Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    21. Listopad 2022. 10:12

Lavendera drago mi je da si doma i dobro. Mene osobno nisi s nicim zamarala, dapace, drago mi je dok se javis pa da te bar malo utjesimo.
    Jos 2 tj i mozes i trcati opet. Drzi i meni fige da nista ne krene ranije, ja isto cekam tu sigurnu zonu, makar nema prevelike problematike, al svejedno. Onda se nekako opustimo.
    Di ti je curka? Kako si se organizirala? 

BlairWaldorf
    21. Listopad 2022. 10:12

keti91

Jutro cure,jucer sam pisala.u vezi bijelog iscjedka..i to smo rjesili..
    Nemojte me osudivati meni je prva trudnoca.pa mi je sve jos nepoznato pa.zato ovdje pisem..
    Jutros sam isla na toalet i prilikom brisanja na papiru je bilo onako zučkasto,prozirno onako kao grudica mala.naravno slikala.sam pa planiram to svakako reci i pokazati ako bude potrebe u ponedjeljak..
    Jer ovako mi nikad nije bilo.

A da tu postavljam ipak sliku ipak ne..
    Jel to sve oke ili da se krecem malo brinuti??

12.11.  termin -jesi nam ti prva ? ❣️❣️❣️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lavendera
    21. Listopad 2022. 10:39

Lonmi

Lavendera drago mi je da si doma i dobro. Mene osobno nisi s nicim zamarala, dapace, drago mi je dok se javis pa da te bar malo utjesimo.
    Jos 2 tj i mozes i trcati opet. Drzi i meni fige da nista ne krene ranije, ja isto cekam tu sigurnu zonu, makar nema prevelike problematike, al svejedno. Onda se nekako opustimo.
    Di ti je curka? Kako si se organizirala?

Uh da, samo da cim prije prode ta 2 tjedna pa da mogu ustati iz kreveta i pokrenut se, nedostaju mi setnje s curkom ali doci ce vrijeme i za to, jos malo se pristrpiti🥰

Drzim ti sve palceve ovog svijeta da i ti izdrzis sto dulje🤞🏻🙏🏻 Znam da je nemoguce uz malenu ali koliko god mozes, u horizontalu.. Brzo ce nam proci, mi smo tu u koji dan razlike, samo neka sve bude dobro💞Mozemo mi to💪🏻
    Kako je tvoja curka? Jel imas koga da ti uskoci pripomoci? 

Curka je s muzem doma, a kad on radi onda je kod njegovih. Od ponedjeljka se vraca u vrtic, a u nedjelju kad izadem iz izolacije bit cemo kod njegovih 2 tjedna dok ja ne udem u tu sigurnu zonu. Svekrva je uzela slobodno da pomogne cim vise oko nje da se ja pridrzavam strogog mirovanja dok muz radi..A njemu ce od 1.11 godisnji tako da eto, uskoro smo na konju sto bi se reklo.☺️ Mada sam se ja testirala kucnim testom prije 3 dana i negativna sam al ajd,  ispridrzavat se te izolacije.. 

A moja curka i ja u utorak rodendan imamo, pa se nadam da ce u pon proci sve dobro na pregledu da ne moram opet ostajat u bolnici jer cu svisnut onda🤣

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

keti91
    21. Listopad 2022. 11:04

Lonmi

keti91

Nemojte me osudivati meni je prva trudnoca.pa mi je sve jos nepoznato pa.zato ovdje pisem..
    Jutros sam isla na toalet i prilikom brisanja na papiru je bilo onako zučkasto,prozirno onako kao grudica mala.naravno slikala.sam pa planiram to svakako reci i pokazati ako bude potrebe u ponedjeljak..

Draga, ma nebi te nitko osuđivao.
    Normalno je to, to i ja imam, upravo tako kako si opisala. Isto je bilo i u mojoj prvoj trudnoci. Bijeli i taj zuckavi sluzavi su normalni, nista te ne svrbi i ne pecka, a i da je infekcija nebi bio takav iscjedak.
    Znam tocno o cemu pises.
    Ti si nam blizu poroda, mozda krene uskoro i sluzni cep, da te ne brine, i prepoznati ces ga jer je drugacije od ovog, puno sluzaviji, gusci i zna biti i mrvu krvav kako duze ispada, oprosti na slikovitom opisu. Ali on i ne mora ispadati prije, to ti je kako kod koga.
    Ugl vise nemas o cemu brinuti, u super si tjednima, samo uzivaj i cekaj bebicu. Toliko strepimo nakraju se nedaju van 😂

Kazem sliku ipak nebih postavljala,to je vise kao grudica,zvala.sam naravno svog ginekologa koji je rekao moze a i nemora biti sluzni cep.

Al da pratim tokom dana sta ce biti 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

NanaJ
    21. Listopad 2022. 11:23

keti91

Lonmi

keti91

Draga, ma nebi te nitko osuđivao.
    Normalno je to, to i ja imam, upravo tako kako si opisala. Isto je bilo i u mojoj prvoj trudnoci. Bijeli i taj zuckavi sluzavi su normalni, nista te ne svrbi i ne pecka, a i da je infekcija nebi bio takav iscjedak.
    Znam tocno o cemu pises.
    Ti si nam blizu poroda, mozda krene uskoro i sluzni cep, da te ne brine, i prepoznati ces ga jer je drugacije od ovog, puno sluzaviji, gusci i zna biti i mrvu krvav kako duze ispada, oprosti na slikovitom opisu. Ali on i ne mora ispadati prije, to ti je kako kod koga.
    Ugl vise nemas o cemu brinuti, u super si tjednima, samo uzivaj i cekaj bebicu. Toliko strepimo nakraju se nedaju van 😂

Kazem sliku ipak nebih postavljala,to je vise kao grudica,zvala.sam naravno svog ginekologa koji je rekao moze a i nemora biti sluzni cep.

Al da pratim tokom dana sta ce biti

To ti je normalni iscjedak prije poroda, rodnica se cisti i priprema. Sve dok nema peckanja, svrbeza i neugodnog mirisa uredu je ❤️ ali naravno ako si jako zabrinuta odi kod ginekologa nek skicne, ali ja mislim da je to sve priprema ga porod 🙏🏼 sretno 🥰

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Lonmi
    21. Listopad 2022. 11:45

Lavendera pomaze mi koliko toliko mama, muz kad dođe navecer, ali opet se ukupno nastojim i nahodam. Ja bi isto vaaaaaan, cijeli dan bi setala, neka vise taj 36,37 tt 😂. Necu ulaziti u kucu uopce 😂.
    Neces sad vise ostajati u bolnici, ako nece biti bolova, a nece doma si do zadnjeg 😊.
    Kako malena prihvaća tvoje lezanje? Jel ju mogu zabaviti? Moja samo dolazi po mene cim legnem. 
    Ma znam da je glupo, ali imam osjecaj kao da ju zanemarujem itd., stvarno glupo, ali majcinski osjecaji i ovi hormoni, plus mirovanje tocno izvuku te neke emocije. Meni se place kad hoce da idemo van il nesto, a znam da nebi bas trebala  trenutno 😔

Lonmi
    21. Listopad 2022. 11:45

Keti sta god da je, u redu je, ne brini 😊❤️

razigrana
    21. Listopad 2022. 11:54

Meni je termin 9.11.
    Evo mene iz Petrove, uloziva za jagodicu prsta🙈 pregled za tjedan dana.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

BlairWaldorf
    21. Listopad 2022. 12:00

Vrijeme je za sastaviti listu poroda 🤷❣️😇

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    21. Listopad 2022. 12:04

Cure mene jutros boli glava 😭😭😭dali još nekoga jer kao nije dobro da boli glava pred kraj trudnoće😭
    Cure imate popust u baby centaru samo da znate ako ne znate na sve 😭😭ja više ne smijem ništa ni gledati otići će mi cijele komplikacije u 2 dana 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.