E da, i jaja i autosjedalice imaju rok trajanja (zbog zamora materijala) ali nije svima isti. Ovisi o proizvodacu i modelu.
Točno tako ali jaje ima najkraći rok evo tu piše a sada je meni napisala steollerica da je i site najbolje uzet https://strollerica.com/autosjedalica-uvijek-i-bez-iznimke/
Kakve su to blazinice za pranje? Gdje tog ima za kupiti?
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
https://images.app.goo.gl/f8YTeMfvjv39mybf6 to je to ali imas dm imaš Muller različitih proizvođača to smočiš pod vodom i pobrišeš bebi guzu ☺️
Mi cemo uzeti polovna Cybex Priam 2u1. Treba nam autosjedalica. Koju preporucujete, a da odgovara tim kolicima?
Mislim da ti ide Aton 5 jaje na ta kolica samo moraš kupiti adapter kao i ja jer inače ti ne ide autosjedalica na kolica 🙈to je danas evo problem sve smo obišli i nakraju ništa nismo napravili 😭jer nemamo adapter za kolica da se može staviti autosjedalica ili jaje a to košta isto dodatno ali mislim da ti na caybex idu sva njihova jaja to znam , koliko ti dodju ta polovna kolica ja sam danas gledala nova mislim da imaš sada propuste imas i caybex aton5 na sniženju a jaje smo mi gledali polovno i nakraju smo odlučili novo jer je to ipak autosjedalica tj jaje ima rok od 3 godine tako da eto to pazi
Da,da. Jaje cemo definitivno novo kupiti. Joj koliko su zakomplicirali s tim svime, a sve se mora dodatno placati… Ma nova su stvarno preskupa. Ova kolica prodaje nasa poznanica pa znam da su ocuvana (ima nosiljku i onaj dio za sjediti, bez jajeta). Ima par ogrebotina na konstrukciji, ali nista strasno. Rekla je da ce nam prodati za 2000kn tako da mi se cini bas dobra prilika.
Jutro 😁 ja ne mogu spavati 🙈a nedelja je gledam ta kolica super su stvarno lagana okretna mislim da nećeš trebati ni kišobran kolica poslje jer su ova super a cijena novih je 😅 stvarno jako skupo to ti je super prilika za te ogrebotine ni nema veze ,ja sam se zeznula bila jer nisam u zivo vidjela što kupujem ali dobro nema veze sada sam zadovoljna, gledala sam jedno jaje od Cybex cloud z i-size jaje ono se može još proširiti i spustiti u ležeći položaj pa si pogledaj ovo jaje je za duže vrijeme jer je veće od klasičnog jajeta
S tim da to prosirenje jajeta nije za u voznji.
E da ali to kažu kada se kupuje jaje to je za u kolicima ,ja cu kupiti obično jer ćemo poslije kupiti opet autosjedalicu od 0+ tako da ali je ova sjedalica isto super koja se može spustiti pokazivala nam je prodavačica u baby centaru i to prvo tu i rekla nam da ta inače nikad nije na sniženju da su je sada stavili ta je inače oko 2000 kn a mi ćemo kupiti onu Jolie signature kasnije s bazom meni se čini sto se može okretati za 360°
Di je na snizenju?
Baby centaru imate na autosjelice i na kolica koliko sam vidjela 😁
Al ne na cybex platinum liniju … Zato i pitala gdje to ima popust😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
https://images.app.goo.gl/f8YTeMfvjv39mybf6 to je to ali imas dm imaš Muller različitih proizvođača to smočiš pod vodom i pobrišeš bebi guzu ☺️
Aa, super! Hvala! 😊
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
ribic Nemam pojma šta si mislila pod platinum liniju ja sam pričala o autosjedalici to je na popustu i neka kolica ali ja kolica nisam ni gledala samo jaje tako da to je od caybex i nešto drugih brendova a za tu platinum liniju nemam pojma ni šta je 🤣🤣🤣🤣🤣
Aa, super! Hvala! 😊
Molim 💖🥰🤰
E da, i jaja i autosjedalice imaju rok trajanja (zbog zamora materijala) ali nije svima isti. Ovisi o proizvodacu i modelu.
Ja tebe nisam ni vidjela na forumu do sada kada si se ti priključila 🤣🤣🤣 za većinu cura znam od početka trudnoće ti si neka nova ?????
Pozdrav žene!
Nikad nisam imala spolni odnos, neiskusna sam i izuzetno mlada. Treba mi vaša pomoć i iskreno mišljenje. Zanima me da li je moguće doći do trudnoće ukoliko je dečku bilo malo sperme na prstima(nisam sigurna je li sperma ili sluz) a zadovoljavao me, međutim bila sam odjevena, u trenerci i u donjem vešu koji je bez rubova tako da se veoma lako pomjera i skoro i da ne prekriva rodnicu i vaginu kada sam u ležećem položaju tako da me strah. Zanima me da li je moguca trudnoca na taj nacin, tj.jesu li spermiji mogli proci kroz trenerku i dospjeti do rodnice s obzirom da je veš takav kakav jest?
Pozdrav žene!
Nikad nisam imala spolni odnos, neiskusna sam i izuzetno mlada. Treba mi vaša pomoć i iskreno mišljenje. Zanima me da li je moguće doći do trudnoće ukoliko je dečku bilo malo sperme na prstima(nisam sigurna je li sperma ili sluz) a zadovoljavao me, međutim bila sam odjevena, u trenerci i u donjem vešu koji je bez rubova tako da se veoma lako pomjera i skoro i da ne prekriva rodnicu i vaginu kada sam u ležećem položaju tako da me strah. Zanima me da li je moguca trudnoca na taj nacin, tj.jesu li spermiji mogli proci kroz trenerku i dospjeti do rodnice s obzirom da je veš takav kakav jest?
Mogli su svakako spermiji proći kroz odjeću e sad je pitanje koji je točno bio dan, sjećas li se možda ? Petkom su aktivni superspermiji koji dokazano prolaze kroz pamuk (koji materijal odjeće je bio u pitanju ? ) dok su novija istrazivanja dokazala da preko poliestera ne moze. Znači u biti je ključan dan! Ako ste imali odnosi u nedjelju tad onda ne prolaze kroz nista, najslabiji su taj dan, navodno su neka istraživanja pokazala da tada odmaraju pa ni trebala biti sigurna.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore