Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    23. Listopad 2022. 20:21

Nažalost (ili na sreću), u mom rodilištu moramo sve svoje nositi.. pa su mi poznanice savjetovale i kape i rukavice, ne znam je li to zbog hladnoće ili što..

Imam problem i s desnima, takodjer curaprox i paradontax, ali nije bas tako osjetljivo na hranu, samo krvari, mozda da napraviš pregled kod zubara
    Imate li vi problema s dioptrijom, meni je porasla čini mi se vise od 0.50 😏

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

NanaJ
    23. Listopad 2022. 20:24

Meni je s desnima krenulo prije 4 dana i ovo ne uzas 😭 sutra cu zvat zubarku nek pogleda da nebi kakva infekcija bila jos 🤦🏻‍♀️ kupit cu si paradontaks a cetkicu imam elektricnu philips sonicare cetkicu imam cak i program za desni pa cu s njim prat. 
    Ja sam za povracanje i mucnunu potala dr i rekla je da je to sve normalno zeludac nema vise mjesta i maternica i beba sve stiscu pa naravno kao da dolazi do toga 🤷🏻‍♀️ jos 8 tjedana 🙏🏼😅

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ
    23. Listopad 2022. 20:27

lil_me

Nažalost (ili na sreću), u mom rodilištu moramo sve svoje nositi.. pa su mi poznanice savjetovale i kape i rukavice, ne znam je li to zbog hladnoće ili što..

Imam problem i s desnima, takodjer curaprox i paradontax, ali nije bas tako osjetljivo na hranu, samo krvari, mozda da napraviš pregled kod zubara

Ja sam coro coravi 😂 i isto sam mislila da mi je dioptrija skocila i otisla sam na pregled i je skocila ali ne strasno i reko je da se to u trudnoci pokvari ali se isto tako i vrati nakom poroda i da se u trudnoci ne mjenja postojeca dioptrija tj leca naocala bas iz razloga sto se u 99% slucajeva vrati na staru 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

keti91
    23. Listopad 2022. 20:38

Pozz cure evo ja sutra bas imam citav dan skoro hodanja,a uz to pregled,pa.ctg i onda uzv radi plodne vode da mi se sad prati to.

Pa planiram pitati za kicmu sta ce i kako jer mi je gin koji je vodio trudnocu rekao da njima.kazem za kicmu pa.onda nek oni odluce dal ce carski ili ipak prirodni! 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lonmi
    23. Listopad 2022. 20:46

Martina da, vjeruj mi jedva cekam termin i da rodim 😂
    Obozavam bebe, jedva ju cekam primiti u ruke i samo da je kad treba i sve dobro. Samo da porod prođe, malo me strah ovaj put 😬
    .
    Ima li koja od vas osjecaj da joj dijete kopa skroz dolje? Mene bas bole ti pokreti, skroz dolje nisko u zdjelistu, imam osjecaj da ce proviriti. 

Lavendera
    23. Listopad 2022. 20:53

Lonmi doslovno. Kao trebam strogo mirovari, lezati i nema sjedenja itd i onda kaze  u TA kontrola gdje znaju da je uvijek guzva ponedjeljkom i da se ceka satima.. A mozes jedino lec na pod🤣 Ne znam kako ce to izgledati..

Ja imam bas osjecaj kao da se ona skroz spustila.. Da oprostite na izrazu al kad sjednem i to malo jadno na wc koliko sjednem, imam osjecaj da ce joj samo glava izvirit van. Cim legnem nazad u krevet brzo, prode. Al i dalje osjetim gdje kopa tako bas jako nisko. Sve me vise strah pregleda ujutro.. 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• ribic
    23. Listopad 2022. 21:34

lil_me

Pa gdje to? 😱

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    23. Listopad 2022. 21:36

Lavendera

Lonmidoslovno. Kao trebam strogo mirovari, lezati i nema sjedenja itd i onda kaze u TA kontrola gdje znaju da je uvijek guzva ponedjeljkom i da se ceka satima.. A mozes jedino lec na pod🤣 Ne znam kako ce to izgledati..

Ja imam bas osjecaj kao da se ona skroz spustila.. Da oprostite na izrazu al kad sjednem i to malo jadno na wc koliko sjednem, imam osjecaj da ce joj samo glava izvirit van. Cim legnem nazad u krevet brzo, prode. Al i dalje osjetim gdje kopa tako bas jako nisko. Sve me vise strah pregleda ujutro..

Moja lijeva (vodeca) je nogicama dolje i doslovno udara po venerinom brijegu. A desna je “normalno” i glavicom kao da jajnik stisne u nekim polozajima (na boku). Netko tak izdrzi par dana, a netko prenese termin. A sad ga ti znaj…. svakako sretno na pregledu i javi se poslije!

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• inesss
    23. Listopad 2022. 22:03

Meni ti krvare desni,zubi svi sredjeni to je normalno,isto tako mi i krv teče iz nosa.
    Danas kupljeno dvadesetak bodica broj 50🥰.Sutra cu u C&A opet svega kupit ,pretpostavljam da nama sa zimskim bebama idu bodici dugih rukava i duge gace pa povise te vanjske benkice i carapice ako sam ja to dobro u glavi organizirala,

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Tina0409
    23. Listopad 2022. 22:39

Cure,
    Jel ima koja da je bila na danima beba u Splitu ovaj vikend?
    Kakvi su popusti?
    Mi bi se zaletili u Zagreb kad budu pa neznam jel nam se isplati.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.