Cure, jel netko zna gdje ima univerzalnih kutija za dude ili da li moze bibs duda u babylove kutiju? Bibs kutija je cca 100-120 kn/komad, a to fakat ne dam 😂
Daj si pogledaj na stranicama babycentra, ljekarne pozda cak i pepco
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Klarolina a kad ti je termin?
Ribic da i mislila sam da si te skroz malecke, ma super da su ih proizveli, prije nije bilo i onda su ove mrvice obukli u ogromnu pelenu, makar brzo oni dobe na kg, ne trepnes vec si na br 3 😂.
8.1., imamo još za izdržati…
Ja cu za pelene uzeti Violeta double care 1, to sam s prvom curkom imala☺️Isprobala sam sve vrste pelena, od pampersa, babylove, lupili i ostalih, ali uvijek se vratila na Violeta jer su mi se pokazale najbolje i nikada nisu procurile, nikad nikakve ojedice curka nije imala. Babylove iz dm-a su imale jako neugodan miris kad bi curka piskila, i cine mi se bas dosta tanke, lupilu da ne spominjem, a opet jetrva kaze njenom sinu babylove =ljubav na prvi pogled. Suprugovoj sestricni lupilu=ljubav na prvi pogled. 🤷🏻♀️ Prvu curku sad presvucem oko 21 za spavanje i ujutro tek u 7h kada se probudi, puno piski i pelena bude stvarno puna ali ne procuri. E sad, sve zavisi kako koja mama navikne na koje pelene i koje najvise pasu bebici (najbitnije naravno)🙈 A to cete vidjeti s vremenom kako koza bebici reagira🙈☺️
Ja cu takoder Violeta double care 1
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Koliko ti cerviks? Meni 45 mm i T oblik i zatvoreno unutarnje usce. Jedino izvana (vaginalni pregled) sam uloziva 1/2 clanka i omeksan cerviks. Al zatvorena..
Pretprosli pregled 33, a ovaj tjedan 29mm. Kaže doktorica da nije jako panika ali ako padne ispod 25 onda ne mrdam iz kreveta. Utješno je što je još uvijek T oblik i sve zatvoreno
A vaginalno jel ti gledali ulozivost?
Super da ti i dalje T.
Je, kaže da je još čvrst i održan. I taj me dio tješi.
Od 12. tjedna je 32mm i do 21 tjedna nije mrdnuo, sad se tek ta tri mm smanjio tak da ak nastavi tim tempom, budemo mi izdržali.
Cure, jel netko zna gdje ima univerzalnih kutija za dude ili da li moze bibs duda u babylove kutiju? Bibs kutija je cca 100-120 kn/komad, a to fakat ne dam 😂
Gledala (osim pepco). Al svugdje za odredene marke dude i ne pise da li mogu i druge 😏… jedino bubamara kao neku univerzalnu ima…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Kad ovo čitam kako ste azurne mislim si a kad ću ja ... Ja nisam ni krenula s pripremama. 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Gledala (osim pepco). Al svugdje za odredene marke dude i ne pise da li mogu i druge 😏… jedino bubamara kao neku univerzalnu ima…
Vidjela sam u dm-u, ali relano kad pogledas pa mozes uzeti ocinu malu plaaticnu kutiju u kiku, tediu. Tak i tak bude ti u torbi, a ta iz dm mi bas na to i lici 😂 mislim da budem tak ja napravila kutija ko kutija 🤷🏻♀️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Vidjela sam u dm-u, ali relano kad pogledas pa mozes uzeti ocinu malu plaaticnu kutiju u kiku, tediu. Tak i tak bude ti u torbi, a ta iz dm mi bas na to i lici 😂 mislim da budem tak ja napravila kutija ko kutija 🤷🏻♀️
Evo veli mi sad jedna cura da bas ima biba dudu u babylove kutiji i stane. Tak da prodano - ta kutija je 19.99 kn😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bibs*
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Kad ovo čitam kako ste azurne mislim si a kad ću ja … Ja nisam ni krenula s pripremama. 🤷
Stigne se sve... Bez opterecenja
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Sortiraj odgovore
Najstariji