Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    10. Travanj 2022. 20:48

Mare3112

Lida 🍀

buhtlica23

Lida 🍀

buhtlica ja pijem one vitamine iz Dm-a sto sadrže folnu i jos neke. Gin mi prepisala Folbellu ali to je samo folna u istoj kolicini kao i ove tako da onda bolje to s dodatnim vitaminima. U prošloj T sam pila Novalac… A testove najbolje nemoj vise raditi i stresirati se, sve ovisi koliko si tekućine pila, koje je doba dana itd… Ako se ne varam napravila si digitalni danas?
    Ribice po ZM sam bila 14tt ali plod se stao razvijati na 10+3. Kad sam nazvala privatnog odmah je rekao da ce morati ici kiretaza. Nisam radila prenatalne testove ☺️ mislim da kad je manja trudnoca ide tableta a kad je veca inducirani…
    Marija2404 i atena nove curke dobrodosleee 😁
    little123 kod mene isto nikakvih simptoma, jucer/prekjucer sam bas bila pisala da sise vise ne osjetim, ali evo vratilo se i to . Normalno je da simptomi nestaju i vracaju se. Odi ranije na pregled ako ih ni sutra ne osjetis jer vise ces si naskoditi stresom i razmisljanjem ☺️ ja sad preventivno pijem Duphaston pa mozda i zbog toga sise malo bole malo ne
    -
    Tema je pocela biti aktivnaaa i puni se polako, jupi 😁 meni pomogne da svima odgovorim tako da listam polako, odem u biljeske i tako sve zapisem i onda ovdje zalijepim 😅

Jesam da pokazao je + i tjedne 2-3. Ma necu piskit vise idem vadit krv i dobro. Mene je jako strah toga sto si ti prosla . Prestrasno nosis tu bebicu i zamisljas vec sve i ime i spol i onda odjednom hladan tus. Prestrasno i pretuzno. Neka se nikom ne desi vise.

Ma joj, bez brige onda! 😁 Da je beta niska ne bi digitalac nista pokazao 😁
    Da slazem se ne ponovilo se nijednoj 🤞🤞 ja budala jos citala u T temu spontani pobačaj kao da sam znala i samu sebe sekirala kad vidim sta je curama u potpisu. Sto dalje od ruznih tema i samo pozitivaaa ☺️☺️

A ja samu sebe mucim kak sam svašta pročitala tu da yve je bilo super i onda dođe na prvi pregled I ne tuče srceko i to me ubije …. i sad sam sva u strahu zbog tog pregleda …to je vjerojatno zato jer mi je prva trudnoća i sva sam stalno u strahu

Bit će sve superre, u utorak ideš jel tako? Joj baš se veselim, probaj biti pozitivna, odnosno bit ćeš automatki nakon pregleda 😍🥳

Lida 🍀
    10. Travanj 2022. 20:49

Mare3112

Lida 🍀

buhtlica23

Lida 🍀

buhtlica ja pijem one vitamine iz Dm-a sto sadrže folnu i jos neke. Gin mi prepisala Folbellu ali to je samo folna u istoj kolicini kao i ove tako da onda bolje to s dodatnim vitaminima. U prošloj T sam pila Novalac… A testove najbolje nemoj vise raditi i stresirati se, sve ovisi koliko si tekućine pila, koje je doba dana itd… Ako se ne varam napravila si digitalni danas?
    Ribice po ZM sam bila 14tt ali plod se stao razvijati na 10+3. Kad sam nazvala privatnog odmah je rekao da ce morati ici kiretaza. Nisam radila prenatalne testove ☺️ mislim da kad je manja trudnoca ide tableta a kad je veca inducirani…
    Marija2404 i atena nove curke dobrodosleee 😁
    little123 kod mene isto nikakvih simptoma, jucer/prekjucer sam bas bila pisala da sise vise ne osjetim, ali evo vratilo se i to . Normalno je da simptomi nestaju i vracaju se. Odi ranije na pregled ako ih ni sutra ne osjetis jer vise ces si naskoditi stresom i razmisljanjem ☺️ ja sad preventivno pijem Duphaston pa mozda i zbog toga sise malo bole malo ne
    -
    Tema je pocela biti aktivnaaa i puni se polako, jupi 😁 meni pomogne da svima odgovorim tako da listam polako, odem u biljeske i tako sve zapisem i onda ovdje zalijepim 😅

Jesam da pokazao je + i tjedne 2-3. Ma necu piskit vise idem vadit krv i dobro. Mene je jako strah toga sto si ti prosla . Prestrasno nosis tu bebicu i zamisljas vec sve i ime i spol i onda odjednom hladan tus. Prestrasno i pretuzno. Neka se nikom ne desi vise.

