Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    23. Listopad 2022. 22:47

Tina0409

Cure,
    Jel ima koja da je bila na danima beba u Splitu ovaj vikend?
    Kakvi su popusti?
    Mi bi se zaletili u Zagreb kad budu pa neznam jel nam se isplati.

Bit ce ti i online. Pogledaj si na webu/instagramu od ponudaca pa ti pisu popusti

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

razigrana
    23. Listopad 2022. 23:00

U izlasku 2 tjedna pred porod 😅
    https://ibb.co/LRd105X

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    23. Listopad 2022. 23:20

razigrana

Preslatkaaaa :) A i u cizme stanes😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

razigrana
    23. Listopad 2022. 23:53

ribic

razigrana

Preslatkaaaa :) A i u cizme stanes😂

Hvalaa! Znas sta? Dojadile su mi trenirke i tajice , ne mogu vise... 🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• mila20
    24. Listopad 2022. 00:12

Distendiran dus? Ima li koja trudnica ili mama iskustva s tim? 19 tjedan trudnoce, strogo mirovanje. Zanima me ima li tko tu dijagnozu ili je koja imala. 

BlairWaldorf
    24. Listopad 2022. 00:37

snowwhite1410

BlairWaldorf

Što je s epiduralnom , to se može zatražiti ?

Hej 😁 zavisi valjda u kojoj je fazi porod 😁 kada dođeš i meni su rekle neke ženske koje su došle u Pulu u rodilište gdje bi ja trebala da je dobila epiduralnu a to je bila injekcija samo za bolove nije epiduralna 😅ja ne znam BlairWaldorf šta mene čeka ali bliži se dan 🙈🙈🙈 strah me sve više

Joj definitivno se blizi i meni ali ti si bliža ! Bit će sve dobro, ali kuzim te, ja nastojim ne misliti previse. Evo mene u krevetu, nesto me boli desna noga a maleni rovari po trbuhu, krenuli su ti pokreti biti intenzivniji a na momente i bolniji. Ne mogu jos zaspati 🤷
    Od robice ću neki 52 ili 56 nemam pojma koliki će biti 🤷 cure ne trpajte previse robice mislim da nije potrebno i da klinci brzo to prerastu. Ja sam sad fokusirana na posteljinu 😀 imate za preporučiti neku stranicu (hrpu toga sam nasla i u ikei) ali nesto mi njihovi popluni izgledaju tanasni plus na stanju nemaju onu tekstilnu zastitu za kinderbet 😬
    Sobu ćemo novu na kraju, gledala sam malo i rabljeno ali nisu to neke velike razlike u cijeni a ne zelim da je ostećeno 😐

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

NanaJ
    24. Listopad 2022. 06:18

Tina0409

Cure,
    Jel ima koja da je bila na danima beba u Splitu ovaj vikend?
    Kakvi su popusti?
    Mi bi se zaletili u Zagreb kad budu pa neznam jel nam se isplati.

Koliko sam popratila ove sto mene zanimaju 20% na cijeli asortiman. Tako nekako sam i ocekivala i izracunala u glavi 😂

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ
    24. Listopad 2022. 06:22

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

Hej 😁 zavisi valjda u kojoj je fazi porod 😁 kada dođeš i meni su rekle neke ženske koje su došle u Pulu u rodilište gdje bi ja trebala da je dobila epiduralnu a to je bila injekcija samo za bolove nije epiduralna 😅ja ne znam BlairWaldorf šta mene čeka ali bliži se dan 🙈🙈🙈 strah me sve više

Joj definitivno se blizi i meni ali ti si bliža ! Bit će sve dobro, ali kuzim te, ja nastojim ne misliti previse. Evo mene u krevetu, nesto me boli desna noga a maleni rovari po trbuhu, krenuli su ti pokreti biti intenzivniji a na momente i bolniji. Ne mogu jos zaspati 🤷
    Od robice ću neki 52 ili 56 nemam pojma koliki će biti 🤷 cure ne trpajte previse robice mislim da nije potrebno i da klinci brzo to prerastu. Ja sam sad fokusirana na posteljinu 😀 imate za preporučiti neku stranicu (hrpu toga sam nasla i u ikei) ali nesto mi njihovi popluni izgledaju tanasni plus na stanju nemaju onu tekstilnu zastitu za kinderbet 😬
    Sobu ćemo novu na kraju, gledala sam malo i rabljeno ali nisu to neke velike razlike u cijeni a ne zelim da je ostećeno 😐

Dada&rocco sve sto si nabrojala od zastita za krevett, posteljine, dekice. Ja planiram sad na sajmu od njih uzet njih i cekam. To je nas hrvatski brand i imaju stvarno lijepe i kvalitetne stvari. Sav asortiman im je na 20% sad za sajam a isto tako ce biti i online 😊

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• inesss
    24. Listopad 2022. 06:46

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

Ja sve moram kupit zato i uzimam dosta bodija 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Lonmi
    24. Listopad 2022. 06:52

Lavendera tako je nekako bila i moja prva kcer, nisko, ali ne sjecam se da bi bas rovarila po "gospođi" dolje jedino tamo bas zadnje, 39,40 tt. Evo ja isto izbjegavam sjediti, lezim di mogu il stojim radije jer cim sjednem, a ona krene lupati osjecam bas nelagodu, kao da se ljuti pa me jos bolje tuce. Rekla je i meni doktorica kao ajme sta je nisko da je bas osjetila napetost kod vaginalnog pregleda, a uzv mi radi po preponama da bi ju uopce vidjeli skroz.
    Javi obavezno sta su ti rekli, mozda kod nas drugorotki bude normalno i da je osjecaj takav, isto kako je normalna otvorenost itd., malo ranije. Evo ja iskreno nisam nist pitala jer cim je rekla vi bi morali malo vise lezati, ja sam cula samo to i mislila si super, opet ne mogu skroz u miru i aktivnosti docekati bebu, nek ograničavati ovo, ono 😒. Tu kod tog "malo vise lezati" se samo nonstop osjecas lose i neodgovorno, nist drugo, jer ne znas koliko je to. 
    Da uzas je to po TA, najgore dok je takva guzva da nemas ni di stajati normalno. 
    Drzim ti fige da je sve dobro, ali kuci se sigurno vracas danas, jos malo mirovanja i to bude to, idemo do kraja 😊❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.