Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    13. Rujan 2022. 20:23

Ajetam

ribic

AjetamE da, i baze svakak kupujemo i to rotirajuce jer gledamo da si olaksamo zivot s njih dve 😂 je da kostaju ko svetog petra kajgana al za tak neke stvari odlucili da nema kompromisa.

Daa, mi smo tu z bazu prije godinu i pol platili 1500, sad je 2000 kn, ali koristi na obje sjedalice pa ajde a i ja si mislim oa uvijek se mogu prodati i vratiti bar nesto od ulozenog🙈

Jep!

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Ajetam
    13. Rujan 2022. 20:23

Nameone eto a i mi imamo Priam i ja ih ne bih mijenjala ni za koja druga, kosara je ogromna i mi smo ju maksimalno koristili, a kasnije naravno sportsko sjedalo, prosla su sve terene i kilometre i kilometre i kolica su savrsena. Sad koristiko Yoyo i super su ali neusporediva. To je stvarno sve individualno. Vi imate Babybjorn; ja ga mislim kupiti pa se predimislim, isplati li se? Ja imam Mamaroo ali mi je malo velik i nije mi malac bio nesto lud za tim.

Ozujak 2021. - sinko jedinko
    10.01.2023., stize nam seka

Ajetam
    13. Rujan 2022. 20:28

ribic

NameonePisi ti sam jos savjeta da imamo 😀 Jesi uspjela dojiti/izdajati ili si dohranu?

Mogu ti ja reci svije iskustvo; ja sam mislila pih pa dojit cu i to je bilo to. Naravno kad sam rodila nije islo sve po planu plus da su mi u bolnici bebi davali dohranu. Moj sin nije imao dobar hvat i ja sam se samo izdajala pa mi je patronazna savjetovala da ga stavljam na cicu a kasnije sam izdojeno, i kako je ojacao pocela sam ga stavljati na cicu u polusnu i bez problema je poceo dojiti, nakon pocetnih muka islo nam je kao po loju stvarno, zato sam ranije napisla da mi je izdajalica spasila zivot. 

Za bolne bradavice meni su jako pomogle Multimam komprese, i mazala sam istom tom kremom, a zene se kunu i u Purelan od Medele; nakon par dana/tjedana sve je proslo i nije mi nista trebalo. Imala sam i sesiric i znao nam je posluziti tako da nije lose pripremiti se da ne trcis po ljekarnama i centrima dok boba dodje doma :) 

Ozujak 2021. - sinko jedinko
    10.01.2023., stize nam seka

• ribic
    13. Rujan 2022. 21:02

Ajetam

ribic

NameonePisi ti sam jos savjeta da imamo 😀 Jesi uspjela dojiti/izdajati ili si dohranu?

Mogu ti ja reci svije iskustvo; ja sam mislila pih pa dojit cu i to je bilo to. Naravno kad sam rodila nije islo sve po planu plus da su mi u bolnici bebi davali dohranu. Moj sin nije imao dobar hvat i ja sam se samo izdajala pa mi je patronazna savjetovala da ga stavljam na cicu a kasnije sam izdojeno, i kako je ojacao pocela sam ga stavljati na cicu u polusnu i bez problema je poceo dojiti, nakon pocetnih muka islo nam je kao po loju stvarno, zato sam ranije napisla da mi je izdajalica spasila zivot.

Za bolne bradavice meni su jako pomogle Multimam komprese, i mazala sam istom tom kremom, a zene se kunu i u Purelan od Medele; nakon par dana/tjedana sve je proslo i nije mi nista trebalo. Imala sam i sesiric i znao nam je posluziti tako da nije lose pripremiti se da ne trcis po ljekarnama i centrima dok boba dodje doma :)

Hvala puno! Meni se to jos sve cini kao znastvena fantastika s dve bebice. Al vidjet cemo kad dode do toga… Probat cemo, nema druge

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

snowwhite1410
    13. Rujan 2022. 21:54

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

Cure upravo me maleni kiknuo nekako da me malo i zaboljelo, nekako osjećaj kao štipanje ? Jel netko iskusio slično 🤷

Jutro 🤗 je to ti je draga moja 🥰 normalno još će biti i jače to samo znači da ti je bebica ojačala i da je dobro mene je isto u nedjelju tako nezgodno 2 puta udarila da sam vidjela sve zvijezde ne znam kako će biti kada budu imali po 2.500 kada udari 🤣sada moja ima oko 1300 ja mislim narasla je od pregleda sigurno tako da već sada se osjeti s možeš misliti kasnije 🥰🙈😅

Je je bas me nekako ustipnuo da sam doslovno izustila jaaoo. Kako si ti ?
    Ja čekam biometriju 5.10. da vidim koliko je moj veliki, jedva čekam 😄
    Evo sad meni slijedi jos malo aktive i onda uskoro odlazim u zg na zimski san lagano 😋🤷😇

Ja sam super spavala sam nisam se budila 😁to će ti brzo doći ☺️jel ti još uvijek plivaš 😁i ja jedva čekam jesen da zahladi ☺️a sada će to brzo meni je još malo rođendan i onda mi kreće porodiljni 17.10 i onda brzo bebica 😁danas mi dolaze adapteri za kolica pa to čekam ☺️nadam se da će mi odgovarati,😅ti se Ideš onda pripremati za bebu 🥰🤗

Jos uvijek plivam da ! More je toplo jedino i nije vise jako vruće. Najbolje vrijeme za kupanje je od 11-14 onda zapuhne pa se smiri oko 18:00, ali lijepo je za spavanje navečer ugodna temp skroz. Lijep je taj 9. Misec ne sjećam se kad sam zadnji put bila tada na moru malo duže.
    Bome porodiljni već, to ide 28 dana prije ? Ja imam jos do tada … 😀 Odlično za adaptere ja nisam nista uzela, sve ću to lagano kroz 10. i 11. Misec .. moram prvo ofarbati stan i jos neke stvari preurediti, tapecirati neki dio namjestaja bas me čeka dosta toga 🤷🙈