Ma joj, bez brige onda! 😁 Da je beta niska ne bi digitalac nista pokazao 😁
    Da slazem se ne ponovilo se nijednoj 🤞🤞 ja budala jos citala u T temu spontani pobačaj kao da sam znala i samu sebe sekirala kad vidim sta je curama u potpisu. Sto dalje od ruznih tema i samo pozitivaaa ☺️☺️

A ja samu sebe mucim kak sam svašta pročitala tu da yve je bilo super i onda dođe na prvi pregled I ne tuče srceko i to me ubije …. i sad sam sva u strahu zbog tog pregleda …to je vjerojatno zato jer mi je prva trudnoća i sva sam stalno u strahu

Ma razumijem normalan je strah, prosla sam to 😌 samo sto dalje od ruznih tema i clanaka... Jer stres je opasniji od svega.. Bit ce kako treba biti ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Ribica12345
    10. Travanj 2022. 20:54

Ja sam isto imala doppler, spasio me toliko puta. Sad cu  i ga isto nabaviti, dala sam ga dalje jer sam bila uvjerena da necu vise biti trudna.
    S tim sto ja mislim da sam ga koristila tek od 13tt

Mareeeee3112
    10. Travanj 2022. 20:59

Pa baš ono čitam i ne vjerujem ...kao "pravilno duplanje bete a nakraju vanmaternicna " pa kako je to uopće moguće doduše cura nije nastavila dal je bila nakraju van il nije... ja sam 4 puta vadila tu betu I poduplala  se pravilno pa da nije nešto u redu vidio bi se nakon 4 puta vadenja🥴... histerična sam... toga me najviše strah 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Polly
    10. Travanj 2022. 21:26

Mare3112

Pa baš ono čitam i ne vjerujem …kao "pravilno duplanje bete a nakraju vanmaternicna " pa kako je to uopće moguće doduše cura nije nastavila dal je bila nakraju van il nije… ja sam 4 puta vadila tu betu I poduplala se pravilno pa da nije nešto u redu vidio bi se nakon 4 puta vadenja🥴… histerična sam… toga me najviše strah

Nemoj biti, stres najviše može naštetiti bebi. Ali zaista, najbrži rast i razvoj bebe su u ova prva 3 mjeseca i zato mislim da ti je nužna opuštenost i pozitivnost. Ovo je normlano da se bojiš prije prvog pregleda jer mozgaš ima li šta i je li sve na svom mjestu kako bi trebalo biti, mislim da nam je svima isto. I kasnije tj kroz cijelu trudnoću ćemo strepiti i iščekivati, ali to i je trudnoća. Nemoj više čitati o tome, jednostavno takve teme preskoči ako te uznemiravaju.  Ja sam se u prvoj t maknula s foruma nakon šta su se zaredali postovi o spontanim. Kad sam se dobila u glavi sam se vratila. I tada sam shvatila da ta ogromna i svakodnevna briga za dijete počinje već od pozitivnog plusa pa do kraja života ❤️

lil_me
    10. Travanj 2022. 22:01

Polly

Imamo li dobrovoljaca za vođenje liste?? Super je to kad popišemo sve preglede pa pratimo. I termine naravno 😁

Možda je i ljepše da svak ima u potpisu termin, tjedan trudnoće i sljedeći pregled..
    Tko bi se tim obvezao

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Pipin
    10. Travanj 2022. 22:13

lil_me

Polly

Imamo li dobrovoljaca za vođenje liste?? Super je to kad popišemo sve preglede pa pratimo. I termine naravno 😁

Možda je i ljepše da svak ima u potpisu termin, tjedan trudnoće i sljedeći pregled..
    Tko bi se tim obvezao

Slazem se

lil_me
    10. Travanj 2022. 22:15

Ono kako ja razmišljam za ovaj uređaj kojim čujete bebine otkucaje... Sve se događa s razlogom... Ne možemo spriječiti Božju volju, a uvijek kažemo neka bude volja Tvoja i bude volja Božja.. opustite te se i uživajte u trudnoći, spontani su traume, smrti su traume.. sve ide onako kako je određeno... ako se spontani pobačaj dogodi u tako ranoj trudnoći tu se ništa nije moglo prijevremeno reagirati..a tako divan period je protkan brigom i stresom.. otvorite Pinterest gledajte ljetne odjebne kombinacije..upalite Netflix workin' Mums...ne dajte se da vas ubaci u vrtlog panike i anksioznosti...sad nam je najmanja briga ...:)

ZM 7.3

lil_me
    10. Travanj 2022. 22:18

lil_me

Ono kako ja razmišljam za ovaj uređaj kojim čujete bebine otkucaje… Sve se događa s razlogom… Ne možemo spriječiti Božju volju, a uvijek kažemo neka bude volja Tvoja i bude volja Božja.. opustite te se i uživajte u trudnoći, spontani su traume, smrti su traume.. sve ide onako kako je određeno… ako se spontani pobačaj dogodi u tako ranoj trudnoći tu se ništa nije moglo prijevremeno reagirati..a tako divan period je protkan brigom i stresom.. otvorite Pinterest gledajte ljetne odjebne kombinacije..upalite Netflix workin' Mums…ne dajte se da vas ubaci u vrtlog panike i anksioznosti…sad nam je najmanja briga …:)

Jao, odjebne 🤦 🤣🤣🤣
    Nadam se da ne zamjerite, ali nije ništa dobro briga donijela, kad ste pod strahom i panični ne raspoznaje se prava briga, a kad se čovjek opusti instinktivno radi... I prepoznaje pravi problem i na njega utjece

ZM 7.3

Pipin
    10. Travanj 2022. 22:19

Da sve je to jako indvidiualno. Za mene doppler takodjer nije, unatoc negativnom iskustvu, jer bi jednostavno bila u potpunosti pod stresom. Naravno da se strahovu lako uvuku, ali slazem se s Lil Me - radite STO GOD vas opusta jer svaka emocija koju osjecate osjeca i beba. Easier said than done, toga sam naravno svjesna😩❤️🙏🏻 Drzim nam svima fige ds doguramo do termina!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.