Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    17. Listopad 2022. 17:00

Lonmi

snowwhite1410

buhtlica23

Stuuuuudenticaaaaa

Hej cure. Vjerujem da vas ima puno ovdje koje ste odslušale tečaj online zajedno s partnerom. Međutim ja ne znam od kud krenuti, kako se raspitivati gdje ima, što obuhvaća itd. Možete li mi dati svoje preporuke? Gdje gledati, od kud krenuti? Hvala puno☺

Mi smo odslusali na Rodinoj stranici jer su mi u bolnici nasoj rekli kako taj tecaj priznaju za pratnju na porodu.
    Mozes krenit od tamo. Imas pripreme za porod, pa nakon toga jos par tečajeva o bebi,poslje poroda i tako to..

buhtlica23 🤰 🥰 dali se treba prvo registrirati jer vidim na rodnoj stranicu da su tečajevi zaključani

Moras se registrirati, a i nisam vise sigurna dal oni imaju neki period kad se tecajevi prikazuju.
    Meni osobno je taj Rodin tecaj bio los. Duge i jednorozi, cekanje poroda u toploj kupki sa mirisnim svijecama 😂. Mozda netko i uspije tako, ali nisu mi bas realne bile.
    Nije sve lose, ali vecina je.
    Mi smo ga odslušali samo da dobijemo potvrde za prvi put jer zbog korone nije bilo bolnickih, ja sam lezala itd., nakraju nije muz ni mogao na porod jer nije bila dozvoljena pratnja zbog korone.

Ja dio odslusala i dalje mi se nije dalo. Isto kao i onaj zagrebacki online. Mislim nekome tko ne zna nista i ima jednu bebu i misli dojit i na vaginalno - ok.

O carskom doslovno pricali min, dohrani nis, dojenju dvoje djece nis, ranijem lezanju u bolni isto nis.

Ok, kuzim da je punoooo manji postotak takvih slucajeva al meni osobno nije nicemu koristio.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

razigrana
    17. Listopad 2022. 17:05

ribic

Lonmi

snowwhite1410

buhtlica23

Stuuuuudenticaaaaa

Hej cure. Vjerujem da vas ima puno ovdje koje ste odslušale tečaj online zajedno s partnerom. Međutim ja ne znam od kud krenuti, kako se raspitivati gdje ima, što obuhvaća itd. Možete li mi dati svoje preporuke? Gdje gledati, od kud krenuti? Hvala puno☺

Mi smo odslusali na Rodinoj stranici jer su mi u bolnici nasoj rekli kako taj tecaj priznaju za pratnju na porodu.
    Mozes krenit od tamo. Imas pripreme za porod, pa nakon toga jos par tečajeva o bebi,poslje poroda i tako to..

buhtlica23 🤰 🥰 dali se treba prvo registrirati jer vidim na rodnoj stranicu da su tečajevi zaključani

Moras se registrirati, a i nisam vise sigurna dal oni imaju neki period kad se tecajevi prikazuju.
    Meni osobno je taj Rodin tecaj bio los. Duge i jednorozi, cekanje poroda u toploj kupki sa mirisnim svijecama 😂. Mozda netko i uspije tako, ali nisu mi bas realne bile.
    Mi smo ga odslušali samo da dobijemo potvrde za prvi put jer zbog korone nije bilo bolnickih, ja sam lezala itd., nakraju nije muz ni mogao na porod jer nije bila dozvoljena pratnja zbog korone.

Ja dio odslusala i dalje mi se nije dalo. Isto kao i onaj zagrebacki online. Mislim nekome tko ne zna nista i ima jednu bebu i misli dojit i na vaginalno - ok.

O carskom doslovno pricali min, dohrani nis, dojenju dvoje djece nis, ranijem lezanju u bolni isto nis.

Ok, kuzim da je punoooo manji postotak takvih slucajeva al meni osobno nije nicemu koristio.

I s tobom se slazem. Kazem ja patronaznoj da necu moci dojiti, kaze dobro izdajat cete se. I nakon 15 min kaze mozete ici na tecaj dojenja 🙄, ja ne znam jesu oni placeni po tome koliko puta izgovore morate dojiti 😆

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Nameone
    17. Listopad 2022. 17:15

Ja sam imala divnu patronažnu koja je rekla sretna mama znaci i sretna beba. Jako tesko mi je islo dojenje. Nisam imala dovoljno mlijeka i uglavnom sam bila sama tako da jednostavno nisam imala kada navlaciti izdajalicom, a beba nije dovoljno jako vukla tj bila je lijena jer nije izlazilo dovoljno mlijeka. Mozda da sam imala neku pomoc i da mi je netko imao sve obavljati i da sam od 0do24 bila s bebom u sobi na sisi, mozda bi uspjela. Moj savjet vam je da se ne zamarate vec s tim. Bit ce kako bude, netko doji kao iz šale, netko se namuci, netko ne uspije. Izdajalice ne kupujte unaprijed. Ja sam je kupila nakon sto sam dosla iz bolnice. Na kraju mi je sluzila da ne dobijem upalu od to malo mlijeka. 
    Sto se tice tecaja, planirati porod jednostavno ne mozete. Jedino sto je dobro znati je na sto imate pravo. To da ce vas netko nauciti disati su gluposti, porod je nepredvidljiv i jedino sto treba je imati povjerenja u babicu i doktore i slusati sto vam govore.

