Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    27. Srpanj 2022. 18:46

BlairWaldorf

Čekajte… dobivaju se pokloni i u mulleru i bipi ,ja znam samo za dm 🤣 informirajte nas 🤣🤣🤩
    Dobila sam Sumamed kojeg moram piti 3 dana i vaginalete ( 6 dana ) . Muž treba terapiju isto i dok se ne iskorijeni nema keksa 🤣

Hahahaha ja sam isto cula samo za dm i tamo nikakav dokaz ne trebas, nije da je vrijedan 500 kn, dat ce ti na rijec. Za bipu znam da imaju program za bebe, u smislu da trazis da ti to aktiviraju na blagani, ali ja sam mislila da je to samo za dodatne popuste, zove se BIPO klub, tako nesto, nije mi bas blizu bipa pa se nisam raspitivala previse.

30g, OTP 10.11.

ancy2010
    27. Srpanj 2022. 18:57

puna_pitanja

BlairWaldorf

Čekajte… dobivaju se pokloni i u mulleru i bipi ,ja znam samo za dm 🤣 informirajte nas 🤣🤣🤩
    Dobila sam Sumamed kojeg moram piti 3 dana i vaginalete ( 6 dana ) . Muž treba terapiju isto i dok se ne iskorijeni nema keksa 🤣

Hahahaha ja sam isto cula samo za dm i tamo nikakav dokaz ne trebas, nije da je vrijedan 500 kn, dat ce ti na rijec. Za bipu znam da imaju program za bebe, u smislu da trazis da ti to aktiviraju na blagani, ali ja sam mislila da je to samo za dodatne popuste, zove se BIPO klub, tako nesto, nije mi bas blizu bipa pa se nisam raspitivala previse.

Za Muller mislim da ima nesto al tek kad se rodi beba, moras se registrirat preko interneta pa dobijes neki kod s kojim ides u ducanu preuzet poklon..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

snowwhite1410
    27. Srpanj 2022. 19:55

Cure hvala na odgovorima 🥰 definitivno ću raditi bayalage ali ne znam dali s bojom ili klasično ali ne od korijena kose ☺️ nemam izrast hvala bogu ali sve jedno bih htjela osvježiti kosu 🥰
    Vezano za poklone za bipu i Muller ne znam kako ide a za dm znam jer sam dobila samo dođeš na blagajnu i kažeš da si trudnica i da bi uzela njihov poklon za trudnice i samo ti treba dm.kartica 
    BlairWaldorf kako si se sada razbolila🥺kako si skužila da nije nešto ok  ,meni je radila ginekologicu papa test kada sam bila 8 tjedna i poslje ništa samo svaki put mi gledaju urin i to je sve , sada mi je za 2 tjedna otprilike možda malo manje onaj test s šećerom i poslje ultrazvuk 

• Salvatore19
    27. Srpanj 2022. 20:40

BlairWaldorf

Kod nas je bila ista situacija. S tim da ja nisam mogla popit Sumamed do kraja zbog bolova u trbuhu. Isto sam Bulardi antibiotik dobila. I isto sam krenula citat po internetu, i istresirala se. Na kraju mi je gin rekla da je to sve u redu, i normalno. Da nema znakova upale, i da je beba dobro. Tako da se ne brinem vise toliko... 🤷‍♀️ rekla je da vecina zena ima ureoplazmu. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

BlairWaldorf
    27. Srpanj 2022. 21:00

snowwhite1410

Cure hvala na odgovorima 🥰 definitivno ću raditi bayalage ali ne znam dali s bojom ili klasično ali ne od korijena kose ☺️ nemam izrast hvala bogu ali sve jedno bih htjela osvježiti kosu 🥰
    Vezano za poklone za bipu i Muller ne znam kako ide a za dm znam jer sam dobila samo dođeš na blagajnu i kažeš da si trudnica i da bi uzela njihov poklon za trudnice i samo ti treba dm.kartica
    BlairWaldorf kako si se sada razbolila🥺kako si skužila da nije nešto ok ,meni je radila ginekologicu papa test kada sam bila 8 tjedna i poslje ništa samo svaki put mi gledaju urin i to je sve , sada mi je za 2 tjedna otprilike možda malo manje onaj test s šećerom i poslje ultrazvuk

Papa i urin su mi uredni i ja sam to radila na početku trudnoće. I meni je tako isto otprilike šećer i ultrazvuk ali sad ovaj pregled koji sam imala sa 18 tt gdje sam radila cervikalne briseve je pokazao ureoplazmu. Nisam imala nikakve simptome 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    27. Srpanj 2022. 21:02

Salvatore19

BlairWaldorf

Kod nas je bila ista situacija. S tim da ja nisam mogla popit Sumamed do kraja zbog bolova u trbuhu. Isto sam Bulardi antibiotik dobila. I isto sam krenula citat po internetu, i istresirala se. Na kraju mi je gin rekla da je to sve u redu, i normalno. Da nema znakova upale, i da je beba dobro. Tako da se ne brinem vise toliko… 🤷‍♀️ rekla je da vecina zena ima ureoplazmu.

Ma i meni je rečeno da je to jako često nazalost ali najgore ti je kad kreneš guglati. Ja sam dobila Sumamed piti 3 dana, valjda ću toliko izdrzati plus nabavljam si probiotike. 😊 Gore mi je gurati te vaginalete 🤣 jesi ponavljala bris, kakva je bila situacija tad ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    27. Srpanj 2022. 22:42

Ja sam ih koristila 2 puta u zivotu i jedino taj Polygynax ili kako se vec zovu nije bas isao glatko. Jednostavno su zapinjale, trbuh je bio velik, nikako se namjestiti 😂😂.
    Prvi put sam neke Rojazol zbog gljivica i one su bile super.
    Da, ja tampone ne koristim 😂, jedino ljeti ako se potrefi zbog kupanja.
    6 dana ce brzo proci, da keksa nema dok traje bilo kakva terapija.
    Meni je vec sad keks nekako tezak, zbog trbuha, polozaja, ovih reumatskih bolova.
    Tamo od 37 tt cemo krenuti aktivnije 😂😂😂

BlairWaldorf
    27. Srpanj 2022. 22:55

Lonmi

Ja sam ih koristila 2 puta u zivotu i jedino taj Polygynax ili kako se vec zovu nije bas isao glatko. Jednostavno su zapinjale, trbuh je bio velik, nikako se namjestiti 😂😂.
    Prvi put sam neke Rojazol zbog gljivica i one su bile super.
    Da, ja tampone ne koristim 😂, jedino ljeti ako se potrefi zbog kupanja.
    6 dana ce brzo proci, da keksa nema dok traje bilo kakva terapija.
    Meni je vec sad keks nekako tezak, zbog trbuha, polozaja, ovih reumatskih bolova.
    Tamo od 37 tt cemo krenuti aktivnije 😂😂😂

Koliko duboko to treba ugurati, dok je ne osjetiš ? Hvala ti na iskustvu 🥰 čitala sam da se ženi seks. apetiti povećaju sto je više trudna, bas me zanima 🤣 vjerujem da je teze s trbuhom, bitno je onda naći neki ugodan polazaj 🤓

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

UrsulaBaby
    27. Srpanj 2022. 23:11

Curke ja sam 19+1, i saznala sam da je deckic 🥰
    vidjeli smo malog pisu

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

• Doryna29
    28. Srpanj 2022. 08:45

Curke, je li mozda koja imala slicne simptome - negdje dolje (ne u trbuhu, nego bas dolje, ali ne mogu skuziti gdje tocno) osjetim nekakvu nelagodu i pritisak... Pogotovo mi se javlja dok dugo sjedim na poslu, dok mi je vikendima lakse malo. I stalno me kad je taj pritisak tjera piskiti i svaki put i mogu, nemam problem pritiska bez mokrenja (nemam simptome klasicne upale mjehura). 
    I primijetila sam da mi se sad pojacao iscjedak, onak lagano zuckasti, ali bez ikakvog mirisa. 
    Mislila sam otici provjeriti prvo urin pa tek onda zvati dr kad dobijem nalaz...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.