Cure jel doznake treba poslati isključivo do kraja mjeseca ili do 4. sljedećeg ?
U Zg se doznake mogu poslati najkasnije do zadnjeg radnog dana prije petog u iducem mjesecu na mail pisarnica-zagreb-kloviceva@hzzo.hr
Cure jel doznake treba poslati isključivo do kraja mjeseca ili do 4. sljedećeg ?
U Zg se doznake mogu poslati najkasnije do zadnjeg radnog dana prije petog u iducem mjesecu na mail pisarnica-zagreb-kloviceva@hzzo.hr
E tako sam i ja pročitala ! Ma poslat ću najkasnije u utorak ali volim biti spremna za nepredvidene situacije. Hvala na potvrdi ☕😄☀️🏄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jesu vama što odgovorili s tog maila nakon slanja? I pazite, ima i drugih mailova za slanje u Zgu ovisno o tome gdje boravite...
Jesu vama što odgovorili s tog maila nakon slanja? I pazite, ima i drugih mailova za slanje u Zgu ovisno o tome gdje boravite…
Meni su odgovorili samo prvi put. Napisali da je zaprimljeno i da svaki mjesec do petog u iducem mjesecu posaljem na taj mail.
Vratila nam se dotična pod drugim nickom 😂
Mare3112 jel to ta upravo?
Vratila nam se dotična pod drugim nickom 😂
Mare3112 jel to ta upravo?
Mare 3112 kako si danas?🤗
Kako ste cure 🥰meni su otekli prsti🤣na rukama i noge 😭ja se nadam da sada čim zahladi da će to biti manje danas je toliko sparina i jučer da ljeto i dalje ima zadnje trzaje 😅
Kako ste cure 🥰meni su otekli prsti🤣na rukama i noge 😭ja se nadam da sada čim zahladi da će to biti manje danas je toliko sparina i jučer da ljeto i dalje ima zadnje trzaje 😅
Joj meni svako jutro su na nogama prsti oteceni kao cevapi 🤣🤣 i kad duze stojim mislim da ce mi kicma otpasti kud jos pravimo dzem...pa sve priredi sto treba ma uzas...
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Joj meni svako jutro su na nogama prsti oteceni kao cevapi 🤣🤣 i kad duze stojim mislim da ce mi kicma otpasti kud jos pravimo dzem…pa sve priredi sto treba ma uzas…
Znači iste smo 😭😭😭ja imam pomidor za raditi sutra salsu 😅ne znam kako ću ruke ne mogu onako stisnut kako su mi prsti otečeni 🥺imaš neki savjet za to ja znam samo da treba izbjegavati sol i slatko i piti puno vode , masaža pomaže ali ne mogu se sama masirati 😭nadam se da će proći čim zahladi ovako mi je stvarno teška jer me noge bole 😭 stomak sve veći težina sve teža 😁i to sve skupa ne mogu više raditi ko prije 😅
Jesu vama što odgovorili s tog maila nakon slanja? I pazite, ima i drugih mailova za slanje u Zgu ovisno o tome gdje boravite…
Meni napisu svaki mjesec - zaprimljeno. Lp
😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️