Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    20. Listopad 2022. 20:19

Pozdrav zenice 
    Ja se nisam javljala nekoliko dana, jednostavno sam bila previse psihicki potonula i shvatila sam da previse negative prenosim vama na forum pa sam malo pauzirala od svega.  Doma sam, mirovanje strogo, ustajem samo na wc i tus od 5 min, jedem isto u krevetu. Izolacija mi izlazi u nedjelju pa u ponedjeljak idem na ctg i kontrolu a onda se s nalazom javiti svojoj gin. Vidjet cemo stanje, ja nemam bolova, nemam trudova, antibiotik popila, dalje terapija kao prije cordipin i eto nadam se i vjerujem da je dolje sve okej. Mala je pocela lupati uglavnom navecer i ujutro, a tijekom dana drijema. U nedjelju punimo 34 tjedna pa se kao za slamku spasa nadam da cemo izdrzati do punih 36 tjedana i da zakoracimo u 37.tt. Sto bi se reklo kako Bog dragi da🙏🏻
    Ne znam jesam pisala ranije o tome, nakon prvog poroda kad sam popucala i kad sam sivana, dr koji me sivao napravio mi je nesto sto se zove "muzev sav". Pa tko ne zna moze prosurfati o tome malo.  Kad sam zaprimljena u bolnicu dr koji me pregledao probao je doslovno rukama raskidat taj sav dok nisam jauknula i u suzama rekla kako me to boli, na sto je uzeo skare i na zivo mi presjekao taj sav. Nikakav lokalni anestetik koji je trebao al ok. Osjecam se kao da mi je napravljena epiziotomija prije poroda.
    Nadam se da ste sve okej, i ne zamjerite moje odsustvo i sto se nisam javljala, ali evo, jednostavno sam morala prekidac stisnut i pustit si par dana za nadoc.. 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Baćo
    20. Listopad 2022. 20:30

snowwhite1410

Baćo

BlairWaldorf

Baćo

Cure 🙏🏽 Sta je to kad me lagano boli donji dio desno (leđa) pa malo naprijeg kao da cu dobit. Ok bolilo me prvih par mj samo naprijed kao da cu dobit. Ali ne sad u kombinaciji s ledima. Pregled mi je u utorak. Bol je ok, izdrzljiva nista strasno. Samo mi je ovo nesto novo da “boli” pa da ne panicarim odmah, pitam vas 😃

Mene je danas u trgovini presjekla oštrija bol skroz desno i malo kroz leđa ali trajalo par sekundi. Isto smo trudne, tebi termin na Badnjak meni Božić

Da. Dan smo razlike 😊 na zadnjem pregledu sam 45mm bila zatvorena😅reko nece taj mali jos nigdi. Ali eto ko zna, nadam se da nisu trudovi🙏🏽

Baćo držim fige da ti je sve ok samo da trebaš odmor 🤞🤞🤞🤞javi se ❤️

Bile smo obe sokirane. postena upala bubrega. Kaze srica pa sam dosla i da me poslala vadit mokracu. Doli je sve ok. Zatvorena 40mm beba napreduje ima 1,5kg (noge duze za 4tjedna 😂) 
    Kaze da sam jos cekala ko za sta bi bilo. Sve mi je poviseno na nalazima. A ako mi antibiotik ne pomogne morat cu ici u bolnicu primat inekcije (ne znam koje ni sta) 
    Eto nadam se da ce sve nestat uz antibiotik, caj i neki prah sta moram piti također. Ko bi reci, nekad je bolje puhat i na ladno 

24.12.2022. 💙

Angeleyes
    20. Listopad 2022. 21:34

ancy2010

22. i 23.10 Dani beba, djece i trudnica u Mall of Split, pa ko je blizu Splita…

Veselila se bas i sad mi se cini da necu ni primirisat tamo... muz dobio visoku temperaturu, ja na antibioticima 🤦🏼‍♀️

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

ancy2010
    20. Listopad 2022. 22:29

Angeleyes

ancy2010

22. i 23.10 Dani beba, djece i trudnica u Mall of Split, pa ko je blizu Splita…

Veselila se bas i sad mi se cini da necu ni primirisat tamo… muz dobio visoku temperaturu, ja na antibioticima 🤦🏼‍♀️

Uh, bolje ne mrdaj nigdi..odmaraj😊

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• ribic
    21. Listopad 2022. 08:27

