Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    18. Listopad 2022. 03:28

ancy2010

santina

Lavendera, kako si? Kako prosao vikend?
    Jos je neko od cura u bolnici, zaboravila sam ko i kakvo je stanje?

Ja sam, dali su mi terapiju pa bi kroz koji dan trebala doma, sad mi je ok tlak al oni to vole nadgledat ,proteina neman.. pa cemo vidit kad cu izac

Aaaa, pa super vijesti! Bravo! Bas mi je drago, znam sta to znaci. Samo tako naprijed i jos malo, evo i tebe vec jako blizu. 😊

santina
    18. Listopad 2022. 03:33

Angeleyes

Hvala cure, testirat cu se opet za svaki slucaj. Nadam se da ce sutra vec bit bolje, beban i ja se bas mucimo sa lezanjem, a nema drugog nacina da prodje…

Ne sekiraj se. I da je korona, sad je vec kao gripa. Mislim isto se svede.....
    Sad vec svaki doktor drugacije, ali evo npr. moja pedijatrica nijesnom nije poslala moje dijete na testiranje niti rekla da joj uradimo kucni. A od frendice nece malu ni da primi kad naOves, vec odmah testirajte i javite se za 5 dana. Mislim suludo vise sve sa tom koronom.

• Salvatore19
    18. Listopad 2022. 07:17

ribic

razigrana

ribic

https://ibb.co/5LjvvyD

Evo gotov zid u sobi za curke 😀

Preslatko! Je li to tapeta ili nesto drugo? Razmisljam i ja o tome.

Dolje stukature i boja, a gore zidne naljepnice (svaki taj cvjetic) s etsya 😀

Prekrasno izgleda! 
    Bas volim te kombinacije sive i onda nekih njeznih boja. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

puna_pitanja
    18. Listopad 2022. 07:55

santina

Angeleyes

Hvala cure, testirat cu se opet za svaki slucaj. Nadam se da ce sutra vec bit bolje, beban i ja se bas mucimo sa lezanjem, a nema drugog nacina da prodje…

Ne sekiraj se. I da je korona, sad je vec kao gripa. Mislim isto se svede…..
    Sad vec svaki doktor drugacije, ali evo npr. moja pedijatrica nijesnom nije poslala moje dijete na testiranje niti rekla da joj uradimo kucni. A od frendice nece malu ni da primi kad naOves, vec odmah testirajte i javite se za 5 dana. Mislim suludo vise sve sa tom koronom.

Angel, evo ja sam prosli tjedan odradila koronu prvi put, simptomi su bili kao tvoji, al to je sve skupa kao viroza, al sam bila pozitivna na kucnom i na pcr. Temperatura prvi dan i drugi ujutro, popila jedan lekadol kad je malo susnula prema gore. Ostatak vremena cuclala isla moos pastile i pjla limunadu i caj od kamilice jer sam njega imala. Menj je umor tesko pao jer postanem zivcana kad lezim, tako da sam psihicki jako potonula, al je proslo kroz tjedan dana. Jos je ostalo malo slajma i kaslja, al stvarno mislim da nije vise toliko opasna ta korona, samo izguraj par dana!

30g, OTP 10.11.

snowwhite1410
    18. Listopad 2022. 08:07

ribic

Jutro 🤗😍😍😍😍ajme kako je ovo lijepo 🥰 stvarno jako mi se sviđaju cvjetići predivno je gdje si naručila zidne naljepnice ?

• ribic
    18. Listopad 2022. 08:22

snowwhite1410

ribic

Jutro 🤗😍😍😍😍ajme kako je ovo lijepo 🥰 stvarno jako mi se sviđaju cvjetići predivno je gdje si naručila zidne naljepnice ?

Hvala 😀

https://www.etsy.com/listing/1192701829/floral-wall-stickers-meadow-floral-wall?click_key=2a9de6e2efe50bae74c2cb69f32e6d020cc58d49%3A1192701829&click_sum=bc41735f&ref=search_recently_viewed-2&pro=1

Ja sam uzela ove (najvece pakiranje) ali opcenito ima jos brdoooo uzoraka i dezena na etsyu 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Angeleyes
    18. Listopad 2022. 09:04

puna_pitanja

santina

Angeleyes

Ne sekiraj se. I da je korona, sad je vec kao gripa. Mislim isto se svede…..

Angel, evo ja sam prosli tjedan odradila koronu prvi put, simptomi su bili kao tvoji, al to je sve skupa kao viroza, al sam bila pozitivna na kucnom i na pcr. Temperatura prvi dan i drugi ujutro, popila jedan lekadol kad je malo susnula prema gore. Ostatak vremena cuclala isla moos pastile i pjla limunadu i caj od kamilice jer sam njega imala. Menj je umor tesko pao jer postanem zivcana kad lezim, tako da sam psihicki jako potonula, al je proslo kroz tjedan dana. Jos je ostalo malo slajma i kaslja, al stvarno mislim da nije vise toliko opasna ta korona, samo izguraj par dana!

Je, kao viroza je, danas sam vec bolje ali kasalj me satrava. Sinoc i nocas se nakasljala i napuhala skoro cijelu kutiju maramica na izvlacenje. Ali ja jos imam nesretne krajnike pa vjerojatno i to pogorsava cijelu stvar. Isla pastile isto dosta uzimam, ma bilo sta samo sa smiri grlo i da ne kasljem. Samo se nadam da pritisak nece utjecat dole. Vjerujem da te psihicki sve dotuklo jer nije ni meni trenutno nista bolje, vikend cijeli nizasta, jucer najgore, danas mozda mrvu bolje... A valjda to tako treba bit, kazu da tijelo i drugacije reagira pre porod pa se teze rijesit viroza i prehlada nego inace. Ali da sve nestane nakon poroda, pa eto vidjet cemo 🙏🏻

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

BlairWaldorf
    18. Listopad 2022. 09:37

Ribic jako ti je lijepa soba ! I ja planiram tapetu pa postavim sliku kad taj dio rijesimo ... Ja polako sve, stan je pokrečen, idem uskoro do ikee po sobu, kolica će stići sredinom 11. mjeseca (poslali mail 🤷) tako da se pomičem 😅
    Snowwhite - za kadicu sad nemam link, stavila sam da plaćam pouzećem ali jos nisam dobila nikakav mail kad stize pa kad stigne poslikam. ☕
    Jučer sam oprala plafonjere, 3 lustera ću mijenjati, uvijek mi je bila zelja imati onu pahuljicu visilicu u sobi - e sad ću je bome kupiti 🥰 i tako - malo usminkavam stan u biti. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    18. Listopad 2022. 10:36

Kad ćemo dobit naknadu ? 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    18. Listopad 2022. 10:37

BlairWaldorf

Ribic jako ti je lijepa soba ! I ja planiram tapetu pa postavim sliku kad taj dio rijesimo … Ja polako sve, stan je pokrečen, idem uskoro do ikee po sobu, kolica će stići sredinom 11. mjeseca (poslali mail 🤷) tako da se pomičem 😅
    Snowwhite - za kadicu sad nemam link, stavila sam da plaćam pouzećem ali jos nisam dobila nikakav mail kad stize pa kad stigne poslikam. ☕
    Jučer sam oprala plafonjere, 3 lustera ću mijenjati, uvijek mi je bila zelja imati onu pahuljicu visilicu u sobi - e sad ću je bome kupiti 🥰 i tako - malo usminkavam stan u biti.

Biti će ti baš jako lijepo 🥰 onda kada dobiješ poslikaj 🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.