Blair, Lonmi, to valjda znaci biti mama - stalno brinuti i biti u strahu za nasa mala bica
Evo žene, nisam se neko vrijeme javljala....guram i ja polako....sutra lagano 14 tjedana... prošli tjedan sam otišla privatno ne pregled nakon onog debakla s doktorom kod socijalne ginekologice. Uglavnom, doktorica je bila jako draga sve je lijepo pokazala i objasnila. Posteljica se u tih 10ak dana podigla, više ne zatvara ušće ali je još uvijek nisko. Doktorica je bila jako pozitivna s mišljenjem da će se još podići do kraja. Bebača smo uspjeli uhvatiti cijelog i bila je jako jako aktivna. Rekla mi je da imam malu akrobatičarku. Nije ju ni ona mogla izmjeriti jer veli eto kak da ja sad izmjerim kiflu. Zauzimala je razno razne smiješne položaje.... Uglavnom ja sam sada mirnija, dobila sam odobrenje za odlazak na more, ali s određenom dozom opreza to jest ako ću sve kako i doma (polagano)... eto....ne znam jesam li već napisala, ali meni je panorama test rezultat došao 8. dan od davanja krvi i svi rizici su niski i saznala sam spol. Muž prvo nije htio znati i zabranio mi je da ikome kažem, no onda na kraju je ipak popustio nakon par dana tako da eto na kraju ipak svi znaju i očekujemo da ako će i dalje sve biti u redu da će nam krajem siječnja doći mala curica... :D
Evo žene, nisam se neko vrijeme javljala….guram i ja polako….sutra lagano 14 tjedana… prošli tjedan sam otišla privatno ne pregled nakon onog debakla s doktorom kod socijalne ginekologice. Uglavnom, doktorica je bila jako draga sve je lijepo pokazala i objasnila. Posteljica se u tih 10ak dana podigla, više ne zatvara ušće ali je još uvijek nisko. Doktorica je bila jako pozitivna s mišljenjem da će se još podići do kraja. Bebača smo uspjeli uhvatiti cijelog i bila je jako jako aktivna. Rekla mi je da imam malu akrobatičarku. Nije ju ni ona mogla izmjeriti jer veli eto kak da ja sad izmjerim kiflu. Zauzimala je razno razne smiješne položaje…. Uglavnom ja sam sada mirnija, dobila sam odobrenje za odlazak na more, ali s određenom dozom opreza to jest ako ću sve kako i doma (polagano)… eto….ne znam jesam li već napisala, ali meni je panorama test rezultat došao 8. dan od davanja krvi i svi rizici su niski i saznala sam spol. Muž prvo nije htio znati i zabranio mi je da ikome kažem, no onda na kraju je ipak popustio nakon par dana tako da eto na kraju ipak svi znaju i očekujemo da ako će i dalje sve biti u redu da će nam krajem siječnja doći mala curica… :D
Čestitke na curici i drago mi je da je sve dobro 🥰 odmori se na moru 😊
Evo ja odradila svoju terapiju za danas, ugurala tu vaginaletu i sad lezim i gledam prijatelje 🤣
Što ima kod vas ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Curke, je li mozda koja imala slicne simptome - negdje dolje (ne u trbuhu, nego bas dolje, ali ne mogu skuziti gdje tocno) osjetim nekakvu nelagodu i pritisak… Pogotovo mi se javlja dok dugo sjedim na poslu, dok mi je vikendima lakse malo. I stalno me kad je taj pritisak tjera piskiti i svaki put i mogu, nemam problem pritiska bez mokrenja (nemam simptome klasicne upale mjehura).
I primijetila sam da mi se sad pojacao iscjedak, onak lagano zuckasti, ali bez ikakvog mirisa.
Mislila sam otici provjeriti prvo urin pa tek onda zvati dr kad dobijem nalaz…
Ovo ti ja imam isto, neki pritisak i nelagoda. Pritisak je čak zanemariv, ali osjetim nelagodu pri ustajanju sa stolice i npr okretanju u krevetu. U kombinaciji rezultiraju odlaskom na wc. Jučer sam bila na pregledu i sve je u redu, imam uputnicu za urin ako bude kojih većih problema. I briseve i urin sam radila prije mjesec dana i sve je super. Pretpostavljam da ovisno o bebinom položaju imamo pritisak na donji dio, ja sam čak osjetila jača lupanja dole jednu noć pa sam samo hodala na wc... Koji si ti tjedan?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cao cure. Evo da se i ja napokon javim. Nekako nemam volje ninfokuss nizasto. Odradim stvarcica po kuci koliko mogu i krevet. Bila sam na kontroli prije 10ak dana. Sve je bilo ok sa bebom. Dozvolila je sad hodam po pola sata ujutro i pola sata navece. Jer su mi krenule druge tegobe. Cirkulacija stala. Na onih +40 ja sam drzala termofor na nogama da ih zgrijem. Kad god ustsnem vrti mi se strasno. Hematolog mi zasad ne daje nista od terapije. Navodno je sve to od lezanja. Serklaz osjetim kao neke konce koji zatezu. Ne znam ni to je li dobro, ali evo. Dokt mi je na godisnjem pa nemam koga ni pitati. Tako zivim od dana do dana i samo molim boga da sto vise prodje.
