Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Satsuke
    20. Listopad 2022. 09:57

BlairWaldorf

Pobjeglo mi je vise papra tako da mi je jasno zasto 😋🤷 mislis ? Onda ćes oldfashion - britvica i bok. Ma najbolje 🤷 jel netko od vas naručivao one neke kreme za brze zacijeljivanje, onu neku pastu za hlađenje koja se stavi na ulozak… ?

Ja sam to naručila od Fridamom s evitasa. Komplet za oporavak s tim ulošcima i pjenom za hlađenje i bočicu za ispiranje perinuma. Sa svih strana me Instagram uvjeravao da je to sjajna stvar, tako da sam popustila pritisku.

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

razigrana
    20. Listopad 2022. 10:20

Satsuke

BlairWaldorf

Pobjeglo mi je vise papra tako da mi je jasno zasto 😋🤷 mislis ? Onda ćes oldfashion - britvica i bok. Ma najbolje 🤷 jel netko od vas naručivao one neke kreme za brze zacijeljivanje, onu neku pastu za hlađenje koja se stavi na ulozak… ?

Ja sam to naručila od Fridamom s evitasa. Komplet za oporavak s tim ulošcima i pjenom za hlađenje i bočicu za ispiranje perinuma. Sa svih strana me Instagram uvjeravao da je to sjajna stvar, tako da sam popustila pritisku.

Ajd molim te daj link da vidim to 😅

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    20. Listopad 2022. 10:27

Avocado

Što se tiče brijanja, ja isto ne vidim ništa više dolje… ali mene zanima mogu li doći neobrijana na porod i da me ne diraju? Mogu li i to odbiti?

Pa ovisi koliko neobrijana….  I tipa u vinogradskoj mozes i svoj zilet donjeti, a ne da te s jednokratnim.

Mislim, ok, ja nema sanse da odem na pregled neobrijana pa sam tu subjektivna.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    20. Listopad 2022. 10:32

BlairWaldorf

ribic

https://bazzar.hr/sajam-za-mame-i-bebe?fbclid=IwAR0G2lmrZn8Uh_nQDp46X1Rd86_b2maDOBN2S4XD5GxN3MwCgTlDSLu0vZw_aem_AeQpASPW2RAvbt4VglvS5AROTJPTTOz065JcuAWlaSkVvWy9a-xQ1gI0d7_D1inGC7mSRjPzK87G3RZYpiMaH8nls1QCSWaGFtachTuo63WkfXNNINCjjDrxxwiqHQcYeRQ

Cijene su i dalje preskupe, stvarno sramotno! 500kn za koš za pelene, na popustu ,jesu oni normalni ? Nadem u ikei solidan za vise od duplo manje … Stvarno mi se gasi koliko nabijaju cijene na mama i baby stvari 🤷
    Jutro cure …. I meni maleni radi grbe, nema omiljenu stranu kruzi naokolo iako sam primjetila da ne mogu lezat na desni bok (pritisak mi bude ), samo na lijevi

Ja nisam ni nasla tam kos (a bas gledala, hahaha)….

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lonmi
    20. Listopad 2022. 10:45

Bolje vam je da koliko toliko odrzavate frizuru dolje, ako i ostane koja dlaka nebitno sad 😂, ne mora biti skroz glatko i uredno, nego da vas oni s onim brijacem 😂. Mene to strah da me sestra tamo, nije da si na depilaciji i jos u trudovima mozda, uff. Meni su problem nokti na nogama, jednostavno se ne mogu namjestiti da ih porezem, ogromni su.
    Martina nismo ni mi do sad imali problema sa spavanjem ali znas vec kak to ide, cim bi ti morao nesto vise lezati itd. onda se sve preokrene. Sad ju budim ujutro ranije da bude cim umornija popodne jer je meni to jedini odmor kad ona zaspi.
    Mogu misliti kako je tebi jos uz skolarca. Mlađi ide u vrtić ili je doma?
    Klarolina jel ti osjecaj ponekad kao da imas 10kg između nogu kad stojis? Ili ono jos gore, kad malo od sjediš? Ja sam se na to pozalila i onda je isto rekla da je jako nabijena glavicom, a moram priznati i ovaj pregled vaginalni je bio bolni.
    Ajde vise tam 37 tt i ovi terminski da bude lakse malo, da se opustimo.
    Ja se nisam zamarala sve do kad mi nije dala toplu preporuku da usporim, onda mi samo misli lutaju glavom, to mirovanje def ne djeluje dobro na psihu.
    Lavendera, Rose? Di ste cure, kako ste? 

NanaJ
    20. Listopad 2022. 11:12

BlairWaldorf

razigrana

BlairWaldorf

Sinoć mi se prvi put u zivotu vratila kiselina, probudilo me (valjda od variva jučer ) bas gadno 😐

Joj, ja pravila kelj i isto mi ta kiselina dolazila. Fuj.
    Evo iskreno ne znam sto bih s tim dijelom. Imam dojam da mi je kasno otici na secernu u ovom stadiju trudnoce 🤣

Moj savijet kao med. sestra koja je radila s kiruskim ranama je da ranu redovito tusirate, posusite tapkanjem eventualno naspricate octeniseptom pamucni ulozak u ovim prvim danima a kasnije sto vise luftati ranu i naravno pamucne gace. Nikakvi gelovi i takve gluposti jer vam takve rane to zapravo ne voli i najbrze zarastaju ovako kako sam napisala. Evenulano ako ce biti potrebe malo potapkat joda i to je to 😊

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

keti91
    20. Listopad 2022. 11:20

Pozz pisala sam jucer u vezi iscjetka e znaci vec drugi dan kako imam bas pojacan bijeli iscjedak..mogu napisati i cak i obilan..
    Znam da je iscjedak normalan i sve to al nikad mi ovako nije bilo plus jos uz to tako bijel?? 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

razigrana
    20. Listopad 2022. 11:24

keti91

Pozz pisala sam jucer u vezi iscjetka e znaci vec drugi dan kako imam bas pojacan bijeli iscjedak..mogu napisati i cak i obilan..
    Znam da je iscjedak normalan i sve to al nikad mi ovako nije bilo plus jos uz to tako bijel??

Mozda ce uskoro porod 😍😍😍

30 g. oboje
    OTP 9.11.

keti91
    20. Listopad 2022. 11:28

razigrana

keti91

Neznam iskreno da ti kazem...
    Al mi nikad nije tako bilo..imala sam al ne tako bas 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

razigrana
    20. Listopad 2022. 11:30

keti91

razigrana

keti91

Neznam iskreno da ti kazem…
    Al mi nikad nije tako bilo..imala sam al ne tako bas

Ja imam zadnja 2 dana sluzavo na ulosku, a ti i ja smo u terminu. Prepisujem to skorom porodu.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.