Bas me zanima jel vrijede što ?
https://ibb.co/MRTW1jt🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Ti si našla čizme 😅ja sam kupila slične takve u Stradivarius za 149 kn odlične su mi bile 🥰a za 89 kn da ih nosiš po kiši ok 🤣🤣🤣
Vidjet ćemo jel vrijede šta 🤷🙈
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mene je isto boljelo to dosta bas me bilo uhvatilo cijeli dan nisam se mogla dignuti,al nisam se brinula ,evo ja s pregleda,u 20 tjednu smo ,bebe su super
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sto se tice doznaka meni ti socijalni ginekolog skenira i posalje bilo koji dan iza 15 u mjesecu o ja to dalje mailom na hzzo i firmu rijesim u minutu,inace vodim privatno sve,a socijalni mi to bez problema telefonski obavi
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sto se tice doznaka meni ti socijalni ginekolog skenira i posalje bilo koji dan iza 15 u mjesecu o ja to dalje mailom na hzzo i firmu rijesim u minutu,inace vodim privatno sve,a socijalni mi to bez problema telefonski obavi
Mislim da moj ima previse pacijenata da se bavi skeniranjem - zg
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mislim da moj ima previse pacijenata da se bavi skeniranjem - zg
Medicinska to napravi,stvarno u cas to im je minuti posla ja sam nazvala za minut mi je došlo na mail,to im je cas posla tako mi je ona rekla
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Evo, kratki update. Nazvala sam ginićku koja me uputila na hitnu gdje sad čekam nalaze, al uglavnom je priča slična kao i kod vas. Sve izgleda u redu, očito se maternica jako širi i beba je ritanjem rasteže pa boli na čudnim mjestima. 🤷♀️
Bebač je super i rita se, ja mirnija i sve dobro☺️💛 U Vinogradsku sam išla i stvarno su me brzo i temeljito obradili. Kaže suprug da smo ih došli testirati🤣
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Evo, kratki update. Nazvala sam ginićku koja me uputila na hitnu gdje sad čekam nalaze, al uglavnom je priča slična kao i kod vas. Sve izgleda u redu, očito se maternica jako širi i beba je ritanjem rasteže pa boli na čudnim mjestima. 🤷♀️
Bebač je super i rita se, ja mirnija i sve dobro☺️💛 U Vinogradsku sam išla i stvarno su me brzo i temeljito obradili. Kaže suprug da smo ih došli testirati🤣
Nista ne brini ❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Cure jel doznake treba poslati isključivo do kraja mjeseca ili do 4. sljedećeg ?
Ja uvijek gledam fa mi je pregled nekih do 25 u mjesecu ….i odmah mi taj dan pošalje i doznake …ovaj mj mi je tek pregled 30 u mjesecu ali posaljem mail poslije 21 i odmah mi vrate doznaku na mail … ja sve mailom rijesavam
E kod mene ne salju mailom 😬🤷 pa moram fizički po njih. Nasla sam na netu negdi informaciju do 5. u mjesecu najkasnije a onda na HZZO saljem mailom. Bude mi muž otisao u pon ali ja uvijek gledam ako se nesto nepredviđeno desi jer je ipak malo u zadnji čas pe me info do 5.u mjesecu smirila 😬
Nisi mi odgovorila na pitanje iznad 😋
Ma nije mi nešto dobro danas mi radili taj ogt 5 puta me pikali jer mi je vena bila tanja i nije htjelo em mi je bilo muka od te slatkoće..... danas sam cijeli dan osamucena a i on me dosta lupa dole prema mjehuru...nekako nisam od volje
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure jel doznake treba poslati isključivo do kraja mjeseca ili do 4. sljedećeg ?
Ja uvijek gledam fa mi je pregled nekih do 25 u mjesecu ….i odmah mi taj dan pošalje i doznake …ovaj mj mi je tek pregled 30 u mjesecu ali posaljem mail poslije 21 i odmah mi vrate doznaku na mail … ja sve mailom rijesavam
E kod mene ne salju mailom 😬🤷 pa moram fizički po njih. Nasla sam na netu negdi informaciju do 5. u mjesecu najkasnije a onda na HZZO saljem mailom. Bude mi muž otisao u pon ali ja uvijek gledam ako se nesto nepredviđeno desi jer je ipak malo u zadnji čas pe me info do 5.u mjesecu smirila 😬
Nisi mi odgovorila na pitanje iznad 😋
Ma nije mi nešto dobro danas mi radili taj ogt 5 puta me pikali jer mi je vena bila tanja i nije htjelo em mi je bilo muka od te slatkoće….. danas sam cijeli dan osamucena a i on me dosta lupa dole prema mjehuru…nekako nisam od volje
Ajme mogu mislit,evo meni to danas ginekolog nije spomenuo ,a ja zaboravila na to.To će meni bit tesko meni se od svega povraca
12.5.+
Dvojajcani blizanci
A ne znam, nekako mi se čini previsoka pozicija boli za probavu i mjehur. Ovo mi je neka nova bol. I tu i tamo zaboli i s lijeve strane, ovisi kako se namjestim. Ali prestane bolit kad pogodim položaj.
Vjerujem da će prestati uskoro, a ako ne zovem ginićku.
Hvala vam puno na slušanju i savjetima cure😘😘
Svakako se javi gin i javi ako budeš išla na pregled šta kažu 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji