Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    17. Listopad 2022. 12:29

Hvala cure, testirat cu se opet za svaki slucaj. Nadam se da ce sutra vec bit bolje, beban i ja se bas mucimo sa lezanjem, a nema drugog nacina da prodje...

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Angeleyes
    17. Listopad 2022. 12:35

razigrana

Angeleyes

Vidim da pricate o porodu… Ja cu ovaj tjedan odslusati tecaj upoznavanja/pripreme za porod i odrađivanje istog tako da prihicki budem spremnija (bar se nadam da hocu). Htjela bih izbjeci tu paniku koliko mogu, jer i ona sama doprinese cijelom događaju, a time i iskustvu. Sretno nam svima 🤞🏻🙃!

Cure koje ste imale koronu u zadnje vrijeme, kakve simptome ste imale? Kod mene temperatura 37.4, grebanje u grlu sta je sad preraslo u kasalj s puno sekreta unutra, bole misici (umor) i peku oci. Jucer napravila kucni test na koronu i negativan je. Sumnjivo mi to, iako moze bit obicna viroza. Moram priznat da mi nije svejedno kasljat sad, pijem dosta caja i sirup bijelog sljeza omotana u deku pa se nadam da ce prestat. Poprilicno nezgodno u ovom stadiju….🤒😷🙄

Mozes li napisati gdje ces odslusati tecaj?

Beba Eva, uzela online tecaj ali samo za prirodni porod jer imaju i za dojenje i njegu bebe poslije. To se placa, ali eto malo savjeta iz prve ruke nije na odmet, ionako pojma nemam kako se treba ponasat da sebi olaksam cijeli proces (ako je ikako moguce 🤣)...🤷🏼‍♀️

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

buhtlica23
    17. Listopad 2022. 13:30

Stuuuuudenticaaaaa

Hej cure. Vjerujem da vas ima puno ovdje koje ste odslušale tečaj online zajedno s partnerom. Međutim ja ne znam od kud krenuti, kako se raspitivati gdje ima, što obuhvaća itd. Možete li mi dati svoje preporuke? Gdje gledati, od kud krenuti? Hvala puno☺

Mi smo odslusali na Rodinoj stranici jer su mi u bolnici nasoj rekli kako taj tecaj priznaju za pratnju na porodu. 
    Mozes krenit od tamo. Imas pripreme za porod, pa nakon toga jos par tečajeva o bebi,poslje poroda i tako to..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Salvatore19
    17. Listopad 2022. 13:35

Moram se malo pozaliti. Cekala sam 3 tjedna koji su mi se cinili kao vjecnost na kontrolni pregled radi ciste na jetri bebe, da bi mi danas to otkazali i ponudili termin tek za 2tj. Privatno smo se narucili, i sad opet nista. Vec sam izludjela 3tj, i sad cu jos. Bas sam prejadna i tuzna 😪 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• ribic
    17. Listopad 2022. 13:54

Salvatore19

Moram se malo pozaliti. Cekala sam 3 tjedna koji su mi se cinili kao vjecnost na kontrolni pregled radi ciste na jetri bebe, da bi mi danas to otkazali i ponudili termin tek za 2tj. Privatno smo se narucili, i sad opet nista. Vec sam izludjela 3tj, i sad cu jos. Bas sam prejadna i tuzna 😪

Uff, zao mi 😏

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

razigrana
    17. Listopad 2022. 16:01

Salvatore19

I meni je bas zao jer znam koliko to cekanje ubije. Mi smo za rascjep saznali u 15.tjednu da bi rekao tada nisam siguran jer je sve jos sitno, dodite za tj.dana. umrla sam tih tjedan dana, ali eto... sad sam vec naucila zivjeti s tim...
    Ugl, ja sam presrerna jer mi je isijas odjednom prosao i cak sam vozila auto danas , isla sam na kavu na sunce 🤗🤗

30 g. oboje
    OTP 9.11.

snowwhite1410
    17. Listopad 2022. 16:03

buhtlica23

Stuuuuudenticaaaaa

Hej cure. Vjerujem da vas ima puno ovdje koje ste odslušale tečaj online zajedno s partnerom. Međutim ja ne znam od kud krenuti, kako se raspitivati gdje ima, što obuhvaća itd. Možete li mi dati svoje preporuke? Gdje gledati, od kud krenuti? Hvala puno☺

Mi smo odslusali na Rodinoj stranici jer su mi u bolnici nasoj rekli kako taj tecaj priznaju za pratnju na porodu.
    Mozes krenit od tamo. Imas pripreme za porod, pa nakon toga jos par tečajeva o bebi,poslje poroda i tako to..

buhtlica23 🤰 🥰 dali se treba prvo registrirati jer vidim na rodnoj stranicu da su tečajevi zaključani

Lonmi
    17. Listopad 2022. 16:28

snowwhite1410

buhtlica23

Stuuuuudenticaaaaa

buhtlica23 🤰 🥰 dali se treba prvo registrirati jer vidim na rodnoj stranicu da su tečajevi zaključani

Moras se registrirati, a i nisam vise sigurna dal oni imaju neki period kad se tecajevi prikazuju. 
    Meni osobno je taj Rodin tecaj bio los. Duge i jednorozi, cekanje poroda u toploj kupki sa mirisnim svijecama 😂. Mozda netko i uspije tako, ali nisu mi bas realne bile. 
    Nije sve lose, ali vecina je. 
    Mi smo ga odslušali samo da dobijemo potvrde za prvi put jer zbog korone nije bilo bolnickih, ja sam lezala itd., nakraju nije muz ni mogao na porod jer nije bila dozvoljena pratnja zbog korone. 

Lady8
    17. Listopad 2022. 16:41

Oprostite na upadu :)
    Ima li netko iskustva za Covidom i temperaturom (i paracatamolima) u ranoj trudnoci? 5 tt

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

razigrana
    17. Listopad 2022. 16:51

Lonmi

snowwhite1410

buhtlica23

Stuuuuudenticaaaaa

Moras se registrirati, a i nisam vise sigurna dal oni imaju neki period kad se tecajevi prikazuju.
    Meni osobno je taj Rodin tecaj bio los. Duge i jednorozi, cekanje poroda u toploj kupki sa mirisnim svijecama 😂. Mozda netko i uspije tako, ali nisu mi bas realne bile.
    Nije sve lose, ali vecina je.
    Mi smo ga odslušali samo da dobijempotvrde za prvi put jer zbog korone nije bilo bolnickih, ja sam lezala itd., nakraju nije muz ni mogao na porod jer nije bila dozvoljena pratnja zbog korone.

Slazem se s tobom, uzas je taj Rodin, al to je i moj problem pomalo jer imam problema sa zanimanjem doula 😆🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.