Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    03. Listopad 2022. 09:17

santina

Ja sutra trebam leci u bolnicu. Inicijalno da primim inekcije za brzi razvoj bebinih pluca. I zbog tog bi trebala ostati 3 dana. Ali se pripremam i na duze.. jer ovo mi je 5.sedmica kako nisam imala pregled. Na proslom pregledu situacija se bas pogorsala, a sad se osjecam daleko losije, dole imam strasan pritisak i bolove, pa sumnjam da sam se pocela i otvarati. Bas sam u bedu zbog curice kuce, ne znam kako cu bez nje. A strah od prijevremenog poroda da ne spominjem..

Zao mi je cuti to, ali drzi se! Sve za bebicu! 
    Ja sam sa 28+4 isto ostala 4 dana u bolnici, tokoliza i dexa za razvoj pluca, malecka isto doma, bas me srce bolilo i bilo mi je tesko tako da te razumijem. Ali ti si jaka i mozes to💪🏻drzim palceve da ti se nije pogorsalo nista i da mozes ubrzo doma curici💞🤞🏻 Ako i bude losiji nalaz, nemoj klonuti nego pokusaj ostati cim vise smirena zbog bebice kojoj si ti cijeli svijet i koja potpuno ovisi o tebi💞
    Ne razumijem jedino zbog cega su ti toliko otegli s pregledima ako je situacija bila losa☹️ Ne znam jesi li pisala pa ako jesi ne zamjeri nisam pohvatala..
    Javljaj se koliko stignes i bit ces u mislima☺️ Sretno ti i drzi se, mozes ti to💪🏻

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Ana_
    03. Listopad 2022. 09:21

DaMa_21

Ana_

Levanati čestitam na bebici 😍😍😍😍
    Nadam se da će brzo kući mami i tati u zagrljaj ❤️
    ___
    Ne znam koliko vas ima pse i koliko ste za njih vezani, ali moja ljubav od 3 godine ne vidi i nema lijeka. Neću vam ni govoriti kako se osjećam. Danas je treći dan od dijagnoze i već se mirim s tim, svaki dan mi to bolje sjeda, ali teško je za riknut.
    Moram bit jaka zbog bebe, a srce mi se slomilo.
    Sad guram dalje, moram početi kupovati stvari, stvarno je već vrijeme.
    Kilazu sam naglo digla sa početnih 68 na 77,i sad sam već mjesec dana na tome, zadnjih par dana nisam ni jela kako treba pa sam malo i skinula 🤦🏼‍♀️
    Ali idemo dalje, samo jako 💪🏻
    Cure koje se bliži te terminima, kako se osjećate? Uzbuđeno, prestrašeno?

Hej, upadam kao padobranac s teme proljetnih beba, ali samo sam htjela podijelit svoje iskustvo jer sam prosla isto sto i ti.
    Znam kolika je ljubav prema psu i uzasno mi je zao da se to dogodilo, pogotovo sada dok si trudna 😔. Pozitivna stvar je sto psima vid nije primarno osjetilo i nije im vazan kao nama. Moj pas je posljednjih 6 godina potpuno slijep i ima najnormalniji zivot kakav je imao i dok je vidio - igra se sa psima, normalno se sece vani, stan zna napamet i normalno se krece po njemu, skace na krevet/kauc i s njega. Bitno je da on ne osjeti strah i paniku jer nasi osjecaji prelaze na njih.
    Kada se malo slegnu dojmovi ponasaj se kao da je sve ok, puno ga mazi i ljubi i sigurna sam da ce imati super zivot i bez vida, a pogotovo sada kada mu stigne prijatelj ♥️

Ajme, hvala ti na ovom iskustvu ❤️
    Zadnjih par dana mislim da sam pročitala sve na tu temu, i svi kažu tako, da će živjeti normalno 😁
    Ja se čak nekako i nosim s tim, moram misliti na bebu, ali muž mi je slomljen. Od toliko "ne želim psa", sad su najbolji prijatelji, i ne može zamisliti da mu se to događa.
    Ovako kad čujem iz prve ruke iskustvo odmah mi je malo lakše i znam da će biti sve ok. On je isti pas kao i prije, trči, skače, lovi lopticu, samo što malo više spava ❤️
    Hvala ti do neba, ne znaš koliko si me utješila 😍

