Ivana.s Ja koristim bio oil (za trbuh, donji dio leda i sise), a melem mama kremu za noge i guzu jer tu vec imam strije od prije (od puberteta). Zasad ih nemam novih (iako ogroman trbuh) ali doslovno mame znaju popucat zadnjih tjedan dana pred porod tak da ono 🤦♀️
Razigrana Mi cemo kupit vrece i izbjegavat bilo kakve posteljine, jastuke i sl. u kreveticima dok su mali.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Upravo mi mama rekla da je sacuvala jednu moju vrecu kad sam bila beba 🙈🥰, a preslatka mi je pa mogu reci da i to imam haha 😅
30 g. oboje
OTP 9.11.
Lavendera tako ja u ovoj uzivam jer sam prvu prelezala, samo da sve bude tako do kraja 🙏😊
Ma ne brini i ovu ces tako, nece se ovo ponoviti ❤️
.
Ajme meni kao da nesto isijava dolje kroz rodnicu, kao da mala stisce nesto dolje. Ima jos tko takve tegobe?
Ivana.sJa koristim bio oil (za trbuh, donji dio leda i sise), a melem mama kremu za noge i guzu jer tu vec imam strije od prije (od puberteta). Zasad ih nemam novih (iako ogroman trbuh) ali doslovno mame znaju popucat zadnjih tjedan dana pred porod tak da ono 🤦♀️
RazigranaMi cemo kupit vrece i izbjegavat bilo kakve posteljine, jastuke i sl. u kreveticima dok su mali.
Ma nemas ogroman kao sto pricas pa slala si slikice bas je lipo taman
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ja sam danas bila na pregledu,dobro su oboje lijepo rastu imaju preko 500 grama 🙏❤️.Ja se mazem bademovim uljem svaki dan nekoliko puta,nemam veliki trbuh.U prvoj trudnoci sam dobile strije na trbuhu al se sad slabo vide izblijedile su,ne sjecam se kad sam popucala tada,u novoj jos nisam popucala,genetski nitko nema doma strije
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Razigrana, ja sam vreću za spavanje dobila, prijateljica kupila za malog pa na kraju nisu koristili, isto je bio zimska beba, pa ću vidjeti hoće li nam trebati.
Ivana S, što se tiče ulja, ja koristim Weledino. Badem, jojoba, ružino ulje. Miris mi je super, dosta je bogato i samo je bitno da se stavlja na mokru kožu nakon tuširanja. U mulleru sam ga plaćala 130kn, a na notinu sinoc ulovila za 100 pa sam odmah naručila 3 bočice, sad sam pri kraju druge kupljenje u 7.mj tako da ću sigurno potrošiti.
Ivana.sJa koristim bio oil (za trbuh, donji dio leda i sise), a melem mama kremu za noge i guzu jer tu vec imam strije od prije (od puberteta). Zasad ih nemam novih (iako ogroman trbuh) ali doslovno mame znaju popucat zadnjih tjedan dana pred porod tak da ono 🤦♀️
RazigranaMi cemo kupit vrece i izbjegavat bilo kakve posteljine, jastuke i sl. u kreveticima dok su mali.
Ma nemas ogroman kao sto pricas pa slala si slikice bas je lipo taman
Haha, raste iz dana u dan😂
https://ibb.co/wLX8jxJ
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Lavendera tako ja u ovoj uzivam jer sam prvu prelezala, samo da sve bude tako do kraja 🙏😊
Ma ne brini i ovu ces tako, nece se ovo ponoviti ❤️
.
Ajme meni kao da nesto isijava dolje kroz rodnicu, kao da mala stisce nesto dolje. Ima jos tko takve tegobe?
Da, ja. Nekad kao da struja proleti ili kratki brzi ubod iglom, a nekad kao neko titranje ili osjećaj težine (jel to ono što po netu nazivaju lightning crotch?) A mirujem zbog kratkog cerviksa i bome mi nije svejedno. U utorak je pregled pa ću pitati doktoricu.
.
Da, ja. Nekad kao da struja proleti ili kratki brzi ubod iglom, a nekad kao neko titranje ili osjećaj težine (jel to ono što po netu nazivaju lightning crotch?) A mirujem zbog kratkog cerviksa i bome mi nije svejedno. U utorak je pregled pa ću pitati doktoricu.
Mene je i u prvoj tako, al ne mogu se sjetiti jel to vec kasnije. Ja bi rekla da to mala udari po grlicu maternice i otud ta munjevita bol. Kao da netko ubode nozem, ali naravno da u tom trenu pomislimo uvijek da se nesto dolje događa 😬
Jedva cekam pregled da cujem da je sve armirano dolje i idemo dalje 😂
.
Mene je i u prvoj tako, al ne mogu se sjetiti jel to vec kasnije. Ja bi rekla da to mala udari po grlicu maternice i otud ta munjevita bol. Kao da netko ubode nozem, ali naravno da u tom trenu pomislimo uvijek da se nesto dolje događa 😬
Jedva cekam pregled da cujem da je sve armirano dolje i idemo dalje 😂
Ja nisam imala mira i guglala, al da navodno je najviše živaca koncentrirano tamo i ako beba zvekne negdje oko cerviksa onda bude ta brza nagla bol koja se širi u rodnicu. Al ok, nije to strašno bolno, više boli psihu ma joj živim od pregleda do pregleda i molim da kaže da se nije ništa više skratilo. Rekla mi je zadnji put ako se skrati onda bude samo krevet wc, ak ostane kako je onda ću moći lagano sve al bez napora prevelikih.
Sortiraj odgovore
Najstariji