Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    23. Listopad 2022. 10:17

💜Medenko

Bok curke😀..pratim vas u zadnje vrijeme iako sam aktivnija bila na potpomognutoj dosada.Vrijeme polako ide,sad sam u 30 tj.i polako se spremamo za našu curicu.Puno je svega tu za popratiti,dojenje,porod,bolnica🤦🏽‍♀️..pogotovo kad ti je prvo..ali vjerujem da će dobro proći kao i sve.Vidjela sam za Lidl(hvala Ribič)😘dobro je znati povoljno je pa sve brzo ode.
    Za curke iz Zg i okolica Dani beba su 4-6.11. WG,pa vjerujem da se isplati pogledati😉…družimo se više u nadolazećim danima..😚

Super Medenko sto si sve spremila,curke su ovdje uglavnom sve spremne osim mene😂😂😂😂😂😂.Do prvog mjeseca smo sve s bebama

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

BlairWaldorf
    23. Listopad 2022. 10:20

💜Medenko

Bok curke😀..pratim vas u zadnje vrijeme iako sam aktivnija bila na potpomognutoj dosada.Vrijeme polako ide,sad sam u 30 tj.i polako se spremamo za našu curicu.Puno je svega tu za popratiti,dojenje,porod,bolnica🤦🏽‍♀️..pogotovo kad ti je prvo..ali vjerujem da će dobro proći kao i sve.Vidjela sam za Lidl(hvala Ribič)😘dobro je znati povoljno je pa sve brzo ode.
    Za curke iz Zg i okolica Dani beba su 4-6.11. WG,pa vjerujem da se isplati pogledati😉…družimo se više u nadolazećim danima..😚

Hello. ☕🥧
    Ja mislim da ne kraju neću na taj sajam ... Nemam sto 🤷 sutra ću i ja do Lidla ako sve ne prodadu. Dječju robicu neću uzimati jer imam sve za prvu ruku dobila sam dosta toga , neke sitnice kupila ali bi sebi svakako uzela tajice. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    23. Listopad 2022. 10:21

Ja sam posudila ručnu izdajalicu a ako mi bude islo tako kupiti ću onda električnu 😀

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    23. Listopad 2022. 10:51

Lavendera ma meni dan u kojem trebam mirovati traje kao godina 😂😂
    Ima da izludim do sljedećeg pregleda, ali neka, proci ce. Stvarno se pitam koliko koristi, ako se covjek osjeca gore, ali sve za bebu.
    Kako sam u prvoj mjesecima lezala, ja sam u 36 tt trcala van iz ordinacije kad je rekla sad vise nema mirovanja 😂😂😂, nista me vise nije bolilo, blazena sloboda 😂.
    Ja cu imati sigurno jos 2 pregleda kod svoje ginicke, sad za 2 tj i onda valjda za tj dana opet da mi uzme onaj bris i dalje bolnica. Super mi je da sam cim duze kod nje, jer se u bolnici bas dugo ceka 😒

💜Medenko
    23. Listopad 2022. 10:59

inesss

💜Medenko

Super Medenko sto si sve spremila,curke su ovdje uglavnom sve spremne osim mene😂😂😂😂😂😂.Do prvog mjeseca smo sve s bebama

Iinesss ja to sve kao polako🙊kao ima vremena a ustvari je sve tako blizu..termin mi je 31.12.pa zezam muža da se bar nemora zamarati gdje će biti za Novu🤪Na sajam idemo prvenstveno zbog AS i marame za nošenje bebe pa ćemo vidjeti😉Idući tjedan imamo trudnički tečaj (nažalost on-line)iako ja volim više uživo🤭...a tjedan iza idem u Vinogradsku imaju srijedom edukaciju babica o porodu i možeš pitati sve što želiš,a i vjerujem čuti nešto o čemu nemam pojma.Kako se vi snalazite sa strahom od poroda🙈

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

💜Medenko
    23. Listopad 2022. 11:04

BlairWaldorf

💜Medenko

Hello. ☕🥧
    Ja mislim da ne kraju neću na taj sajam … Nemam sto 🤷 sutra ću i ja do Lidla ako sve ne prodadu. Dječju robicu neću uzimati jer imam sve za prvu ruku dobila sam dosta toga , neke sitnice kupila ali bi sebi svakako uzela tajice.

u pravu si,tajice su im povoljne a posluže svrsi...nadam se da ću i ja ugrabiti koje🙃😀

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• inesss
    23. Listopad 2022. 11:23

💜Medenko

inesss

💜Medenko

Iinesssja to sve kao polako🙊kao ima vremena a ustvari je sve tako blizu..termin mi je 31.12.pa zezam muža da se bar nemora zamarati gdje će biti za Novu🤪Na sajam idemo prvenstveno zbog AS i marame za nošenje bebe pa ćemo vidjeti😉Idući tjedan imamo trudnički tečaj (nažalost on-line)iako ja volim više uživo🤭…a tjedan iza idem u Vinogradsku imaju srijedom edukaciju babica o porodu i možeš pitati sve što želiš,a i vjerujem čuti nešto o čemu nemam pojma.Kako se vi snalazite sa strahom od poroda🙈

Svi znamo di cemo za ovu Novu Godinu 😂😂😂😂😂.Meni je termin sredinom prvog mjeseca medutim carski ce bit u dvanaesti mjesec ako bude sve ok.Dani beba su u Splitu,a ja sam morala otputovati pa me prija zove da ima broj 50 pa sam joj rekla da mi nakupuje benkice i bodije.A poroda se ne bojim jedino panicarim uvijek jesu li oni dobro Prvi porod vaginalno bez problema s epiduralnom,ovaj put carski me ceka

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

BlairWaldorf
    23. Listopad 2022. 11:33

Što je s epiduralnom , to se može zatražiti ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

lil_me
    23. Listopad 2022. 11:38

💜Medenko

BlairWaldorf

💜Medenko

Hello. ☕🥧
    Ja mislim da ne kraju neću na taj sajam … Nemam sto 🤷 sutra ću i ja do Lidla ako sve ne prodadu. Dječju robicu neću uzimati jer imam sve za prvu ruku dobila sam dosta toga , neke sitnice kupila ali bi sebi svakako uzela tajice.

u pravu si,tajice su im povoljne a posluže svrsi…nadam se da ću i ja ugrabiti koje🙃😀

Ja uvijek nosila iz lidla M, sad kupila L, ne mogu im ništa 🤣🤣
    Valjati će za poslije 

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Lonmi
    23. Listopad 2022. 11:41

Ja imam tajice iz Lidla, crne i sive, ali meni u tome zna ponekad biti hladno za noge. Jel postoje mozda i oni mrvu deblji modeli za zimu? Inace su odlicne. 
    Sve sam misljenja da vise nista ne kupujem trudnicko, nego izdrzim u tome sta imam sad jos kratko jer mi onda poslije samo stoji u ladici. Ako se odlucimo i za 3 dijete tko zna jel cu stat u ove S tajice 😂😂😂, to je uvijek rizik.
    A jedna haljina iz Sinsay mi neda mira, pita me muz, a gdje ces ju nositi uz 2 bebe, kamo cemo ici 😂😂😂😂 i sad ne znam jel da kupim il ne 🙉😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.