Vama ostalima se ispričavam na privatizaciji teme 🤣

• Ana_
    03. Listopad 2022. 09:22

Santina samo pozitivno i brzo ćeš kući maleckoj ❤️❤️❤️❤️

snowwhite1410
    03. Listopad 2022. 09:35

Pozdrav curke 😁i mame 🤗 sastavljam popis za torbu za rodilište i ne znam koju kremu za bradavice da kupim možda je netko već pisao ali ja ne znam 🙈
    Ja imam neki popis sad ću ga stavit: knjižica trudnička ,novčanik ,mobitel ,tri do četiri boce vode, keksi ,plan poroda ,kupaonski pribor; četkica za zube, pasta za zube ,dezodorans ,gel za tuširanje ,šampon, krema za lice ,krema za tijelo, toaletni papir, češalj, britvica, gumica za kosu,ručnik, mali ručnik, fen za kosu ,kupaonski ogrtač ,tri spavaćice ,papuče, papuče za tuširanje ,čarape, udoban grudnjak, mrežaste gaće, ulošci za poslije poroda, odjeća za povratak kući ,izdajalica ,krema za bradavice🙈ako ima tko šta dodat  ne znam 

Lonmi
    03. Listopad 2022. 09:44

Purelan krema za bradavice je super 😊

snowwhite1410
    03. Listopad 2022. 10:16

Lonmi

Purelan krema za bradavice je super 😊

Lonmi hvala ti pogledat ću u apoteci to mi treba i za bebu stvari Lupocet, toplomjer , fiziološka 🙈

Satsuke
    03. Listopad 2022. 10:20

Ej cure, samo da se javim malo iz izolacije☺️ Meni je evo tek danas napokon bolje, dosta me ta korona pregazila, bila sam kojih tjedan dana van funkcije, u bolovima i preznojavanjima. Svaki komadić tijela me bolio, od glave do trbuha, ali kako je s disanjem bilo sve okej, nisam poduzimala daljnje radnje. No sad je već bolje🥰

Sad samo odbrojavam dane do idućeg pregleda da potvrde da je s bebom sve ok i mogu mirnije. Isto ću kroz koji dan započeti s pripremom torbe za rodilište, znate da ja već mjesecima mislim/osjećam da će se i naša beba požurit. Al se nadam da će se ipak još malo strpiti. Vidjet ćemo☺️ 

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• minnie1234
    03. Listopad 2022. 10:35

Pozdrav buduce majke☺️
    Evo danas smo usli u 15+4☺️ pa me zanima samo dali se koja susrela da se rast bebe nepoklapa sa vasim tjednom t ,  meni odskace 1.tjmanje, pa se nadam da nije nista strasno 
    Inace je sve uredu, jedem koliko mogu(dovoljno)vitaminici su tu i utrogestan radi velike ciste na ljevom jajniku) stim da imam dvorogu maternice sa septumom. 🤞

buhtlica23
    03. Listopad 2022. 11:05

minnie1234

Pozdrav buduce majke☺️
    Evo danas smo usli u 15+4☺️ pa me zanima samo dali se koja susrela da se rast bebe nepoklapa sa vasim tjednom t , meni odskace 1.tjmanje, pa se nadam da nije nista strasno
    Inace je sve uredu, jedem koliko mogu(dovoljno)vitaminici su tu i utrogestan radi velike ciste na ljevom jajniku) stim da imam dvorogu maternice sa septumom. 🤞

Sve je to okej. Odstupanja do 2 tjedna su uredu tako su meni u bolnici rekli. Moja curka je bila manja prvo, sad je veca za tjedan. I onda sam jos pricala sa dr koja kaze kako djetetu ne raste sve jednakom brzinom. Npr kod mene su duze noge i glava i stomacic za par dana. Ali kad se uzme prosjek veca je za tjedan. Dok sam lezala u bolnici imala sam curu kojoj je beba zaostajala 4 tjedna i to je problem. Zbog toga je prelezala skroz dok nije rodila i imala cesce ctg-ove i uzv da vide dobija li beba dovoljno na kilazi i kakav je posteljica.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    03. Listopad 2022. 12:23

minnie1234

Pozdrav buduce majke☺️
    Evo danas smo usli u 15+4☺️ pa me zanima samo dali se koja susrela da se rast bebe nepoklapa sa vasim tjednom t , meni odskace 1.tjmanje, pa se nadam da nije nista strasno

Ako ti prirodna trudnoca i nisi 100% sigurna u dan ovulacije tim vise moguce odstupanje. Al tjedan dana je normalno jer kak ce se neke bebe rodit u istim tjednim
    s npr. 3.5kg i 48 cm, a druge s 4.2kg i 52 cm 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.