Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    22. Listopad 2022. 22:36

Lonmi meni je tako, kad ustajem na wc kao da mi kamen padne na zdjelicu.. Bas mi bude tesko i do wc-a otici, i moram polako ustajat jer imam osjecaj da kud mi je nizak tlak inace, da mi je sad jos nizi zbog tog mirovanja i svega. 
    Osjecam se bas tromo, sporo a to do wca mi je jedino sto ustajem. Tjesim se, proci ce uskoro🙈

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Angeleyes
    22. Listopad 2022. 22:47

Vezano za dohranu, evo ja sam odlucila za rodiliste uzet HIPP bio combiotik pre tekuci, ima ga u Mullera. Mislim da je to najprakticnije i neka se nadje za svaki slucaj. 🤷🏼‍♀️

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

ancy2010
    22. Listopad 2022. 23:10

Martina2020

Lonmi ja sam za pol sata uspjela izdojiti 1 ml ako je bilo sreće, doslovce cajna zlicica 😅😅 sad mi je smiješno, ali onda mi nije bilo, doslovce kap po kap, vise sam suza proplakala nego kapi izdojila.. ali dobro, takav stres si ne cu vise dozvoliti, znam da to nije moja odluka, tak je kak je i gotovo. Cimerica je isto izdajala, ona je za 5 min imala za dva obroka. Eto. Svima drugačije :)

Tako je i meni bilo, sa rucnom izdajalicom nikad nisam ni kapi izdojila, medelina dvostruka me spasila, s njom se nesto pokrenulo, a najvise bi izdojila sama rukom, iako nikad tu nije bilo količine da bi zadovoljila jedan obrok, uvik sam morala dodavati dohranu..ja bi muku mučila za 10ml, a cimerica u 5 min napuni cili bocu😅

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

lil_me
    22. Listopad 2022. 23:15

Jaoj muka po porodu 🤣..
    Samo da zive i zdrave dodjemo kući i uzivamo najljepše moguće, s dojenjem ili bez...

Par dana me već ubi apetit, pojedem sve živo moguće, neke slatkiše koje u ostavi stoje sigurno od Uskrsa 😅..
    33 TT, i mislim da ću još ovih 7 dobiti sigurno i 7 kg 😤🤐
    I tako se slabo osjećam kao da će mi puknuti trbuh, s mjesta se pomaknuti ne mogu hahaha, i sutra opet isto 🙄

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Martina2020
    23. Listopad 2022. 05:37

Lonmi i ja se nadam da bude dobro ovaj put, i meni i svima 😊
    Sreca ❤️ da, malac je sad super, ali prosli smo 3 mj baby handling i onda fizikalnu terapiju jer je imao krvarenje mozga 1.stupanj i distoni sindrom, ali smo sve izvježbali i prohodao je s 10 mj, umjesto kak su govorili ako bude do 24 da bude dobro. sve ih je zeznuo :) i Pise fizijatrica na zadnjem nalazu, napredniji za dob 🤗
    Ugl, zastoj u rastu je dijagnosticiran tek po porodu kad su vidli malu kilazu, znaci on je u trbuhu gubio na tezini, a ne dobivao jer je pupcana vrpca pocela odumirati (ne znaju kad) i nije dobivao dovoljno kisika i hrane. Prije poroda su protoci bili granicni, ali ne kritični, a meni je jedina sumnja bila jer sam ga stvarno slabo i rijetko osjetila. To sam rekla doktoru na kontroli i hvala Bogu odmah su reagirali. Ctg je isto bio losiji, ali opet ne kritični pa su me ostavili na promatranju, a kak su mu pali otkucaji sljedeći dan na ctg.u svima nam je bilo jasno da mora van. I to je bila dobra odluka.

Martina2020
    23. Listopad 2022. 05:43

ancy2010

Tako je i meni bilo, sa rucnom izdajalicom nikad nisam ni kapi izdojila, medelina dvostruka me spasila, s njom se nesto pokrenulo, a najvise bi izdojila sama rukom, iako nikad tu nije bilo količine da bi zadovoljila jedan obrok, uvik sam morala dodavati dohranu..ja bi muku mučila za 10ml, a cimerica u 5 min napuni cili bocu😅

Ta Medelina je stvarno super 👌 ja sam kupila sve moguće u nadi da budem uspjela, ali nije kriva izdajalica kaj nije imala kaj povuci... I Medelini stitnici za bradavice, ne osjetiš ih uopce, a drze se ko zaljepljeni :D

Inna_92
    23. Listopad 2022. 09:39

Cure, znate li možda koji stalak bi pasao uz Ikeinu kadicu Lattsam? Je li dobro kupiti izdajalicu već sada ili mogu pričekati? 🤔

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• ribic
    23. Listopad 2022. 09:57

Inna_92

Cure, znate li možda koji stalak bi pasao uz Ikeinu kadicu Lattsam? Je li dobro kupiti izdajalicu već sada ili mogu pričekati? 🤔

Za stalak ne znam. A sto se izdajalice tice bilo bi super ak imas od neke frendice/rodbine za posudit za prvu. Pa lako onda kupis ako vidis da ce trebati i da ti ok…

Ja sam posudila jednu rucnu i jednu elektricnu pa cemo vidjeti…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Ana2104
    23. Listopad 2022. 09:59

Cure gdje ima za kupiti medela štitnike?

🙋🏻‍♀️27 🙋🏻‍♂️38
    2018 💒👫🏻
    2019 baby B 👦🏻💙
    5/2021 missed.ab 10tj 💔
    🌈 2022 baby N 👶💙

💜Medenko
    23. Listopad 2022. 10:04

Bok curke😀..pratim vas u zadnje vrijeme iako sam aktivnija bila na potpomognutoj dosada.Vrijeme polako ide,sad sam u 30 tj.i polako se spremamo za našu curicu.Puno je svega tu za popratiti,dojenje,porod,bolnica🤦🏽‍♀️..pogotovo kad ti je prvo..ali vjerujem da će dobro proći kao i sve.Vidjela sam za Lidl(hvala Ribič)😘dobro je znati povoljno je pa sve brzo ode.
    Za curke iz Zg i okolica Dani beba su 4-6.11. WG,pa vjerujem da se isplati pogledati😉...družimo se više u nadolazećim danima..😚

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.