati..
    Mene je 11.12. termin, i ne znam kako će to biti za Božić, oče li nam tko doći, očemo li mi moći u šetnje 🤔
    Strah od poroda 😓, da bar znamo kad ćemo točno roditi, kad ćemo već se napatiti.. bas mi teško bude na trenutke 😑

Nemoj da ti bude,rodit cemo u najljepse doba godine ❤️

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    23. Listopad 2022. 12:51

Ribic koliko si toga uzela broj 50 i sto sve? Ostale curke jeste kupile od broja 56

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Lavendera
    23. Listopad 2022. 13:03

Lonmi

Lavendera ma meni dan u kojem trebam mirovati traje kao godina 😂😂
    Ima da izludim do sljedećeg pregleda, ali neka, proci ce. Stvarno se pitam koliko koristi, ako se covjek osjeca gore, ali sve za bebu.
    Kako sam u prvoj mjesecima lezala, ja sam u 36 tt trcala van iz ordinacije kad je rekla sad vise nema mirovanja 😂😂😂, nista me vise nije bolilo, blazena sloboda 😂.
    Ja cu imati sigurno jos 2 pregleda kod svoje ginicke, sad za 2 tj i onda valjda za tj dana opet da mi uzme onaj bris i dalje bolnica. Super mi je da sam cim duze kod nje, jer se u bolnici bas dugo ceka 😒

Hahahah ovo za trcanje van iz ordinacije sam nekako uspijela i zamisliti u glavi😂 Ako doguram do 36tt tako nekako i sebe vidim🤣
    Ja sutra imam kontrolu u TA, pa s tim kod svoje gin, pa je rekla da ce vidjeti dal cu jos kod nje dolaziti ili sve u TA. A zadnji pregled kod nje mi je trebao biti sada 28.10.
    Mene iskreno strah malo sta i kako za sutra, dal otici odma u 7h obavit ctg pa sjedit i cekat do 9/9:30 kad se dr smisle doci u ambulantu. Ctg rade od 7-9 a pon im bude uvijek guzva, pa da dodem u 9 opet cu cekati tko zna koliko na pregled jer dr sidu s odjela iza 9 tek a nekad i kasnije.. A u biti ne smijem sjediti, vec lezati. Pa jedino mi pada na pamet sutra pitati jednu od sestara dal ima tamo koji krevet koji se ne koristi za ctg da mogu odlezat tih onda jos sat i pol do 2 dok ne krenu pregledi..Ne znam ni kad ce mi uzimati bris na taj BHSB , jos je jedino to ostalo da nisam napravila.. 🤷🏻‍♀️
    Bas me nekako sad pocela prat nervoza sta ce biti sutra kako ce biti sutra, dal ce i dalje sve biti okej. 🙄 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lonmi
    23. Listopad 2022. 13:53

Lavendera to je najgore, sta bi morala lezati, a onda nije problem sjediti negde u cekaoni.
    Tako mene moja salje na transfuziju vaditi krv za IAT, uopce cudno jer me to u prvoj trudnoci nije trazila, gdje isto moram voziti, nacekavati itd., a 2 min prije kaze max usporiti, ne ovo, ne ono. Onda je rekla samo, mah budete tamo za 2 tj da sad ne hodate, valjda joj je postalo jasno 😂.
    Zato nebi imalo smisla da su zadnji tj u mirovanju jer tko bi mirovao dok moras po 4h u bolnici cekati 😂

snowwhite1410
    23. Listopad 2022. 14:03

BlairWaldorf

Što je s epiduralnom , to se može zatražiti ?

Hej 😁 zavisi valjda u kojoj je fazi porod 😁 kada dođeš i meni su rekle neke ženske koje su došle u Pulu u rodilište gdje bi ja trebala da je dobila epiduralnu a to je bila injekcija samo za bolove nije epiduralna 😅ja ne znam BlairWaldorf šta mene čeka ali bliži se dan 🙈🙈🙈 strah me sve više

snowwhite1410
    23. Listopad 2022. 14:05

BlairWaldorf

Ja sam posudila ručnu izdajalicu a ako mi bude islo tako kupiti ću onda električnu 😀

Ja sam kupila ako mi ne bude trebala stavit ću je prodati i to je to bolje da imam nego da nemam pa kako god nije bila skupa to nosim sa sobom u rodilište 😅 vidjeti ćeš bitno da imaš za prvu ruku 💓

Martina2020
    23. Listopad 2022. 15:43

Ana2104

Cure gdje ima za kupiti medela štitnike?

Ima u ljekarnama i online, samo treba odabrati dobru veličinu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.