Curke koje vitamine pijete,ja sam sad u petom mjesecu i pila sam dosad folacin na recept sad su mi rekli da prestanem s tim i da krenem s necim drugim,problem je sto ja ne znam gutati kapsule ni vece tablete pa ako znate za male tableticr ili neki dobar sirup za trudnice
Solgar Prenatal, super su mi. Al su isto ogromne i poješ ih 2x dnevno
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Curke koje vitamine pijete,ja sam sad u petom mjesecu i pila sam dosad folacin na recept sad su mi rekli da prestanem s tim i da krenem s necim drugim,problem je sto ja ne znam gutati kapsule ni vece tablete pa ako znate za male tableticr ili neki dobar sirup za trudnice
Ja od početka pijem Novalac i odlične su mi imaju sve vitamine tako da folacin nisam ni pila iako mi je dr dala meni nisu te pasale a Novalac mi pašu jedine 😁
E znam ali su ogromne,a ja to ne mogu popit
A jel ih mozes zdrobit u prah ili prepolovit pa tako? Najbolje da u ljekarni pitas koje su na najmanje i da ih mozes npr. smuckat u vodi.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja pijem Almagea prenatal kapsule 2x dnevno. Odlične su mi.
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️
Ja od početka pijem Novalac i odlične su mi imaju sve vitamine tako da folacin nisam ni pila iako mi je dr dala meni nisu te pasale a Novalac mi pašu jedine 😁
A jel ih mozes zdrobit u prah ili prepolovit pa tako? Najbolje da u ljekarni pitas koje su na najmanje i da ih mozes npr. smuckat u vodi.
Da jedino mi to ostaje jednom sam i probala tako medjutim tablete su bile nenormalne tvrde i svugdje ih je bilo,a drobilice nigdje za kupiti,a valjda cu sada naci
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Jeli vas jos bole grudi,ja sam primijetila da su i dalje velike ali vise ne bole ,prva tri mjeseca ajme,a sad nista.Mozda odkad sam prestala s utrogestanom
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ribice jeli tebi to oko Bozica termin,meni je sredinom prvog mjeseca al sam cula da blizici ranije idu van
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Jeli vas jos bole grudi,ja sam primijetila da su i dalje velike ali vise ne bole ,prva tri mjeseca ajme,a sad nista.Mozda odkad sam prestala s utrogestanom
Meni su sad samo bradavice osjetljive, ali bar me više grudi toliko ne bole. Prije baš nisam mogla od bolova. Ne znam je li od prestanka utrogestan, sad sam ih opet počela stavljati pa ću vidjeti hoće li se vratiti bol 😬
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️
Jutro cure, kako ste danas?
Znam da je dosta vas pričalo da bi icandy lime, a upravo je na popustu 15% u kidsboxx.hr.
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Ja pijem Novalac. Lavendera jeste mozda razmisljali da ti suprug osim go uzme i placeni dopust pa bi tako duze imala pomoc? Mislim da od 1.kolovoza ima pravo na 10 dana.
Moj muz ima neiskorištena 2 mj roditeljskog dopusta za prvu curicu i planiramo da 1 mjesec iskoristiti kada se druga rodi.
Mene su prestale oko 10tjedna boliti, ali su ogromne 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji