Ja se pridruzujem nervoznima i zivcanima. Ja uopce ne mogu opisati kako se ja osjecam, ali u meni je bas neka ljutnja i nervoza i doslovno i na najmanje sitnice poludim...
Mozemo osnovati klub zivcanih trudnica 😂
Ja sam jucer toliko poludjela jer nisam mogla umiriti malu da sam cula srce kako mi nabija 😂
Sad cu i ja morati u sopping 😂, meni krecu komplikacije od 8.mj 😂
Mozemo osnovati klub zivcanih trudnica 😂
Ja sam jucer toliko poludjela jer nisam mogla umiriti malu da sam cula srce kako mi nabija 😂
Sad cu i ja morati u sopping 😂, meni krecu komplikacije od 8.mj 😂
E to se i meni ponekad dogodi, imam osjecaj kao da ce mi srce iskociti koliko nabija
Meni jedino muž digne tlak posteno, umjesto da bez pogovora slusa i izvršava moje naredbe 🤷😅
Ljudi me općenito nerviraju tako da tu nista novo. Ja sam jos u zg koji dan nakon onog pregleda i onda pičim opet na more (na dvije lokacije ) ali sve samo polako i opusteno.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Dan svima!
Pridruzujem se zivcanima haha uz to sto sam i strasno emotivna, sve me pogodi na najjacu, toliko nekih ruznih vijesti u zadnje vrijeme, a ne mogu pobjeci od toga.
Bila sam upravo na pregledu, 20tjedan sam prosla i opet ne moze vidjeti dobro spol, glavica je dolje , skace vrti se, kaze da joj se u jednom trenutku ucinio pišo, ali nije mogla vidjet opet da potvrdi. a mene vec izjeda nestrpljivost da doznam sto je.
Prvo dijete smo odmah sa 16 tt otkrili spol, ovo sad nikako 100posto.
Kaze da joj se ucinio na trenutak pišo, a ja se mislim, jos jedamnmuskic, nadali smo se curici, naravno da je najbitnije da je zivo i zdravo, ali isto smo imali potihu nadu za curicom.. kako ste se vi osjecale kada ste doznale spol?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Pozdrav drage trudnice, prodajem Mas baby watcher gotovo novi, koristen 2 puta, uz njega ide i gel, za 290 kn. Ako ste zainteresirane javite se na mail: plavetniloneba9@gmail.com
Tako i mene muz, a jadan nista nije lose napravio 🫣 Moraju i oni dozivjeti trudnocu nekako, a ne samo da mi sve prolazimo hahah
Blago vama sto ste na moru i sto uskoro idete, mi cemo sredinom 8mj i jedva cekaam.
Mi smo odlucili da ne zelimo znati spol 🤫 Ne znam hoce li me to drzati do kraja trudnoće... 😂
Ima li jos koja trudnica da je odlucila da spol bude iznenadenje?
Tako i mene muz, a jadan nista nije lose napravio 🫣 Moraju i oni dozivjeti trudnocu nekako, a ne samo da mi sve prolazimo hahah
Blago vama sto ste na moru i sto uskoro idete, mi cemo sredinom 8mj i jedva cekaam.
Mi smo odlucili da ne zelimo znati spol 🤫 Ne znam hoce li me to drzati do kraja trudnoće… 😂
Mi smo odlucili da ne zelimo znati i sad je malo sranje skupljat robu i stvari jer idemo na neke neutralne boje-bijela, zuta 😅 doktoru je na uzv skoro izletio spol ali sam ga zaustavila na vrime 😂 nekako nam je super da ne znamo i da se iznenadimo s obzirom da doktori znaju fulati spol pa kupujes jedno, a ispostavi se drugo
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Dva dečkića di ćeš bolje. Ako bas bude zelja za curicom uvijek mozes ići na treću trudnoću 😉😍
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mi smo odlucili da ne zelimo znati spol 🤫 Ne znam hoce li me to drzati do kraja trudnoće… 😂
Mi smo odlucili da ne zelimo znati i sad je malo sranje skupljat robu i stvari jer idemo na neke neutralne boje-bijela, zuta 😅 doktoru je na uzv skoro izletio spol ali sam ga zaustavila na vrime 😂 nekako nam je super da ne znamo i da se iznenadimo s obzirom da doktori znaju fulati spol pa kupujes jedno, a ispostavi se drugo
Meni je to neznanje bas uzbudljivoo. Da, prvo sam si i ja mislila hoce li mi biti problem zbog stvari, ali sam vidjela da sada toga ima toliko i to u bas njeznim neutralnim bojama da stvarno mozes sve nabaviti
Sortiraj odgovore
Najstariji