Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina2020
    26. Srpanj 2022. 10:03

Lonmi

Kako to da je bila indukcija, a ne carski rez?
    Hvala Bogu da je sve bilo ok, ajme kakve su to sve stvari koje mogu biti zeznute.
    Meni su malu super procijenili po tezini, 10g su fulali samo.
    Ja u pravilu za inducirani nisam imala potrebe, imala sam otvorenost 4cm i rekao je doktor da on nebi cekao vise, nek razmislim i eto u zelji sam pristala. Ovaj put si zelim prirodan porod bez dripa 😊😂

Jer za carski treba biti posteni razlog, a ovo je samo bio (dobar) doktorova osjecaj da nešto nije ok, jer vrijednosti iako niske ipak nisu bile indikacija za carski. Da je pupcana vrpca stvarno odumirala su vidjeli tek nakon poroda posteljice. Ja sam pristala na indukciju jer sam si mislila da ne daj Bože da se nekaj desi, a ja od straha od dripa cekam... Jer sam i ja osjećala da nije ok, i da se slabo javlja, bio je pospan stalno zbog nedostatka kisika. I opet bi pristala na drip u istoj situaciji, jer na kraju je samo bitno da beba dođe živa i zdrava. 
    Za tvoju bebicu jako dobra procjena težine, svaka čast 😊
    I ja tebi i svima zelim prirodan porod, i sebi 🙈 ja ne znam kak je to imati prirodne trudove, ali zato jako dobro znam kak bole na dripu 😂 svi vele da je neusporedivo, pa se nadam, mozda ovaj put

• ninockica
    26. Srpanj 2022. 10:50

Stuuuuudenticaaaaa

BlairWaldorf

Mislim da je bitno da li je minus kod krvnih grupa. Kod nas se vadi krv odma na početku T, provjeri se da nije doslo do nečega trebala bi provjeriti u nalazu točno sto da ti ne bi krivo napisala, i opet se isti test ponavlja u zadnjem tromjesečju. Ja sam nakon spontanog primila rhogam.

Napisala sam dio nalaza, tj.skoro sve.. Na prethodnoj stranici, trenutno sam na mobitelu pa ne mogu citirati s prethodne stranice ili ne znam to🤷🏻‍♀️
    Ja ponavljam sad za nekih 3 tjedna ponovo..

Mozda ako si ti Rh+, a muz Rh- ima sanse da i dete bude Rh-, pa se tada prima ta injekcija da telo ne bi odbacilo plod. Mislim da je iznad vec napisano nesto slično. U svakom slucaju, najbolje da kontaktiras dr i trazis objasnjenje 🤷‍♀️ ne razumem kad nas tako na brzinu otkace bez da nam objasne o cemu se radi i onda se prestrasimo jer ne znamo u cemu je problem...

snowwhite1410
    26. Srpanj 2022. 11:08

Jutro cure 🤗🥰🥰🤰💗 kako ste 🥰ja sam sretna jer pada kiša 💙😘😘😘kako je kod vas ☺️ovo baš smiruje

• inesss
    26. Srpanj 2022. 11:43

Ma di pada??????Ovde u Splitu je milijun stupnjeva da bar ovde padne ,ne mogu vise 😂😂😂

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Satsuke
    26. Srpanj 2022. 11:44

snowwhite1410

Jutro cure 🤗🥰🥰🤰💗 kako ste 🥰ja sam sretna jer pada kiša 💙😘😘😘kako je kod vas ☺️ovo baš smiruje

I klima i ja se također veselimo. Ja još danas radim i od sutra na GO, more i plivanje! 

Ovih dana me baš počelo tijelo upozoravati da sam trudna, na neke moje brze i refleksne kretnje (pa i u krevetu) javi se probadajuća bol u trbuhu koja me sjeti da moram bit sporija i laganini. Tome se ne veselim jer se ja još uvijek osjećam poletno Al slušat ću što bebač priča🥰🥰

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• Salvatore19
    26. Srpanj 2022. 11:49

Jutro curke! 
    Ova kisa je bas divna, otvorila sam prozore i uzivam. 
    Pratim vec neko vrijeme ovah forum, sad sam se odlucila javiti. Trenutno sam 19+5, cekamo deckica koji je vec sad dosta nemira u trbuhu 😁

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

snowwhite1410
    26. Srpanj 2022. 12:09

Stuuuuudenticaaaaa

snowwhite1410

Jutroo. Ja sam trenutno odlično. Upravo zato jer kiša pada i ja sam odmah super. ☺️ Jer kada su vrućine preko 30 ne mogu disati i mučno mi je.. 😒

Meni je isto na početku trudnoće pomagao svjež zrak jabuke svježe ,ribice grickalice ,onaj čips tip top joj kako mi je to bilo dobro ☺️ali proći će ti zaboraviti ćeš kako ti je bilo 😅od 14 tjedna sve se smiri ☺️ još malo izdrži i poslje će ti biti lakše 🥰

snowwhite1410
    26. Srpanj 2022. 12:11

Salvatore19

Jutro curke!
    Ova kisa je bas divna, otvorila sam prozore i uzivam.
    Pratim vec neko vrijeme ovah forum, sad sam se odlucila javiti. Trenutno sam 19+5, cekamo deckica koji je vec sad dosta nemira u trbuhu 😁

Jutro 😁 Salvatore19 čestitke na deckicu💙🎉 drago mi je da nas ima toliko 😁

snowwhite1410
    26. Srpanj 2022. 12:15

Satsuke

snowwhite1410

I klima i ja se također veselimo. Ja još danas radim i od sutra na GO, more i plivanje!

Ovih dana me baš počelo tijelo upozoravati da sam trudna, na neke moje brze i refleksne kretnje (pa i u krevetu) javi se probadajuća bol u trbuhu koja me sjeti da moram bit sporija i laganini. Tome se ne veselim jer se ja još uvijek osjećam poletnoAl slušat ću što bebač priča🥰🥰

Uspori malo da 😁🥰meni isto moja curica lupa ko velika 🎉🥰ma čim to osjetimo odmah smo super ❤️ jer znamo da je sve uredu ❤️ uživaj maksimalno na godišnjem 🐠jel tebe probada ispod grudi ja osjećam jako me probode ja mislim da je to zbog organa jer se pomiču 😅

snowwhite1410
    26. Srpanj 2022. 12:16

inesss

Ma di pada??????Ovde u Splitu je milijun stupnjeva da bar ovde padne ,ne mogu vise 😂😂😂

U Istri na sjeveru Istre točnije u Pazinu ❤️🎉🥰🥰🥰 poslat ćemo malo osvježenja u Dalmaciju 💙💦💦💦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.