• Nameone
    17. Listopad 2022. 17:19

razigrana

ribic

Lonmi

snowwhite1410

buhtlica23

Stuuuuudenticaaaaa

I s tobom se slazem. Kazem ja patronaznoj da necu moci dojiti, kaze dobro izdajat cete se. I nakon 15 min kaze mozete ici na tecaj dojenja 🙄, ja ne znam jesu oni placeni po tome koliko puta izgovore morate dojiti 😆

Oprosti ako je pitanje pre osobno. Da li vam je definitivna dg rascjep? I koji, samo usne ili i nepca? I u kojem tjednu je potvrđen? 

razigrana
    17. Listopad 2022. 17:43

Nameone

razigrana

ribic

Lonmi

snowwhite1410

buhtlica23

Stuuuuudenticaaaaa

Oprosti ako je pitanje pre osobno. Da li vam je definitivna dg rascjep? I koji, samo usne ili i nepca? I u kojem tjednu je potvrđen?

Nije preosobno, najnormalnije govorim o tome. Dijete ce mi nakon 3 mj imati operaciju prvu.
    Ima raspjep i usne i nepca.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

snowwhite1410
    17. Listopad 2022. 18:41

Ja sam sada poslušala malo još uvijek ništa pametno nisu rekli 😅ja sam mislila da će reći nešto što ne znam 🙈 potiču prirodni porod ali koliko žena ima prirodni totalno porod ili daju drip ili daju injekcije itd mislim da je to u bolnicama praksa ne znam koliko bi oni čekali da je sve prirodno prirodni trudovi ne znam stvarno 😅ima žena koje rode totalno prirodno ali je to ja mislim manji postotak 🙈i kako ćeš ti biti u mraku i miru ako još jedna rodilja rađa pored tebe i jauče a kao nebi se trebali čuti zvukovi koji stvaraju stres 😅ne znam kako trebalo bi biti u mraku s nekom muzikom koja opušta i da se ti hormoni luče koji potiču bezbolniji porod i brži ali to možda možeš u privatnoj bolnici ne znam koliko javna bolnica daje takav tretman rodiljama 😒ne znam evo.

ancy2010
    17. Listopad 2022. 18:56

snowwhite1410

Ja sam sada poslušala malo još uvijek ništa pametno nisu rekli 😅ja sam mislila da će reći nešto što ne znam 🙈 potiču prirodni porod ali koliko žena ima prirodni totalno porod ili daju drip ili daju injekcije itd mislim da je to u bolnicama praksa ne znam koliko bi oni čekali da je sve prirodno prirodni trudovi ne znam stvarno 😅ima žena koje rode totalno prirodno ali je to ja mislim manji postotak 🙈i kako ćeš ti biti u mraku i miru ako još jedna rodilja rađa pored tebe i jauče a kao nebi se trebali čuti zvukovi koji stvaraju stres 😅ne znam kako trebalo bi biti u mraku s nekom muzikom koja opušta i da se ti hormoni luče koji potiču bezbolniji porod i brži ali to možda možeš u privatnoj bolnici ne znam koliko javna bolnica daje takav tretman rodiljama 😒ne znam evo.

Mislim da ni jedna to ne nudi, evo u Splitu kad sam bila prvi put u radaoni neda nemas privatnost nego dok su me doveli do mog boksa vidis putem sve zene u mukama, jednoj je taman izlazila beba, od muke sam okrenila glavu..onda kad su jednu odveli na carski njen muz stoji isprid mog boksa i ceka, mislim se makni se, stvara mi je nervozu😅 a ne znam jeli 10% zena rodi skroz prirodno, drip, gel i sl nista to nije prirodni porod..a te rode mi bas idu na živce sa svojim savjetima, nema veze sa realnosti, one ko da zive u nekom filmu, bila sam u grupi na fejsu ali sam brzo otisla jer su me bas nervirale pogotovo oko dojenja

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• ribic
    17. Listopad 2022. 22:13

https://ibb.co/5LjvvyD

Evo gotov zid u sobi za curke 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

razigrana
    17. Listopad 2022. 22:48

ribic

Preslatko! Je li to tapeta ili nesto drugo? Razmisljam i ja o tome.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    17. Listopad 2022. 22:55

razigrana

ribic

Preslatko! Je li to tapeta ili nesto drugo? Razmisljam i ja o tome.

Dolje stukature i boja, a gore zidne naljepnice (svaki taj cvjetic) s etsya 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.