Čekajte… dobivaju se pokloni i u mulleru i bipi ,ja znam samo za dm 🤣 informirajte nas 🤣🤣🤩
Dobila sam Sumamed kojeg moram piti 3 dana i vaginalete ( 6 dana ) . Muž treba terapiju isto i dok se ne iskorijeni nema keksa 🤣
Kod nas je bila ista situacija. S tim da ja nisam mogla popit Sumamed do kraja zbog bolova u trbuhu. Isto sam Bulardi antibiotik dobila. I isto sam krenula citat po internetu, i istresirala se. Na kraju mi je gin rekla da je to sve u redu, i normalno. Da nema znakova upale, i da je beba dobro. Tako da se ne brinem vise toliko… 🤷♀️ rekla je da vecina zena ima ureoplazmu.
Ma i meni je rečeno da je to jako često nazalost ali najgore ti je kad kreneš guglati. Ja sam dobila Sumamed piti 3 dana, valjda ću toliko izdrzati plus nabavljam si probiotike. 😊 Gore mi je gurati te vaginalete 🤣 jesi ponavljala bris, kakva je bila situacija tad ?
Nisam ponavljala bris, rekla je gin da ne treba. Napravila je natalni preparat (koliko sam ja skuzila, uzme bris rodnice i u ordinaciji pod mikroskopom gleda ima li leukocita i upalnih stanica). Rekla je da je to u redu, i da izgleda kao da nema upale i na pregledu. Da cemo ponoviti bris ako se pojave neki simptomi, a do tad sve normalno. Rekla mi je isto da pijem Waya probiotik svaki dan, (mj dana pijem, mj dana pauza, pa opet pijem) jer du to dobre bakterije i da ulaze dijelom i u rodnicu, za odrzavanje ravnoteze dobrih bakterija. I rekla je da uzmem Acidosalus vaginalete, jer one imaju zive sojeve lactobacilla koje pomazu isto normalnoj flori rodnice, da se ne poremeti ravnoteza i pocnu se mnozit te zloceste bakterije i slicno. Acidosalus uzimam svaki 2 dan, kad potrosim kutiju, onda 2tj pauza, pa opet.
Nije neka sreca, jer mrzim isto vaginalete, ali barem sam nakom tog zadnjeg pregleda mirnija 😊
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Curke ja sam 19+1, i saznala sam da je deckic 🥰
vidjeli smo malog pisu
Cestitam! 🥰🥰
Jeste htjeli decka ili curu? Ili vam je bilo svejedno?
Ja sam htjela curicu, ali sam imala osjecaj da je decko (valjda od te silne zelje da je cura, mislila sam si ma nema sanse da bude cura haha). Dragom je svejedno. On ne zeli znati do poroda, tako da samo ja znam i ne smijem govoriti nikome 🙈
Sad kako vrijeme prolazi sve vise nekako mislim da je bas i trebao biti decko ocito, i drago mi je.
Pricala sam s mamom, veli da je cura, imala bi vjerojatno moj karakter, pa bolje da nije hahahah 🙈
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Ja sam ih koristila 2 puta u zivotu i jedino taj Polygynax ili kako se vec zovu nije bas isao glatko. Jednostavno su zapinjale, trbuh je bio velik, nikako se namjestiti 😂😂.
Prvi put sam neke Rojazol zbog gljivica i one su bile super.
Da, ja tampone ne koristim 😂, jedino ljeti ako se potrefi zbog kupanja.
6 dana ce brzo proci, da keksa nema dok traje bilo kakva terapija.
Meni je vec sad keks nekako tezak, zbog trbuha, polozaja, ovih reumatskih bolova.
Tamo od 37 tt cemo krenuti aktivnije 😂😂😂
Koliko duboko to treba ugurati, dok je ne osjetiš ? Hvala ti na iskustvu 🥰 čitala sam da se ženi seks. apetiti povećaju sto je više trudna, bas me zanima 🤣 vjerujem da je teze s trbuhom, bitno je onda naći neki ugodan polazaj 🤓
Pa da, toliko da ju ne osjecas, da ti ne smeta 😊
Cure kako stojite s sredstvima za ciscenje? Meni toliko sve smrdi da ne mogu podnijeti. Kupila sam ona Frosch sredstva i ta su mi koliko toliko podnosljiva. Ujutro sam dosla kod mame, a ulijala je solnu kiselinu u wc, glava me boli samo da sam to udahnula, taj smrad 🤢🤢
Cure kako stojite s sredstvima za ciscenje? Meni toliko sve smrdi da ne mogu podnijeti. Kupila sam ona Frosch sredstva i ta su mi koliko toliko podnosljiva. Ujutro sam dosla kod mame, a ulijala je solnu kiselinu u wc, glava me boli samo da sam to udahnula, taj smrad 🤢🤢
Jutro 😁 ja nikako borim se da mi stan bude čist i uredan stalno čistim pećnicu frižider kuhinju i WC to mi je najgore pa sam kupila neki sredstvo na bazi octa kao prirodno i s time sam se skoro ugušila ne znam evo s čime čistiti a da to bude kao s sredstvima možda s sodom i limunom nisam probala 🥺a znam ako pustim svom dečku da prvo ću se nacekat a drugo neće očistiti ko ja tako da mi je to sve skupa katastrofa 😅gusim se kada čistim strah me tih deterdženta a ako ne ocistim ne mogu gledati 😭😭Mene jučer navečer noge ubijale stavila sam ih u led i u 5 ujutro takav grč u listu da sam se probudila plačući danas me bole noge jako ne mogu toliko raditi svaki dan kuham , doručak ručak pa suđe pa mašina robe pa slaži peglaj stvarno više ne mogu toliko rekla sam dečku da jednostavno nemam snage a i noge me bole ja bi htjela ali vidi se da tijelo govori drugačije 😭danas ću odmorit
Cure jel kome smeta kava..inace od pocetka trudnoce pijem kavu samo s vise mlijeka..e sad unazad par dana kad popijem kavu toliko mi bude muka da je to strasno...
