Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    21. Listopad 2022. 18:03

Martina2020

Dan cure 😊😊
    Evo mali doprinos od mene, stigao mi je skafander za van iz rodilišta i toliko je mekan i divan da moram podijeliti hehe 🥰🥰🥰
    https://ibb.co/1nXTHSg
    Sad jedino nisam pametna da li da ispod stavim pamučni ili plišani kombinezon, i kratki ili dugi body, pa mame koje ste imale zimske bebe pomagajte :)

Ajme prekrasan je 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss

Hocete li iznositi dijete u paketini ili skafanderu

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

snowwhite1410

Martina2020

Dan cure 😊😊
    Evo mali doprinos od mene, stigao mi je skafander za van iz rodilišta i toliko je mekan i divan da moram podijeliti hehe 🥰🥰🥰
    Sad jedino nisam pametna da li da ispod stavim pamučni ili plišani kombinezon, i kratki ili dugi body, pa mame koje ste imale zimske bebe pomagajte :)

Ajme kako je lijepo 🥰🥰🥰🥰 ja sam pripremila plišeno i body dugih rukava i isto skafander debeli ,koji broj si ti uzela ?

NanaJ
    21. Listopad 2022. 18:29

Pazite si na skafandere jer u tome ne smiju u autosjedalice radi sigurnosti. Ja sam planirala bodi dugih rukava, stramplice preko toga pleteni kompletic, kapica i pokrit ga s dekicom preko. Ide u zagrijan auto tako da mu ne bude hladno.

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• inesss
    21. Listopad 2022. 18:31

NanaJ

Pazite si na skafandere jer u tome ne smiju u autosjedalice radi sigurnosti. Ja sam planirala bodi dugih rukava, stramplice preko toga pleteni kompletic, kapica i pokrit ga s dekicom preko. Ide u zagrijan auto tako da mu ne bude hladno.

Ma daj,zasto ne smiju

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

NanaJ
    21. Listopad 2022. 18:36

inesss

NanaJ

Ma daj,zasto ne smiju

Jer se takvi materijali sklizu i ne mozes pravilno zategnuti remenje na autosjedalici tj nisu u takvom slucaju dovoljo zategnuti jer je to debeli sloj. Zato uvijek savijetuju da se u autosjedalice djecu ne stavlja u skafanderima i debelim jaknama nego da se auto zagrije i eventualno ako je potrebno prekrije dekicom. 
    Uvijek mozete pitat u rodilistu sto bi oni savjetovali da uzmete za izlazak iz bolnice 😊 ja imam za 4 tjedna dogovor oko poroda pa cu bas pitat sto oni savjetuju za obuci pa javim ako zelite 😁

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• inesss
    21. Listopad 2022. 18:38

NanaJ

inesss

NanaJ

Ma daj,zasto ne smiju

Jer se takvi materijali sklizu i ne mozes pravilno zategnuti remenje na autosjedalici tj nisu u takvom slucaju dovoljo zategnuti jer je to debeli sloj. Zato uvijek savijetuju da se u autosjedalice djecu ne stavlja u skafanderima i debelim jaknama nego da se auto zagrije i eventualno ako je potrebno prekrije dekicom.
    Uvijek mozete pitat u rodilistu sto bi oni savjetovali da uzmete za izlazak iz bolnice 😊 ja imam za 4 tjedna dogovor oko poroda pa cu bas pitat sto oni savjetuju za obuci pa javim ako zelite 😁

Javi obavezno😍

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

razigrana
    21. Listopad 2022. 19:28

Keti91, i ja ti imam pojacani iscjedak i pritiskanja skroz dolje u zdjelici. Mislim da ja necu do termina, nego ranije 🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Martina2020
    21. Listopad 2022. 19:48

inesss

Hocete li iznositi dijete u paketini ili skafanderu

Hvala inesss 😊😊 u autosjedalici

Martina2020
    21. Listopad 2022. 19:49

snowwhite1410

Martina2020

Dan cure 😊😊

Ajme kako je lijepo 🥰🥰🥰🥰 ja sam pripremila plišeno i body dugih rukava i isto skafander debeli ,koji broj si ti uzela ?

Ovo je broj 56 :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.