Koliko mi je rekla 45 dana prije poroda krece porodiljni ☺️evo došli mi adapteri super odgovaraju 😁i popodne idemo po autosjedalicu 🥰🥰😍kako sam sretna 💓joj meni je tako dobro to tapeciranje 😁nadam se da ćeš mi pokazati središ sobicu 😍ja bi još neke police u sobici i narucit ćemo neku komodu ☺️ otprilike to je to

Budem ! Ima na netu divnih dječjih tapeta i onih naljepnica svakakvih ! 😀😀 Aha znači 45 dana prije 😇moram to imati na umu kako bi otvarala porodiljni.

BlairWaldorf 😅 od kuda sve ove ženske na jedanput nije bilo nikoga neko vrijeme nije nitko nikome odgovarao sada su sve došle i svi odgovaraju svima kako čudno,🤣🤣🤣🤣šta se to desilo nema FB grupe

Lonmi
    13. Rujan 2022. 21:59

Nameone drago mi je da nas ima jos s malom razlikom među bebama 😊
    Evo moja prva ce god i 7 mj sad kad rodim 😊
    Mi smo isto birali cim laganija kolica. 
    Mamama sa blizancima ne mogu pomoci jer ne znam sta se nudi, cak smo i mi razmisljali o svakakvim opcijama, ali starija ce koristiti noge i kisobran kolica, ponekad bicikl, a mala ide u ova sad. 
    Mi ćemo sad uzeti kišobran neka jer meni su trenutno i ova Peg Perego Futura teska za dizati uz trbuh. 

Lonmi
    13. Rujan 2022. 22:01

Cure, ako ima koja da nosi Lelosi tajice, koju velicinu da uzmem, imam 65kg trenutno? Dobila sam 11kg 🙉🙉🙉
    Bilo bi mi super da mogu i iza poroda u njih, ako je moguce. Prvi put su kg brzo otisle, pa racunam da bi i sad 😬😂

• Nameone
    13. Rujan 2022. 22:03

ribic

Dohrana, zato sam spomenula breezu. A zato sam bice i ponovno trudna😅

buhtlica23
    13. Rujan 2022. 22:17

Jutro 🤗 je to ti je draga moja 🥰 normalno još će biti i jače to samo znači da ti je bebica ojačala i da je dobro mene je isto u nedjelju tako nezgodno 2 puta udarila da sam vidjela sve zvijezde ne znam kako će biti kada budu imali po 2.500 kada udari 🤣sada moja ima oko 1300 ja mislim narasla je od pregleda sigurno tako da već sada se osjeti s možeš misliti kasnije 🥰🙈😅

Je je bas me nekako ustipnuo da sam doslovno izustila jaaoo. Kako si ti ?
    Ja čekam biometriju 5.10. da vidim koliko je moj veliki, jedva čekam 😄
    Evo sad meni slijedi jos malo aktive i onda uskoro odlazim u zg na zimski san lagano 😋🤷😇

Ja sam super spavala sam nisam se budila 😁to će ti brzo doći ☺️jel ti još uvijek plivaš 😁i ja jedva čekam jesen da zahladi ☺️a sada će to brzo meni je još malo rođendan i onda mi kreće porodiljni 17.10 i onda brzo bebica 😁danas mi dolaze adapteri za kolica pa to čekam ☺️nadam se da će mi odgovarati,😅ti se Ideš onda pripremati za bebu 🥰🤗

Jos uvijek plivam da ! More je toplo jedino i nije vise jako vruće. Najbolje vrijeme za kupanje je od 11-14 onda zapuhne pa se smiri oko 18:00, ali lijepo je za spavanje navečer ugodna temp skroz. Lijep je taj 9. Misec ne sjećam se kad sam zadnji put bila tada na moru malo duže.
    Bome porodiljni već, to ide 28 dana prije ? Ja imam jos do tada … 😀 Odlično za adaptere ja nisam nista uzela, sve ću to lagano kroz 10. i 11. Misec .. moram prvo ofarbati stan i jos neke stvari preurediti, tapecirati neki dio namjestaja bas me čeka dosta toga 🤷🙈

Koliko mi je rekla 45 dana prije poroda krece porodiljni ☺️evo došli mi adapteri super odgovaraju 😁i popodne idemo po autosjedalicu 🥰🥰😍kako sam sretna 💓joj meni je tako dobro to tapeciranje 😁nadam se da ćeš mi pokazati središ sobicu 😍ja bi još neke police u sobici i narucit ćemo neku komodu ☺️ otprilike to je to

Budem ! Ima na netu divnih dječjih tapeta i onih naljepnica svakakvih ! 😀😀 Aha znači 45 dana prije 😇moram to imati na umu kako bi otvarala porodiljni.

BlairWaldorf 😅 od kuda sve ove ženske na jedanput nije bilo nikoga neko vrijeme nije nitko nikome odgovarao sada su sve došle i svi odgovaraju svima kako čudno,🤣🤣🤣🤣šta se to desilo nema FB grupe

Ja sam tu od pocetka i ne vidim problem da nas ima vise dokle god nema vrijedanja i sl.
    Bar nije dosadno na temi 😁 svako ima neko iskustvo i dobro da se podjeli 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    13. Rujan 2022. 22:17

Ne kuzim sta se desilo sa predhodnim komentarom, bio je predugacak pa sam ga htjela skratiti nakraju se sve spojilo 🫣🤣🤣🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.