24tt sam..
A znam ako ne popijem kavu da ce me glava boliti i da ce to biti ne izdrzivo...
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Čekajte… dobivaju se pokloni i u mulleru i bipi ,ja znam samo za dm 🤣 informirajte nas 🤣🤣🤩
Dobila sam Sumamed kojeg moram piti 3 dana i vaginalete ( 6 dana ) . Muž treba terapiju isto i dok se ne iskorijeni nema keksa 🤣
Kod nas je bila ista situacija. S tim da ja nisam mogla popit Sumamed do kraja zbog bolova u trbuhu. Isto sam Bulardi antibiotik dobila. I isto sam krenula citat po internetu, i istresirala se. Na kraju mi je gin rekla da je to sve u redu, i normalno. Da nema znakova upale, i da je beba dobro. Tako da se ne brinem vise toliko… 🤷♀️ rekla je da vecina zena ima ureoplazmu.
Ma i meni je rečeno da je to jako često nazalost ali najgore ti je kad kreneš guglati. Ja sam dobila Sumamed piti 3 dana, valjda ću toliko izdrzati plus nabavljam si probiotike. 😊 Gore mi je gurati te vaginalete 🤣 jesi ponavljala bris, kakva je bila situacija tad ?
Nisam ponavljala bris, rekla je gin da ne treba. Napravila je natalni preparat (koliko sam ja skuzila, uzme bris rodnice i u ordinaciji pod mikroskopom gleda ima li leukocita i upalnih stanica). Rekla je da je to u redu, i da izgleda kao da nema upale i na pregledu. Da cemo ponoviti bris ako se pojave neki simptomi, a do tad sve normalno. Rekla mi je isto da pijem Waya probiotik svaki dan, (mj dana pijem, mj dana pauza, pa opet pijem) jer du to dobre bakterije i da ulaze dijelom i u rodnicu, za odrzavanje ravnoteze dobrih bakterija. I rekla je da uzmem Acidosalus vaginalete, jer one imaju zive sojeve lactobacilla koje pomazu isto normalnoj flori rodnice, da se ne poremeti ravnoteza i pocnu se mnozit te zloceste bakterije i slicno. Acidosalus uzimam svaki 2 dan, kad potrosim kutiju, onda 2tj pauza, pa opet.
Nije neka sreca, jer mrzim isto vaginalete, ali barem sam nakom tog zadnjeg pregleda mirnija 😊
Ajd hvala bogu 🙏 ja podigla terapiju. Dobula tri sumameda topljiva u vodi, 6 geonistin vaginaleta i kupila sam Linex forte probiotike. ovo dvoje gore jos nadoplatila, zasto ja plaćam dopunsko ? A nista krećem s terapijom, nema druge. Javim večeras kako je prosla priča s vaginaletama 😅
I meni zna biti pritisak dolje na mjehur valjda ovisi kako se bebica tad namjestila ( počeo mi se javljati, osjetim blage pokrete ❤️) tako da se ne brini oko toga.
Cure ja kavu popijem ujutro, nije mi pasala na početku T sad mi je ok 😅
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
BlairWaldorf, drzim fige da se sto brze rijesis te bestije 💪
Bas mi je drago da si ga pocela osjetiti, sjecam se da si negdje ranije pisala da to jedva cekas i nadam se da si sad mirnija 😊
Kava - ja ju pijem, nekad ni jednom u danu, nekad po 2 Nes u danu, kako mi dodje. Meni nikad nije smetala ☕
BlairWaldorf, drzim fige da se sto brze rijesis te bestije 💪
Bas mi je drago da si ga pocela osjetiti, sjecam se da si negdje ranije pisala da to jedva cekas i nadam se da si sad mirnija 😊
Kava - ja ju pijem, nekad ni jednom u danu, nekad po 2 Nes u danu, kako mi dodje. Meni nikad nije smetala ☕
Ma da gledam te vaginalete kako su male nekako kako ću ja to ugurati nema aplikatora unutra 🙄 ma Nes je blag skroz, kava je u redu sve dok se ne oblokavas espresom 🤷🤣
Ma nikad nisi miran do kraja ako ćemo iskreno 🤷🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja stalno imam taj pritisak, ali zato jer vise od pola dana provedem sagnuta i malu nosim cesto. Ponekad me toliko strah toga da ne mogu opisati ali jednostavno nemam izbora, moram s njom i u kucu, na previjalicu, krevetic. Molim Boga da do termina bude sve ok i da budem zatvorena, da ne utjece to sve skupa. Sjedeci polozaj mi je najgori, kad se dignem onda osjetim taj neki osjecaj pritiska. Kod mene to sve skupa valjda i jace jer je to 2 trudnoca unutar 2 godine. Pokusavam se opustiti i ne misliti, ali ponekad me ugrabi taj strah neki i misljenje sto ako😒
Sortiraj odgovore
Najstariji