Baćo

snowwhite1410

Baćo

BlairWaldorf

Baćo

Cure 🙏🏽 Sta je to kad me lagano boli donji dio desno (leđa) pa malo naprijeg kao da cu dobit. Ok bolilo me prvih par mj samo naprijed kao da cu dobit. Ali ne sad u kombinaciji s ledima. Pregled mi je u utorak. Bol je ok, izdrzljiva nista strasno. Samo mi je ovo nesto novo da “boli” pa da ne panicarim odmah, pitam vas 😃

Mene je danas u trgovini presjekla oštrija bol skroz desno i malo kroz leđa ali trajalo par sekundi. Isto smo trudne, tebi termin na Badnjak meni Božić

Da. Dan smo razlike 😊 na zadnjem pregledu sam 45mm bila zatvorena😅reko nece taj mali jos nigdi. Ali eto ko zna, nadam se da nisu trudovi🙏🏽

Bile smo obe sokirane. postena upala bubrega. Kaze srica pa sam dosla i da me poslala vadit mokracu. Doli je sve ok. Zatvorena 40mm beba napreduje ima 1,5kg (noge duze za 4tjedna 😂)
    Kaze da sam jos cekala ko za sta bi bilo. Sve mi je poviseno na nalazima. A ako mi antibiotik ne pomogne morat cu ici u bolnicu primat inekcije (ne znam koje ni sta)
    Eto nadam se da ce sve nestat uz antibiotik, caj i neki prah sta moram piti također. Ko bi reci, nekad je bolje puhat i na ladno

Drzi se! I da sto prije izlijecis!

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

keti91
    21. Listopad 2022. 09:14

Jutro cure,jucer sam pisala.u vezi bijelog iscjedka..i to smo rjesili..
    Nemojte me osudivati meni je prva trudnoca.pa mi je sve jos nepoznato pa.zato ovdje pisem..
    Jutros sam isla na toalet i prilikom brisanja na papiru je bilo onako zučkasto,prozirno onako kao grudica mala.naravno slikala.sam pa planiram to svakako reci i pokazati ako bude potrebe u ponedjeljak..
    Jer ovako mi nikad nije bilo.

A da tu postavljam ipak sliku ipak ne..
    Jel to sve oke ili da se krecem malo brinuti??

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Baćo
    21. Listopad 2022. 09:29

ribic

Baćo

snowwhite1410

Baćo

BlairWaldorf

Baćo

Drzi se! I da sto prije izlijecis!

Hvala 🙏🏽♥️

24.12.2022. 💙

• hehehhehe
    21. Listopad 2022. 09:39

Rijec je o digitalnom testu clearblue...pa me zanima jel negativno ili pozivitino

https://ibb.co/1GWCfZj [ibb.co]

Lonmi
    21. Listopad 2022. 10:09

keti91

Jutro cure,jucer sam pisala.u vezi bijelog iscjedka..i to smo rjesili..
    Nemojte me osudivati meni je prva trudnoca.pa mi je sve jos nepoznato pa.zato ovdje pisem..
    Jutros sam isla na toalet i prilikom brisanja na papiru je bilo onako zučkasto,prozirno onako kao grudica mala.naravno slikala.sam pa planiram to svakako reci i pokazati ako bude potrebe u ponedjeljak..
    Jer ovako mi nikad nije bilo.

A da tu postavljam ipak sliku ipak ne..
    Jel to sve oke ili da se krecem malo brinuti??

Draga, ma nebi te nitko osuđivao. 
    Normalno je to, to i ja imam, upravo tako kako si opisala. Isto je bilo i u mojoj prvoj trudnoci. Bijeli i taj zuckavi sluzavi su normalni, nista te ne svrbi i ne pecka, a i da je infekcija nebi bio takav iscjedak. 
    Znam tocno o cemu pises. 
    Ti si nam blizu poroda, mozda krene uskoro i sluzni cep, da te ne brine, i prepoznati ces ga jer je drugacije od ovog, puno sluzaviji, gusci i zna biti i mrvu krvav kako duze ispada, oprosti na slikovitom opisu. Ali on i ne mora ispadati prije, to ti je kako kod koga. 
    Ugl vise nemas o cemu brinuti, u super si tjednima, samo uzivaj i cekaj bebicu. Toliko strepimo nakraju se nedaju van 😂

• ribic
    21. Listopad 2022. 10:09

hehehhehe

Rijec je o digitalnom testu clearblue…pa me zanima jel negativno ili pozivitino

https://ibb.co/1GWCfZj[ibb.co]

Pogledaj si uputstva.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.