Cure,
Jel ima koja da je bila na danima beba u Splitu ovaj vikend?
Kakvi su popusti?
Mi bi se zaletili u Zagreb kad budu pa neznam jel nam se isplati.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Cure,
Kakvi su popusti?
Bit ce ti i online. Pogledaj si na webu/instagramu od ponudaca pa ti pisu popusti
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
U izlasku 2 tjedna pred porod 😅
https://ibb.co/LRd105X
30 g. oboje
OTP 9.11.
Preslatkaaaa :) A i u cizme stanes😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Preslatkaaaa :) A i u cizme stanes😂
Hvalaa! Znas sta? Dojadile su mi trenirke i tajice , ne mogu vise... 🤣
30 g. oboje
OTP 9.11.
Distendiran dus? Ima li koja trudnica ili mama iskustva s tim? 19 tjedan trudnoce, strogo mirovanje. Zanima me ima li tko tu dijagnozu ili je koja imala.
Što je s epiduralnom , to se može zatražiti ?
Hej 😁 zavisi valjda u kojoj je fazi porod 😁 kada dođeš i meni su rekle neke ženske koje su došle u Pulu u rodilište gdje bi ja trebala da je dobila epiduralnu a to je bila injekcija samo za bolove nije epiduralna 😅ja ne znam BlairWaldorf šta mene čeka ali bliži se dan 🙈🙈🙈 strah me sve više
Joj definitivno se blizi i meni ali ti si bliža ! Bit će sve dobro, ali kuzim te, ja nastojim ne misliti previse. Evo mene u krevetu, nesto me boli desna noga a maleni rovari po trbuhu, krenuli su ti pokreti biti intenzivniji a na momente i bolniji. Ne mogu jos zaspati 🤷
Od robice ću neki 52 ili 56 nemam pojma koliki će biti 🤷 cure ne trpajte previse robice mislim da nije potrebno i da klinci brzo to prerastu. Ja sam sad fokusirana na posteljinu 😀 imate za preporučiti neku stranicu (hrpu toga sam nasla i u ikei) ali nesto mi njihovi popluni izgledaju tanasni plus na stanju nemaju onu tekstilnu zastitu za kinderbet 😬
Sobu ćemo novu na kraju, gledala sam malo i rabljeno ali nisu to neke velike razlike u cijeni a ne zelim da je ostećeno 😐
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure,
Kakvi su popusti?
Koliko sam popratila ove sto mene zanimaju 20% na cijeli asortiman. Tako nekako sam i ocekivala i izracunala u glavi 😂
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Hej 😁 zavisi valjda u kojoj je fazi porod 😁 kada dođeš i meni su rekle neke ženske koje su došle u Pulu u rodilište gdje bi ja trebala da je dobila epiduralnu a to je bila injekcija samo za bolove nije epiduralna 😅ja ne znam BlairWaldorf šta mene čeka ali bliži se dan 🙈🙈🙈 strah me sve više
Joj definitivno se blizi i meni ali ti si bliža ! Bit će sve dobro, ali kuzim te, ja nastojim ne misliti previse. Evo mene u krevetu, nesto me boli desna noga a maleni rovari po trbuhu, krenuli su ti pokreti biti intenzivniji a na momente i bolniji. Ne mogu jos zaspati 🤷
Od robice ću neki 52 ili 56 nemam pojma koliki će biti 🤷 cure ne trpajte previse robice mislim da nije potrebno i da klinci brzo to prerastu. Ja sam sad fokusirana na posteljinu 😀 imate za preporučiti neku stranicu (hrpu toga sam nasla i u ikei) ali nesto mi njihovi popluni izgledaju tanasni plus na stanju nemaju onu tekstilnu zastitu za kinderbet 😬
Sobu ćemo novu na kraju, gledala sam malo i rabljeno ali nisu to neke velike razlike u cijeni a ne zelim da je ostećeno 😐
Dada&rocco sve sto si nabrojala od zastita za krevett, posteljine, dekice. Ja planiram sad na sajmu od njih uzet njih i cekam. To je nas hrvatski brand i imaju stvarno lijepe i kvalitetne stvari. Sav asortiman im je na 20% sad za sajam a isto tako ce biti i online 😊
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Ja sve moram kupit zato i uzimam dosta bodija
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji