Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    27. Srpanj 2022. 12:25

Bulardi, evo sad se sjetim kad je otisao post 🙈

30g, OTP 10.11.

BlairWaldorf
    27. Srpanj 2022. 12:29

Hvala ti puna pitanja na brzom odgovoru 😄 ma krenula sam guglati i bolje da nisam- svasta piše. 🙄 Tako da sam se bas zabrinula ali muž me smirio nekako 😅 znam da mora i on piti, medicinska je to isto napomenula! Ako je se i ne rijesim bitno da je pod kontrolom. Svakako ću traziti nesto dodatno za želudac 😌 brinu me te vaginalete, to nikad nisam koristila, ne da mi se to gurati 🤣 pitam se jel postoji alternativa. Pitat ću doktoricu. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    27. Srpanj 2022. 13:11

BlairWaldorf

Hvala ti puna pitanja na brzom odgovoru 😄 ma krenula sam guglati i bolje da nisam- svasta piše. 🙄 Tako da sam se bas zabrinula ali muž me smirio nekako 😅 znam da mora i on piti, medicinska je to isto napomenula! Ako je se i ne rijesim bitno da je pod kontrolom. Svakako ću traziti nesto dodatno za želudac 😌 brinu me te vaginalete, to nikad nisam koristila, ne da mi se to gurati 🤣 pitam se jel postoji alternativa. Pitat ću doktoricu.

Ajme ja sam u prvoj trudnoci dobila neke Polygynax vaginalete. E uzas. Okrugle i ljepljive nikako ih nisam mogla staviti unutra, luda sam bila 😂😂
    12 komada, svaku vecer sam se mucila. Daj muzu da stavi, on ce lakse 😂😂😂

Kako ste cure?
    Mene boli donji dio trbuha i leđa, nista cudno kad s malom stalno hodam po stepenicama. Ova sparina na to sve je uzas. Jedva cekam da odem na more, a ovaj 7.mj je duuuug nikako da prođe.
    Jedva cekam 09.08. i pregled da se umirim malo, stvarno je dugo 6 tj cekati izmedu pregleda. 

J_Lo
    27. Srpanj 2022. 13:13

puna_pitanja

J_Lo

Salvatore19

Ide li koja od vas na neku trudnicku jogu ili pilates?
    Razmisljala sam o tome, pa ako netko ima preporuki za Zagreb. Isto sam gledala, ima na youtube-u nekih videa, pa mozda bi mi to bilo jednostavnije i lakse? Jel itko isprobao? 😊

Ja sam na preporuku upisala online kod Jelene Skender. Ba Hvaru nemam mogućnosti nikakvih treninga za trudnice pa sam se odlučila za online vježbanje. Planiram krenuti za 2 tjedna sa vježbanjem.

Ja sam bila na online vjezbanju kod Mihaele, ne znam joj ni sad prezime, koja bruka, ali instagram stimuli by mihaela i bilo mi je super, ali mislim da ona nema aktivnih tecajeva, al mozete provjeriti da ne govorim krivo. Ugl, ona je isto preporucila Jelenu Skender!

I meni je jedna cura preporučula Jelenu Skender. Evo ponuda je 3 mjeseca vježbanja online 499kn.
    Provjerit ću i Mihaelu, hvala! 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

J_Lo
    27. Srpanj 2022. 13:14

Adri111

J_Lo

Cure koje ste radile Panoramu, koiko ste čekale rezultate?

8 kalendarakih dana…ali znam cure koje su sad po ljeti oko 23 dana….baš je bila igra živaca

Ajme 😂 
    A dobro da znam, strpit ću se. Danas je 8.dan tako da se neću još nadati. 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

Martina2020
    27. Srpanj 2022. 16:07

Pozdrav cure! 
    Ja sam bila danas na kontroli, beba je dobro, nemirna, i na sekundu mu se učinilo da je dečkić, ali naravno ne može potvrditi :) 
    Isto mi je uzeo briseve, nadam se da bude sve ok..

BlairWaldorf
    27. Srpanj 2022. 16:33

Lonmi

BlairWaldorf

Ajme ja sam u prvoj trudnoci dobila neke Polygynax vaginalete. E uzas. Okrugle i ljepljive nikako ih nisam mogla staviti unutra, luda sam bila 😂😂
    .
    Kako ste cure?
    Mene boli donji dio trbuha i leđa, nista cudno kad s malom stalno hodam po stepenicama. Ova sparina na to sve je uzas. Jedva cekam da odem na more, a ovaj 7.mj je duuuug nikako da prođe.
    Jedva cekam 09.08. i pregled da se umirim malo, stvarno je dugo 6 tj cekati izmedu pregleda.

Nisam nikad koristila vaginalete tako da ne znam. Ali se nadam da ih neću dobiti jer gnjavaža. Ali ako bude trebalo bože moj.  Doktorica se ne javlja, medicinska mi je rekla nazvati kasnije i malo odbrusila da nije nikakva panika i da će lijek danas popodne biti u sustavu. Ali isto bi htjela čuti doktoricu ... 😊😊

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

puna_pitanja
    27. Srpanj 2022. 17:28

BlairWaldorf

Lonmi

BlairWaldorf

.
    Kako ste cure?

Nisam nikad koristila vaginalete tako da ne znam. Ali se nadam da ih neću dobiti jer gnjavaža. Ali ako bude trebalo bože moj. Doktorica se ne javlja, medicinska mi je rekla nazvati kasnije i malo odbrusila da nije nikakva panika i da će lijek danas popodne biti u sustavu. Ali isto bi htjela čuti doktoricu … 😊😊

Meni nije drama stavljati vaginalete, dobila sam ih tri puta u zivotu i ove zadnje su bile najgluplje jer se nisu dobro topile, pa senemoj uznemiriti ako bude ostataka, i ne istopi se do kraja  i ako ne ide stavljanje, namoci je malo u vodu da si pomognes. Na ovim zadnjima je cak pisalo da se trebaju namociti u vodu prije stavljanja.

30g, OTP 10.11.

puna_pitanja
    27. Srpanj 2022. 17:30

Martina2020

Pozdrav cure!
    Ja sam bila danas na kontroli, beba je dobro, nemirna, i na sekundu mu se učinilo da je dečkić, ali naravno ne može potvrditi :)
    Isto mi je uzeo briseve, nadam se da bude sve ok..

Jeeej, volim vidjeti dobre preglede i nemirne bebe, mislim da je to slatko samo dok su tako mali, cim porastu i krenu lupati vjerujem da prestane biti slatko, al kako to jos nisam dozivjela, uzivam u slatkoci 🥰

30g, OTP 10.11.

BlairWaldorf
    27. Srpanj 2022. 18:06

Čekajte... dobivaju se pokloni i u mulleru i bipi ,ja znam samo za dm 🤣 informirajte nas 🤣🤣🤩
    Dobila sam Sumamed kojeg moram piti 3 dana i vaginalete ( 6 dana ) . Muž treba terapiju isto i dok se ne iskorijeni nema keksa 🤣

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.