Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • klarolina
    20. Listopad 2022. 11:50

Lonmi, da, ponekad kad stojim ili hodam bas bude neugodno, a sjediti dugo je problem jer imam osjećaj ko da sjedim na loptici, evo to je najbliži opis koji mogu smisliti. Pitala sam doktoricu za taj pritisak i kaže da nije ništa neuobičajeno sad kad je bebač već veći ali da ne bi smjelo biti prejako. E sad, kako procijeniti što je prejako, ne znam. Baš bude kao da imam nešto među nogama i prelazi pritisak na prepone. 
    Mirovanja mi je puna kapa, mogu si misliti još tebi koja imaš dijete. S tim da meni nije rekla da usporim nego baš ležati, na prošlom pregledu je bilo da je povremena šetnja ili otići na kratku kavu ok, a sad kad sam ju pitala koje su dozvoljene aktivnosti rekla je ležanje točka.  Kad ležim luda sam jer mi se ne leži više, kad ustanem nešto napraviti opere me ponekad osjećaj da sam neodgovorna i ‘jesam baš sad to morala’…

Martina2020
    20. Listopad 2022. 11:58

Lonmi

Bolje vam je da koliko toliko odrzavate frizuru dolje, ako i ostane koja dlaka nebitno sad 😂, ne mora biti skroz glatko i uredno, nego da vas oni s onim brijacem 😂. Mene to strah da me sestra tamo, nije da si na depilaciji i jos u trudovima mozda, uff. Meni su problem nokti na nogama, jednostavno se ne mogu namjestiti da ih porezem, ogromni su.
    Martina nismo ni mi do sad imali problema sa spavanjem ali znas vec kak to ide, cim bi ti morao nesto vise lezati itd. onda se sve preokrene. Sad ju budim ujutro ranije da bude cim umornija popodne jer je meni to jedini odmor kad ona zaspi.
    Mogu misliti kako je tebi jos uz skolarca. Mlađi ide u vrtić ili je doma?
    Klarolina jel ti osjecaj ponekad kao da imas 10kg između nogu kad stojis? Ili ono jos gore, kad malo od sjediš? Ja sam se na to pozalila i onda je isto rekla da je jako nabijena glavicom, a moram priznati i ovaj pregled vaginalni je bio bolni.
    Ajde vise tam 37 tt i ovi terminski da bude lakse malo, da se opustimo.
    Ja se nisam zamarala sve do kad mi nije dala toplu preporuku da usporim, onda mi samo misli lutaju glavom, to mirovanje def ne djeluje dobro na psihu.
    Lavendera, Rose? Di ste cure, kako ste?

Doma je 😅❤️

• ribic
    20. Listopad 2022. 12:37

Avocado

ribic

Avocado

Što se tiče brijanja, ja isto ne vidim ništa više dolje… ali mene zanima mogu li doći neobrijana na porod i da me ne diraju? Mogu li i to odbiti?

Pa ovisi koliko neobrijana…. I tipa u vinogradskoj mozes i svoj zilet donjeti, a ne da te s jednokratnim.

Mislim, ok, ja nema sanse da odem na pregled neobrijana pa sam tu subjektivna.

Ma ni ja ne idem na preglede neobrijana niti sam inače… ali kod vaginalnog poroda dlake imaju također svoju ulogu… pa zato pitam

Mislim da te nece brijat ak je kratko tj. da tad mozes trazit. Al sigurno ovisi o bolnici, primalji i doktoru…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Satsuke
    20. Listopad 2022. 12:40

razigrana

Satsuke

BlairWaldorf

Pobjeglo mi je vise papra tako da mi je jasno zasto 😋🤷 mislis ? Onda ćes oldfashion - britvica i bok. Ma najbolje 🤷 jel netko od vas naručivao one neke kreme za brze zacijeljivanje, onu neku pastu za hlađenje koja se stavi na ulozak… ?

Ja sam to naručila od Fridamom s evitasa. Komplet za oporavak s tim ulošcima i pjenom za hlađenje i bočicu za ispiranje perinuma. Sa svih strana me Instagram uvjeravao da je to sjajna stvar, tako da sam popustila pritisku.

Ajd molim te daj link da vidim to 😅

Evogac, to je taj komplet. Ja sam uzela ovaj manji komplet, ima i onaj veliki za preko 800kn, al u njemu je dodatno spavaćica koju ne trebam i ta bočica, pa sam jednostavno još posebno naručila bočicu.
    https://www.evitas.hr/fridamom-komplet-za-oporavak-nakon-porodaja 

Uz to sam uzela i spomenutu bočicu za perineum.
    https://www.evitas.hr/fridamom-bocica-za-izpiranje-perineuma

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

lil_me
    20. Listopad 2022. 12:55

Joj ja sam tako slomljena, malo mi je žao što ne uživam više u trudnoći.. ali stalno neke brige, neki bolovi.. još malo 😓

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Angeleyes
    20. Listopad 2022. 13:31

Ja moram pit Klavocin tako da se još borim s virozom... Jel koja imala iskustva s antibioticima u trudnoći? 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

buhtlica23
    20. Listopad 2022. 13:43

Angeleyes

Ja moram pit Klavocin tako da se još borim s virozom… Jel koja imala iskustva s antibioticima u trudnoći?

Ja sam pila, ali Almacin. Tamo u 19 tt. Sve je okej bilo 🙂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Baćo
    20. Listopad 2022. 13:52

Cure 🙏🏽 Sta je to kad me lagano boli donji dio desno (leđa) pa malo naprijeg kao da cu dobit. Ok bolilo me prvih par mj samo naprijed kao da cu dobit. Ali ne sad u kombinaciji s ledima. Pregled mi je u utorak. Bol je ok, izdrzljiva nista strasno. Samo mi je ovo nesto novo da “boli” pa da ne panicarim odmah, pitam vas 😃

24.12.2022. 💙

buhtlica23
    20. Listopad 2022. 14:02

Baćo

Cure 🙏🏽 Sta je to kad me lagano boli donji dio desno (leđa) pa malo naprijeg kao da cu dobit. Ok bolilo me prvih par mj samo naprijed kao da cu dobit. Ali ne sad u kombinaciji s ledima. Pregled mi je u utorak. Bol je ok, izdrzljiva nista strasno. Samo mi je ovo nesto novo da “boli” pa da ne panicarim odmah, pitam vas 😃

To bi mogli biti trudovi. Prati pojacava li se bol. I probaj primjeniti polozaj. Npr ako lezis hodaj ili obratno pa prati ove li proci.  Koji si tjedan?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    20. Listopad 2022. 14:08

Baćo

Ako ti konstantna bol (isto i slabog intenziteta) vjerojatno nisu trudovi. Ako je bol u intervalima i ne prestaje promjenom polozaja i uzimanjem magnezija i/ili normabela onda je moguce da su trudovi.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.