Vidim Brairwoolf ima problem sa ureaplazmom. Ja sam je imala. I boga pitaj kad i gdje sam se zarazila. Kazu spolna, ali ja se bojim i javnih toaleta. Nikad ne sjedam naravno, ali mene sve strah da kad ono krene prskati, bestije krrnu skakati po meni. Nisam imala nikakvih simptoma. Slucajno saznala kad vec duze vremena nisam imala momka. Tad sam je sa 2 ture antibiotika rijesila i nikad mi se nije vratila. Iako kazu jednom kad imas, cesto se vraca..
Nadam se da su ostali dobro. Cuvajte se. Ljubimo vas moja cura i ja
Curke, je li mozda koja imala slicne simptome - negdje dolje (ne u trbuhu, nego bas dolje, ali ne mogu skuziti gdje tocno) osjetim nekakvu nelagodu i pritisak… Pogotovo mi se javlja dok dugo sjedim na poslu, dok mi je vikendima lakse malo. I stalno me kad je taj pritisak tjera piskiti i svaki put i mogu, nemam problem pritiska bez mokrenja (nemam simptome klasicne upale mjehura).
I primijetila sam da mi se sad pojacao iscjedak, onak lagano zuckasti, ali bez ikakvog mirisa.
Mislila sam otici provjeriti prvo urin pa tek onda zvati dr kad dobijem nalaz…
Ovo ti ja imam isto, neki pritisak i nelagoda. Pritisak je čak zanemariv, ali osjetim nelagodu pri ustajanju sa stolice i npr okretanju u krevetu. U kombinaciji rezultiraju odlaskom na wc. Jučer sam bila na pregledu i sve je u redu, imam uputnicu za urin ako bude kojih većih problema. I briseve i urin sam radila prije mjesec dana i sve je super. Pretpostavljam da ovisno o bebinom položaju imamo pritisak na donji dio, ja sam čak osjetila jača lupanja dole jednu noć pa sam samo hodala na wc… Koji si ti tjedan?
Ja sam 16tj. Ja stvarno, stvarno cesto moram na wc, ali nemam drugih tegoba. Zapravo nikad nisam niti bila sklona nekakvim upalama/infekcijama. Vjerojatno je to normalno kako nam se sve u tijelu namjesta da napravi mjesta bebici.
Bok cure, nije me bilo dugo... Vidim da pričate o poklonima za trudnice pa vam šaljem link s info gdje sve možete ostvariti popuste ili dobiti poklone. Ja nisam još ništa podizala, znam da u DM samo kažeš da si trudnica i dobiješ poklon za mamu, a kad beba dođe onda s rodnim listom dobiješ i poklon za bebu.
https://www.nodramamama.eu/mama/poklon-paket-za-trudnice-i-bebe/
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Dobar dan cure 🤗🤗🤗joj jako mi je drago da vidim cure s početka trudnoće 🥰i da su sve dobro 😁🤰🤰🤰🤰 držite se
Meni je jučer bio neki vrtlog emocija ja sam tako plakala ja ne znam šta je to suza suzu stiže nikakav razlog posebno nije bio 😭😭😭😭
Uglavnom za deterdžente da javim da sam kupila neke na prirodnoj bazi od biobaze jedan za sve površine jedan za wc i stvarno su dobri evo preporuke za sve koje su osjetljive na mirise 😅https://www.journal.hr/lifestyle/biobaza-home-prirodna-sredstva-za-ciscenje-doma/
Ja sam je pokupila moguće na bazenima, znam otići i u saunu, masaže ... Ko zna .... Hvala bogu ne osjetim antibiotik, ali popijem par sati iza i probiotik 😀 vjerujem da će sve biti u redu 🙏 nema druge i vama cure to isto želim 😊😊😊😊
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kakav je vam osjećaj kad se bebica pomiče i kad najvise osjetite ? Kad ste krenule osjećat ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore