Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    16. Listopad 2022. 14:06

Uzela sam i kadicu jučer, onu sto ima jastuk da možeš poleći bebu -čini mi se praktično. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    16. Listopad 2022. 15:48

BlairWaldorf

Uzela sam i kadicu jučer, onu sto ima jastuk da možeš poleći bebu -čini mi se praktično.

Hej 😊koja kolica si naručila 🤩🤩🤩i koju kadicu i gdje ? Znaš šta se meni desilo s onom stranicama slovenskom pa samo morali u Maribor vraćati sjećaš se sada sam rekla samo uživo kupujem te velike stvari nema šanse kolica više tako 😭

snowwhite1410
    16. Listopad 2022. 15:54

Ja sam danas ponosna 😊 išli smo u Rovinj i hodala sam 4.5 km 😁u 34 tjednu 😄samo da uspijem hodati što više da mi bude lakše rodit ako to ima neke veze 🙈nadam se da ima 

razigrana
    16. Listopad 2022. 16:45

snowwhite1410

Ja sam danas ponosna 😊 išli smo u Rovinj i hodala sam 4.5 km 😁u 34 tjednu 😄samo da uspijem hodati što više da mi bude lakše rodit ako to ima neke veze 🙈nadam se da ima

Bravoooo 🥰😍. 
    Mene je isijas popustio pa sam hodala po Jarunu danas 🥰

30 g. oboje
    OTP 9.11.

keti91
    16. Listopad 2022. 17:03

snowwhite1410

Ajme pa to je odlicno..
    Ja sam jucer isla do trgovine i jedva sam se vratila kuci,kad sam dosla kuci kicma me bolila kao luda i doljnjem djelu stomaka me bolilo..
    Mislila sam da cu se poroditi 🤣🤣🤣🤣

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Tina0409
    16. Listopad 2022. 17:14

I mene u zadnje vrijeme bole leđa,šta će biti još do kraja trudnoće.Od jučer osjecam malo peckanje dolje i imam iscjedak,sutra ću kod doktora da me pregleda.Jesu normalne ceste upale u trudnoći?

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

snowwhite1410
    16. Listopad 2022. 17:24

razigrana

snowwhite1410

Bravoooo 🥰😍.
    Mene je isijas popustio pa sam hodala po Jarunu danas 🥰

Odmah smo bolje čim smo više vani na zraku i toplo je vrijeme bar tu mislim da ni u Zagrebu nije puno glasnije tako da je idealno za šetnju 😍

snowwhite1410
    16. Listopad 2022. 17:26

keti91

snowwhite1410

Ajme pa to je odlicno..
    Ja sam jucer isla do trgovine i jedva sam se vratila kuci,kad sam dosla kuci kicma me bolila kao luda i doljnjem djelu stomaka me bolilo..

keti91 🥰 ti si jako blizu termina tako da možeš se poroditi već početkom 11 mjeseca 😁😁😁mogu mislit da ti nije lako uopće ,nije ni meni 🙈šta će tek biti 😁ali super što smo aktivne 😅 koliko god je to moguće

keti91
    16. Listopad 2022. 17:35

snowwhite1410

keti91

snowwhite1410

Ajme pa to je odlicno..

keti91 🥰 ti si jako blizu termina tako da možeš se poroditi već početkom 11 mjeseca 😁😁😁mogu mislit da ti nije lako uopće ,nije ni meni 🙈šta će tek biti 😁ali super što smo aktivne 😅 koliko god je to moguće

Ma ja sam bila u tim bolovima sigurno 2h i samo sam cekala da me prodje,ma ja sam aktivna kod kuce a ovo sam prije sve obavljala autom,al auto sad na popravku pa.sam osuđena da moram pjeske..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

snowwhite1410
    16. Listopad 2022. 17:58

keti91

snowwhite1410

keti91

snowwhite1410

Ajme pa to je odlicno..

Ma ja sam bila u tim bolovima sigurno 2h i samo sam cekala da me prodje,ma ja sam aktivna kod kuce a ovo sam prije sve obavljala autom,al auto sad na popravku pa.sam osuđena da moram pjeske..

Mislim da je dobro šetati pred kraj trudnoće jer se beba bolje spusti u radaoni kanal tako nešto sam pročitala a i leđa bole pred kraj trudnoće jer se to sve širi da bi beba mogla izaći 😅 koliko god je teško hodati jer su nam noge otečene i nemamo više tako dobar balans jer trbuh je sve veći 🤰😄 mislim da je dobro,😁ja sam lijena guzica od kada imam auto 🙈ali kada nebi imala isto bi više hodala 😄 tako da u jednu ruku je teško bez a u drugu opet dobro jer više hodaš 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.