Već smo to platili i ne možemo dobiti povrat novca.. 😒 Ako ništa drugo, onda ću svaki dan na 10 minuta uć u bazen i ostatak dana ležat na ležaljci
Ne brini ja sam bila na bazenima kada sam bila 14 /15 tjedana i ništa mi nije bilo bili smo na malom Lošinju u hotelu Autora 4 dana i kupala sam se ako si dobro zatvorena istuširati se poslje bazena oni mjere koja količina klora je dopuštena a i bilo je još trudnica meni nije bilo ništa 😅more je bolje definitivno ali sada kada ste uplatili odmori se
Pozz cure..pisala sam vam da sam napokon bez temp i da me je proslo sve to..no unazad 2dana ja niti mirisa niti okusa nemam i muz me odveze danas doktorici jer je ona rekla da ce me testirati..i eto od svega sto me snaslo ja pozitivna na koronu,tako da sam sada u izolaciji 7dana..
Kako se osjecas? Jel beba ok isto?
Samo da sve bude dobro, izolacija ce proci 😊
Ma ja samo ne osjetim hranu nemam mirisa ni okusa..
Sve ostalo je normalno..nemam temp ni nista slicno tome
Ne brini se . Znam 2 trudnice koje su imale koronu, jedna u 5. mjesecu a jedna u 8. s time da su imale jače simptome od tebe i sve je proslo u redu. Samo dodatno pripazi da se odlično hranis koliko god je to sad teže bez mirisa i okusa ali prisili se 😄
Bazeni- nikako ! Samo more . Ja sam vjerovatno prije T ureoplazmu pokupila na istima, a sumnjam i na saune. Dobro mi je mama govorila 😵
Meni je sutra pregled, u petak idem na mjerenje guka i tsh jer krajem mjeseca endokrinolog mi sve to očitava. Eto to je … Samo da bude sve ok 🙏🙏🙏❤️
BlairWaldorf 🤗 ja idem sutra na mjerenje guma i tsh nadam se da će biti sve dobro i tebi i meni 🤗🤗🤗🤞🤞🤞
Cure moje ja cijelu noć nisam spavala zbog nosa takvi problemi s tim nosom sljeva mi se u grlo cijelu noć sam pila vodu 😭😭😭😭pa mi krvari pa mi za slina zakori u nosu pa me svrbi ja više stvarno ne znam šta da radim 😔 da nema toga i da mi ne oticu noge bilo bi super ovako umorilo me jako taj nos sinoć danas ću kupit fiziološku otopinu za bebe pa da s tim probam inače nikad nisam imala problema s nosom ovo je stvarno ja ne znam ne mogu disat a sada mi je najgore što mi se slijeva u grlo,dali netko ima isti problem da mi može pomoći 🥺
Bit će dobro sve snowwhite ! Mora ❤️🥰🙏 ako ste već uplatili... Ali nemoj sjediti na mokrom ručniku, bakterije i gljivice bile vlazno i tusiraj se nakon svakog izlaska... Mijenjanje badića ne treba naglašavati 😄
Ja sam se prehladila... Isto malo zastopan nos 😑 lijevi round ligament me štreca, malo po malo kratkotrajna bol na par sekundi dođe i ode 😵 nadam se da je to to i da je normalno da nije nešto drugo 🙈😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bit će dobro sve snowwhite ! Mora ❤️🥰🙏 ako ste već uplatili… Ali nemoj sjediti na mokrom ručniku, bakterije i gljivice bile vlazno i tusiraj se nakon svakog izlaska… Mijenjanje badića ne treba naglašavati 😄
Ja sam se prehladila… Isto malo zastopan nos 😑 lijevi round ligament me štreca, malo po malo kratkotrajna bol na par sekundi dođe i ode 😵 nadam se da je to to i da je normalno da nije nešto drugo 🙈😬
Jesu to su ti ti kružni ligamenti ti si sada 22 tjedan i ja sam to imala to traje do 24 tjedna 😅 BlairWaldorf ali uvijek je neki klinac nismo nikad na miru dok smo trudne stalno se pojavljuju neki novi simptomi ili neka druga tegoba ,ali sada ti dolazi najljepše vrijeme mislim do početka 3 tromjesečja onda kreće drugo priprema se matrica i sve za porod 😁ajme meni još 16 tjedana i beba dolazi meni je ovo proletlo a moguće mislit sada još tih 16 tjedana još će brže 🙈dali si ti radila plan poroda? Mislim dali imaš u glavi kako bi htjela jer to će brzo doći ,piše da je dobro se već pripremati od 27 tjedna 😅sada zavisi kako tko
Cure moje ja cijelu noć nisam spavala zbog nosa takvi problemi s tim nosom sljeva mi se u grlo cijelu noć sam pila vodu 😭😭😭😭pa mi krvari pa mi za slina zakori u nosu pa me svrbi ja više stvarno ne znam šta da radim 😔 da nema toga i da mi ne oticu noge bilo bi super ovako umorilo me jako taj nos sinoć danas ću kupit fiziološku otopinu za bebe pa da s tim probam inače nikad nisam imala problema s nosom ovo je stvarno ja ne znam ne mogu disat a sada mi je najgore što mi se slijeva u grlo,dali netko ima isti problem da mi može pomoći 🥺
Meni je isto stalno nos zacepljen, uglavnom lijeva nosnica i bole me sinusi. Kisem svako malo i stalno me svrbi nos. I sad zadnjih tjedan dana mi kad pusem nos iz lijeve nosnice izlazi krv, nije strasno, ali povremeno manja količina. Ja sam si kupila fiziolosku za nos, ali nisam primijetila da mi previse pomaze...
