Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    04. Listopad 2022. 14:20

Buhtlica Super za pregled!
    Blair Drzi se. Evo ja nes prehladena (jucer prvi simptomi) al test za sad negativan. Al kad sam imala coronu bio mi poz tek 4 dana nakon konktakta tj. puna dva dana nakon pojave simptoma. Do tad negativan

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    04. Listopad 2022. 14:20

Sreca ♥️

Cure da li vi doznake saljete mailom ili ih nosite na HZZO

Ginicka skenira i posalje emailom. I onda ja isto proslijedim emailom poslodavcu i hzzo.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BlairWaldorf
    04. Listopad 2022. 14:50

ribic

BuhtlicaSuper za pregled!
    BlairDrzi se. Evo ja nes prehladena (jucer prvi simptomi) al test za sad negativan. Al kad sam imala coronu bio mi poz tek 4 dana nakon konktakta tj. puna dva dana nakon pojave simptoma. Do tad negativan

Ma valjda neće, imala sam je dva puta 😐 drz se i ti ... 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    04. Listopad 2022. 14:52

BlairWaldorf

ribic

BuhtlicaSuper za pregled!
    BlairDrzi se. Evo ja nes prehladena (jucer prvi simptomi) al test za sad negativan. Al kad sam imala coronu bio mi poz tek 4 dana nakon konktakta tj. puna dva dana nakon pojave simptoma. Do tad negativan

Ma valjda neće, imala sam je dva puta 😐 drz se i ti …

❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

Angeleyes
    04. Listopad 2022. 15:03

inesss

Curke ima li vas koji ste povise 30,ja sad 34 prvo dijete sam dobila s 19.Dosta mi osoba upada da kako mogu tako stara sad radjati da sto mi je trebalo s ovoliko godina.Meni je to smiješno jer mi itekako nije bilo lijepo bit premlada mama i sad sam bas nekako spremna i sve mi je to sad veliko uzbuđenje i sve,onda me cak malo uvrijede ti komentari .Evo primjer rekla da sam bila na ivf susjedi ,a ona meni ,a mi smo se cudili kako si uspijela s toliko godina prirodno, sreca da medicina za stare ljude postoji,mislim bas se osjecam nekako povrijedeno bice hormoni rade.Znam da su to sve lapace al ja se bome osjecam ko curetak 😂😂😂😂

Ovisi tko te pita i tko komentira pa po tome zaključiš vrijedi li misliti o tome ili ne. Ali u ovome slučaju su to teške gluposti i pitanje je u kojem stoljeću ti susjeda živi. Ljudi su ljubomorni i previše hejtaju, ja ti to u startu izignoriram. Ja imam pune 33 i ovo mi je prvo dijete, ne vidim u čemu je problem. Žene rađaju i s preko 40 pa mislim da se nitko ne bi trebao miješati u nečiji život koji može biti svakakav ili u nečije odluke. Bolje da su ljudi spremni na djecu nego da su neželjena. Prema tome, lijepo uživaj i stara nisi. I izbjegavaj takve ljude ubuduće. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

NanaJ
    04. Listopad 2022. 16:09

Ovo za godine su mi gluposti ciste. Ne znam od kad je sa 30 i kusir godina strao 🤷🏻‍♀️ netko se osjeca spremnom sa 20 netko sa 40 i to treba postivat. A da bi trebala biti kultura i ne zabadat nos u tude krevete trebalo bi. Moze biti da jednostavno netko nije spreman u 30 godini imat djecu i to treba postivat a isto tako netko sa 20 moze biti spreman, a da ne govorim o tome da nazalost svaki drugi par ima problema sa nekom vrstom neplodnoscu. Od takvih ljudi koji tako nesto komentiraju treba samo glavu okrenut.

