Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    21. Listopad 2022. 12:10

snowwhite1410

Cure mene jutros boli glava 😭😭😭dali još nekoga jer kao nije dobro da boli glava pred kraj trudnoće😭
    Cure imate popust u baby centaru samo da znate ako ne znate na sve 😭😭ja više ne smijem ništa ni gledati otići će mi cijele komplikacije u 2 dana 😅

Meneee ,zasto nije dobro? Mislim da je to sve normalno dolazi promjena vremena

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

buhtlica23
    21. Listopad 2022. 12:11

razigrana

Meni je termin 9.11.
    Evo mene iz Petrove, uloziva za jagodicu prsta🙈 pregled za tjedan dana.

I ja sam uloziva za jagodicu prsta, sad ne znam trebam li se brinit s obzirom na tvoje tjedne i moje 😂 ali kaze dr da sam zatvorena pa pretpostavljam da je to okej.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    21. Listopad 2022. 13:02

buhtlica23

razigrana

Meni je termin 9.11.
    Evo mene iz Petrove, uloziva za jagodicu prsta🙈 pregled za tjedan dana.

I ja sam uloziva za jagodicu prsta, sad ne znam trebam li se brinit s obzirom na tvoje tjedne i moje 😂 ali kaze dr da sam zatvorena pa pretpostavljam da je to okej.

Ulozivost je ok, bitno da se ne otvaramo! Samo mrvicu smanjiti tempo i to je to. Manje sjedenja i hodanja, a vise lezanja

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

snowwhite1410
    21. Listopad 2022. 13:17

inesss

snowwhite1410

Cure mene jutros boli glava 😭😭😭dali još nekoga jer kao nije dobro da boli glava pred kraj trudnoće😭
    Cure imate popust u baby centaru samo da znate ako ne znate na sve 😭😭ja više ne smijem ništa ni gledati otići će mi cijele komplikacije u 2 dana 😅

Možda je zbog promjene vremena ali jučer kad sam bila na onoj edukaciji ta dr je rekla da nije dobro da ima trudnica glavobolju pred kraj trudnoće jer može biti jedan od simptoma Preeklampsije ali kao uz to oticanje itd ja odmah mislim najgore 🙈🙈🙈🙈

buhtlica23
    21. Listopad 2022. 13:25

snowwhite1410

inesss

snowwhite1410

Možda je zbog promjene vremena ali jučer kad sam bila na onoj edukaciji ta dr je rekla da nije dobro da ima trudnica glavobolju pred kraj trudnoće jer može biti jedan od simptomaPreeklampsije ali kao uz to oticanje itd ja odmah mislim najgore 🙈🙈🙈🙈

Da oticanje,svrab i crvenilo su dio toga. Ali glavni znak preeklampsije je visoki tlak. Tako da dokle god ti je tlak uredu ne moras se brinuti oko toga. A ako ces biti mirnija trazi od dr da ti vade proteine u urinu pa ces vidjeti. Npr i mene boli glavi, a moj tlak je u nebesima vec 3-4 dana. Ali nedam se losem razmisljanju. Pripisujem to vremenu. U utorak imam pregled pa cemo vidit sta ce reci dr.  A tlak je visok pretpostavljam jer sam uplasrna zbohg zadnjeg pregleda radi cista na posteljici. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• inesss
    21. Listopad 2022. 13:34

Meni je danas pregled nikako mi se ne da spremat 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

NanaJ
    21. Listopad 2022. 15:55

Evo i mene s pregleda 🥰 malac 1762g, okrenut na glavu, zatvorena, cerviks 37mm 🙏🏼
    Pita mene dr kak zelim rodit ja ju gledam i mislim si sta kako normalno 😂😂 reko meni je najbitnije da mi date epiduralnu a za ostalo mi je svejedno 😂

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Angeleyes
    21. Listopad 2022. 15:58

keti91

Jutro cure,jucer sam pisala.u vezi bijelog iscjedka..i to smo rjesili..
    Nemojte me osudivati meni je prva trudnoca.pa mi je sve jos nepoznato pa.zato ovdje pisem..
    Jutros sam isla na toalet i prilikom brisanja na papiru je bilo onako zučkasto,prozirno onako kao grudica mala.naravno slikala.sam pa planiram to svakako reci i pokazati ako bude potrebe u ponedjeljak..
    Jer ovako mi nikad nije bilo.

A da tu postavljam ipak sliku ipak ne..
    Jel to sve oke ili da se krecem malo brinuti??

Pa nije sramota ne znat, evo ja imam povremeni gusti iscjedak kroz cijelu trudnocu i isto mi nije bilo svejedno. I stalno to govorim doktorici i na kontrolama i brisevi uvijek uredno sve. Nista me ne boli niti svrbi. Nekidan je bilo malo tog zuckastog jer sam dosta kasljala, pa mozda je i sluzni cep bio, ali sta cu sad stvarat paniku. Sada ga nema, ali povremeno se pojavi zelenkasti. To smo diskutirali na temi "potpomognuta" i par cura je jos isto imalo. Jednostavno nema objasnjenja, vjerojatno svaka od nas ima drugaciji organizam, otkad sam god ostavila Utrogestane imam te povremene zuto/bijelo/zelene iscjetke. Navikla vise 🤦🏼‍♀️

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Lavendera
    21. Listopad 2022. 17:13

Lonmi

Lavendera pomaze mi koliko toliko mama, muz kad dođe navecer, ali opet se ukupno nastojim i nahodam. Ja bi isto vaaaaaan, cijeli dan bi setala, neka vise taj 36,37 tt 😂. Necu ulaziti u kucu uopce 😂.
    Neces sad vise ostajati u bolnici, ako nece biti bolova, a nece doma si do zadnjeg 😊.
    Kako malena prihvaća tvoje lezanje? Jel ju mogu zabaviti? Moja samo dolazi po mene cim legnem.
    Ma znam da je glupo, ali imam osjecaj kao da ju zanemarujem itd., stvarno glupo, ali majcinski osjecaji i ovi hormoni, plus mirovanje tocno izvuku te neke emocije. Meni se place kad hoce da idemo van il nesto, a znam da nebi bas trebala trenutno 😔

Vjerujem ti, pogotovo kad onako bude suncanije, bez obzira sto je prohladno, ako je lijep dan. Mislim i ja da kad dodem do 36/37tj da cu i spavat vani😂 Sator za kampiranje pred kucu i udri brigu na veselje hahaha
    Joj nadam se, drzi palceve, javim svakako u ponedjeljak nakon pregleda🤞🏻🙏🏻💪🏻

Moja se u zadnjih mj dana priviknula, kako sam ono prvi put bila u bolnici, pa je primjetila da ne ustajem i zabavi se sama, a u pocetku je stalno mama ustani mama ustani pa smo joj objasnjavali tipa "mama ne moze ustati jer je umorna".Muz ju vodi u setnje ili baka. Ponekad imam dojam da se ona malo "ljuti" na mene sto me nije bilo nekoliko dana. Pocela je vise naginjat muzu a mene sve manje dozivljava. Prije je htjela samo da ju ja uspavljujem a sada npr samo muzu pruza ruke i tata tata pavat, ili baka baka pavat. Nisam ljubomorna i dapace drago mi je vidjeti kako im (pogotovo muzu) trci u zagrljaj i zabavlja se ali uz sve hormone malo to tesko padne kako koji dan, ali vjerujem da ce se i to promjeniti kada budem uskoro opet mogla i ja u setnju s njih dvoje . Zadnji put sam ju podigla i uzela u ruke prije mjesec dana i bas mi to nedostaje. I isto tako poput tebe imam osjecaj da ju zanemarujem i dodu mi trenutci griznje savjesti kao da sam kriva sto je tako kako je i da joj ne mogu pruziti sve sto sam do sad. Od igre, setnji, vremena, svega.. Ali mislim da nam je to vise zbog svih tih hormona, uz to mirovanje i sve utjece dosta na psihu i da cemo se cim rodimo cak i smijati ovome. Samo neka do kraja sve prode dobro i porodi uredni pa da uzivamo s djecicom☺️🥰🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Martina2020
    21. Listopad 2022. 17:19

Dan cure 😊😊
    Evo mali doprinos od mene, stigao mi je skafander za van iz rodilišta i toliko je mekan i divan da moram podijeliti hehe 🥰🥰🥰
    https://ibb.co/1nXTHSg
    Sad jedino nisam pametna da li da ispod stavim pamučni ili plišani kombinezon, i kratki ili dugi body, pa mame koje ste imale zimske bebe pomagajte :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.