Cure jel vama mjere cervix?
Meni je jucer mjerila jer sam se zalila na bolove i bio je 35mm, tako je bilo i u prvoj trudnoci, s tim da sam nakraju bila otvorena 4 prsta 😅, ali to je bio vec skoro 40 tt i tako sam zavrsila na induciranom porodu. Nadam se da se nece skracivati dalje.
Meni je zadnji pregled bio s 19tt, nije mi mjerila cerviks. Radila sam anomaly scan, i to je vise manje to.
Sada imamo iduci pregled 29.8 🙈 tad cu proci 24tt.
Jeste nabavljali nesto robice za bebace? Ja sam nabavila oko 10 bodija za bas novorodencad. Nisam ove vece brojeve kupovala. Ne znam dal je to dovoljno, ili da kupim jos? Mislila sam svakako pricekat da dode jos zimske robice. Dal da uzmem jos za 2-4mj?
Nemamo od koga dobiti robicu, pa moram sve kupiti, a ne znam koliko je dovoljno. 🤷♀️
Za kolica smo se odlucili vise manje, sad gledam krevetice. Najvise mi se svida onaj cutie 4u1.
Svaki prijedlog je dobrodosao 😁
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Cure jel vama mjere cervix?
Meni je jucer mjerila jer sam se zalila na bolove i bio je 35mm, tako je bilo i u prvoj trudnoci, s tim da sam nakraju bila otvorena 4 prsta 😅, ali to je bio vec skoro 40 tt i tako sam zavrsila na induciranom porodu. Nadam se da se nece skracivati dalje.
Meni su jucer mjerili 47mm u obliku slova T. Dr kaze da je to odlicno.
Netko je pitao kako se mjeri, mjeri se onom sondom od doljee traje cca 1-2minute. S tim da su mi mjerili i plodnu vodu i opseg glave,stomaka,bedrene kosti.. jer sam propustila anomaly
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Meni je zadnji pregled bio s 19tt, nije mi mjerila cerviks. Radila sam anomaly scan, i to je vise manje to.
Sada imamo iduci pregled 29.8 🙈 tad cu proci 24tt.
Jeste nabavljali nesto robice za bebace? Ja sam nabavila oko 10 bodija za bas novorodencad. Nisam ove vece brojeve kupovala. Ne znam dal je to dovoljno, ili da kupim jos? Mislila sam svakako pricekat da dode jos zimske robice. Dal da uzmem jos za 2-4mj?
Nemamo od koga dobiti robicu, pa moram sve kupiti, a ne znam koliko je dovoljno. 🤷♀️
Za kolica smo se odlucili vise manje, sad gledam krevetice. Najvise mi se svida onaj cutie 4u1.
Svaki prijedlog je dobrodosao 😁
E mi smo si tu sa terminima, meni je termin 13.12 iako su sad izmjerili da je beba malo veca ne skroz nego glava i bedrena kost.. pa ne znam utjece li to na termin.iskreno ja nisam jos nista pocela nabavljati imam 2 kapice i 2 one male rukavice sto se navuku onako bez utora za prste. Nista drugo nemam, sad planiram na more pa mi je to okupacija. Planiram u 9mj kupiti kolica i krevetić. I onda polako kupovati bodice i to.. jjos uvijek je ljetna roba i nesto jako malo sa dugim rukavima a i to sto je sa dugim rukavima nije zimsko vec jesensko pa mi se ne isplati prije kupovat. Tamo 9,10,11 mj cu gledati da sve kupim.
Mislim da je 10 bodica dovoljno, brzo oni to prerastu. Gdje se kupovale gaze i tetra pelene?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji