Imamo li dobrovoljaca za vođenje liste?? Super je to kad popišemo sve preglede pa pratimo. I termine naravno 😁
Možda je i ljepše da svak ima u potpisu termin, tjedan trudnoće i sljedeći pregled..
Tko bi se tim obvezao
Istina, zaboravila sam na tu opciju jer nisam potpis dugo ni dirala. Ma znam da je na uvijek bio popis na temama planiranja i trudnoće pa mi je tako došlo, ali naravno da nitko to ne mora voditi 😅
Ono kako ja razmišljam za ovaj uređaj kojim čujete bebine otkucaje… Sve se događa s razlogom… Ne možemo spriječiti Božju volju, a uvijek kažemo neka bude volja Tvoja i bude volja Božja.. opustite te se i uživajte u trudnoći, spontani su traume, smrti su traume.. sve ide onako kako je određeno… ako se spontani pobačaj dogodi u tako ranoj trudnoći tu se ništa nije moglo prijevremeno reagirati..a tako divan period je protkan brigom i stresom.. otvorite Pinterest gledajte ljetne odjebne kombinacije..upalite Netflix workin' Mums…ne dajte se da vas ubaci u vrtlog panike i anksioznosti…sad nam je najmanja briga …:)
Istina je to sve, nemamo utjecaja nad time i možemo samo biti zahvalne i sretne što smo u drugom stanju i njegovati to stanje pozitivnim emocijama. Ali nemaju svi istu samokontrolu, sabrati se i zaista ne paničariti pa im u tom trenu takvo što pomogne, jer opet najbitnije je da nema stresa. Workin moms je odlična serija za ubit vrijeme 😁
Bok cureee! Moj prvi pregled je sutra! 😊
Nadam se da ce sve biti dobro te da cu cuti srce 💜.
Od simptoma prijavljujem ruznocu hahahah
Znaci, ten mi je kaotican. Neka cudna boja, flekice, bubuljice, podocnjaci… show!
Svima vam zelim sto manje stresa, kako bude - bit ce! (A biti ce dobro. 😋)
Sretno sutra!!! Veselimo se lijepim vijestima 🥰🥰
Znaci, ten mi je kaotican. Neka cudna boja, flekice, bubuljice, podocnjaci… show!
Sretno😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ono kako ja razmišljam za ovaj uređaj kojim čujete bebine otkucaje… Sve se događa s razlogom… Ne možemo spriječiti Božju volju, a uvijek kažemo neka bude volja Tvoja i bude volja Božja.. opustite te se i uživajte u trudnoći, spontani su traume, smrti su traume.. sve ide onako kako je određeno… ako se spontani pobačaj dogodi u tako ranoj trudnoći tu se ništa nije moglo prijevremeno reagirati..a tako divan period je protkan brigom i stresom.. otvorite Pinterest gledajte ljetne odjebne kombinacije..upalite Netflix workin' Mums…ne dajte se da vas ubaci u vrtlog panike i anksioznosti…sad nam je najmanja briga …:)
Istina je to sve, nemamo utjecaja nad time i možemo samo biti zahvalne i sretne što smo u drugom stanju i njegovati to stanje pozitivnim emocijama. Ali nemaju svi istu samokontrolu, sabrati se i zaista ne paničariti pa im u tom trenu takvo što pomogne, jer opet najbitnije je da nema stresa. Workin moms je odlična serija za ubit vrijeme 😁
Ma bas ono što kaže onaj meme za depresivne ljude, kad im netko kaže just smile, a oni kažu, ouuu thanks, kako se sam toga nisam sjetio.. Tako i ja sa svojim govorom 🤣
Pretpostavljam da smo sve zdrave, i najbolji način da takve ostanemo je da izbjegavamo negativan sadržaj, što je teško u današnje vrijeme....
Želim nam svima stres free i urednu trudnoću, ali su takve trudnoće danas rijetke, pa se ne trebamo iznenaditi preranom otvaranju, gestacijskom dijabetesu, skraćivanju cerviksa, trebamo biti upoznate ali ne tražiti patološke slučajeve....
Gatalinka, sretno sutra 🙊, hoće li i vaši muževi moći na prvi pregled? :)
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Sretnoo :) Javi nam se i ne stisci pristice :D
Citam sve vase komentare pa evo sama sebi nisam jasna. Ja sam inace teski panicar za sve, al iz nekog nikom poznatog razloga sam prilicno chill za sad u trudnoci. Neki dan sam radila u vrtu i da nije bilo dragog da kaze da usporim malo, ja sam skroz zaboravila na to da sam trudna. Sto, kao sto rekoh, je jako ne u mom stilu. Pa se nadam da cu tako i ostati, da me beba cini opustenom (iako cisto sumnjam kad krenu svi problemi, al dok ide, ide) 🤣
30g, OTP 10.11.
Jutro cure, izvadila sam krv, ali nalaz ce biti tek sutra oko 13h. 😔
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jutro curo, pridružujem se temi. Pratila sam vas redovno i najmanje kad sam ocekivala, evo i mene tu. 9.4. navecer sam napravila test i crta se pojavila skoro pa odmah. Jucer sam ponovila i crta tamni. Nadam se da bude sve uredu, jer 11/21 i 2/22 sam imala bt. Sad samo pozitiva. ☺️ Planiram raditi betu, neznam jos koji dan jer mengu bi trebala dobiti 12.4. Danas mi je 32 dc, 4+4.
Buhtlica držim fige da bu beta dobra. Ali ove cekanje cijeli dan je stvarno dugo. Dobro da si na poslu da nebus imala tolko vremena za razmisljanje.
Ima nas svaki dan više, sretno svima i da budu sve trudnoce uredne i skolske. ☺️🥰
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Pozdrav cure, pridruzujem vam se i ja 😊
Plusic 04.04., cekamo prvi pregled sad u petak, to bi trebalo biti ravnih 6 tt, nadam se da ce se sve vidjeti 😊
Prvo idemo privat na pregled.
Imam bebicu od skoro 11 mj i ovo je nase lijepo iznenadenje 😊
Nadam se da ce sve biti u redu, veselim se natrag maloj pufnici, moja curka tako brzo raste 😊
Ima li nas jos sa malim bebicama i u iscekivanju novog malog cuda?
Sortiraj odgovore
Najstariji