Cure imate li vi nekada nekakve napade straha, ne znam mene skoro svakodnevno ulovi da pomislim sta ako nesto nije uredu, da li se dovoljno bebica mice, sto ako ono i tako svaki dan. Relano imam jos 11 tjedna i treba to izgurat, ali taj strah i taj sto ako me vec polako pocinje gusit. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• inesss
    04. Listopad 2022. 16:16

buhtlica23

E da i plodna voda uredna 14cm,50 centila 😑 bitno da su me isplasili zadnji put bezveze. Bas sam ispricala doktorici kako je bio odvratan taj doktor da sam osla privatno 3 dana kasnije i da je taj privatnik rekao da je sve okej donela joj ja nalaz i od privatnika. Nije mogla vjerovati. Ugl moram ponavljati KEK i 24 h urin.
    Sto se godina tice ljudi su glupi i zatucani. Npr ja sam se udala sa 23,muz 25. Mi smo se prestali paziti godinu prije braka. I trebalo nam je 4 godine da ostvarimo trudnocu. Ali ta pitanja sta se ceka vrijeme vam je i to koliko godina imate dode mi da ih sve zatucem. Nakraju sam postala toliko bezobrazna da sam im govorila kako se mi volimo samo seksati da ne pravimo djecu 😂 onda im je znalo bit neugodno pa su prestali sa pitanjima. Ali eto uvijek se nade neka baba, u mom slucaju susjeda koja kad je cula da sam trudna je rekla ajme hvala bogu vec sam mislila da si jalova. Dakle 😡. Reko vi znate da za djecu treba 2 osobe. Osim tog nismo se mi vjencali da bi stancali djecu vec iz ljubavi. I onda je zasutila. Tako da na jedno uho neka ude na drugo nek izade. Znam da je to tesko,ali moramo tako radi nas.

Buhtliceeee super za pregled,pa to je velika bebaaaaa sad,mozes bit mirna svakim danom je sve veca

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    04. Listopad 2022. 16:20

NanaJ

Ovo za godine su mi gluposti ciste. Ne znam od kad je sa 30 i kusir godina strao 🤷🏻‍♀️ netko se osjeca spremnom sa 20 netko sa 40 i to treba postivat. A da bi trebala biti kultura i ne zabadat nos u tude krevete trebalo bi. Moze biti da jednostavno netko nije spreman u 30 godini imat djecu i to treba postivat a isto tako netko sa 20 moze biti spreman, a da ne govorim o tome da nazalost svaki drugi par ima problema sa nekom vrstom neplodnoscu. Od takvih ljudi koji tako nesto komentiraju treba samo glavu okrenut.

Cure imate li vi nekada nekakve napade straha, ne znam mene skoro svakodnevno ulovi da pomislim sta ako nesto nije uredu, da li se dovoljno bebica mice, sto ako ono i tako svaki dan. Relano imam jos 11 tjedna i treba to izgurat, ali taj strah i taj sto ako me vec polako pocinje gusit.

Mene ti je strah ,stalno sam u grcu dok sam radila imala sam zanimaciju ,a sad sam stalno i sama svak radi ima svoje obaveze ,onda ja stignem razmisljat o glupostima.Svaki dan imam nocne more,neispavana stalno 
    Jedino sto je drugacije u mene jako sam mirna i na nikoga nisam zivcana,dok sam prije trudnoce bas bila luckasta i vrckasta.Eto jedino taj strah ,al o tome nikome i ne pricam ,malo mi je i depresija al eto trudim se pozitivno razmisljat jer mi stizu brzo moji pokloni.

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Salvatore19
    04. Listopad 2022. 16:32

Blair, nadam se da se neces zaraziti. Ne mora biti da budes, moj muz je imao, ja nisam dobila... opskrbi se testovima, i to je sve sto sad mozes. 

Ovo za godine, ajme meni. Star s 30+ godina 🤣🤣 daj ajde. Ljudi su bas gamad. 

A sto se tice straha, ja sam stalno u strahu. Ne pokazujem to, drzim to za sebe. Ali otkad sam saznala, samo se nadam da ce sve biti dobro. Prvo docekat prvi uzv, pa onda da prode 12tt jer je rizik pobacaja manji. Pa me gin preplasi sa skracivanjem cerviksa... stalno nesto. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• ribic
    04. Listopad 2022. 16:49

NanaJ

Mislim da se sve bojimo, a jos dodatno mi koje smo prosle ivf.

Meni su iskreno vise panike bile na pocetku i dok ih nisam osjecala. Al daleko od tog da sam mirna al ono, pokusavam to racionalizirati koliko ide… strah ce bit do kraja nasih zivota i nece prestati kada se bebice rode…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.