Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    07. Srpanj 2022. 20:06

Loza hvala na informaciji. 💙 Oprostite za tri posta zaredom, pomiješalo mi se od vrućine. 
    Sutra daju kišu i zahlađenje osjećam da mi se tlak već malo miješa. 😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Inna_92
    08. Srpanj 2022. 05:59

I ja imam iscjedak. Trbuh još nemam.

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

buhtlica23
    08. Srpanj 2022. 10:53

Avocado

Cure, jel vama nekad trbuh u donjem dijelu postane baš tvrd/tvrđi nego inače? Kao da mi se napravi neka kvrga 🤷‍♀️ ne znam kako bi opisala… zna biti i samo na jednu stranu. Pa legnem i opustim se i prođe to..

Meni nekad zna biti tako. Mislim da je to normalno. Valjda kako se i bebica okrece iako ju ja ne osjetim pretpostavljam da je tako nesto.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Kokili
    08. Srpanj 2022. 11:20

Avocado

Cure, jel vama nekad trbuh u donjem dijelu postane baš tvrd/tvrđi nego inače? Kao da mi se napravi neka kvrga 🤷‍♀️ ne znam kako bi opisala… zna biti i samo na jednu stranu. Pa legnem i opustim se i prođe to..

Skoro svaki drugi dan 😃 ujutro kad je mjehur pun nakon budenja je uvijek tvrd i kvrga, kasnije nekad se ta kvrga mice, ali sve nesto oko pupka. Mozda je bebina glava 😂

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

BlairWaldorf
    08. Srpanj 2022. 12:33

I ja sam primjetila da mi je  trbuh tvrđi. Joj cure moje meni se uskoro blizi pregled bas me strah,jedva čekam da krenem osjećati pokrete mislim da će biti onda lakse. Sad bas osjećam neku težinu u donjem dijelu trbuha kako mi se bliži kraj tjedna i ulazim u novi tjedan baš kao da se malo neki simptomi povećavaju a u biti i rasteže se sve unutra kako trudnoća napreduje zato i osjetim. ☕

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    08. Srpanj 2022. 12:48

buhtlica23

Cure kako bi stojite sa stomakom? Ja i inace imam dosta stomaka ali je on danas toliko iskocio da izgledam kao da cu se sad poroditi 🫣 muz doso sa posla gleda i ne vjeruje kaze on ajme kao da te 3 mj nisam vidio a ne 9 sati 😂 osla gledam u ogledalo i ne vjerujem 😂

buhtlica23 i ja isto imam stomak htjela sam stavit sliku ali opet ne znam kako😂😂😂😂da vidiš ja i ti smo tu negdje znam s terminom 🤰🤰

snowwhite1410
    08. Srpanj 2022. 12:52

ancy2010

Cure jel neka od vas imala koronu u trudnoci? Sutra se idem testirat, jer su svi oko mene pozitivni, mene samo boli grlo, nemam temp zasad..i zanima me sta uopce smimo za grlo uzimat? Pitam ginekologicu ona kaze da se javim opcoj, a ona me posalje sutra testirat i kaze da pitam u ljekarni ili ginekologa sta smim uzimat🤦

ancy2010 ja sam ti imala koronu kada sam ostala trudna i dugo mi je to trajalo pila sam Lupocet i neofen i svašta nešto nebi više htjela proći kroz to baš užas nadam se da ti nemaš ako imaš da ti je u blagom obliku

buhtlica23
    08. Srpanj 2022. 12:53

snowwhite1410

buhtlica23

Cure kako bi stojite sa stomakom? Ja i inace imam dosta stomaka ali je on danas toliko iskocio da izgledam kao da cu se sad poroditi 🫣 muz doso sa posla gleda i ne vjeruje kaze on ajme kao da te 3 mj nisam vidio a ne 9 sati 😂 osla gledam u ogledalo i ne vjerujem 😂

buhtlica23 i ja isto imam stomak htjela sam stavit sliku ali opet ne znam kako😂😂😂😂da vidiš ja i ti smo tu negdje znam s terminom 🤰🤰

Ti si u malo vecem tjednu od mene tj ja sam 17+3 ali stomak  je i danas tu. Nisu bile punjene paprike krivac 😂🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

snowwhite1410
    08. Srpanj 2022. 13:04

buhtlica23

snowwhite1410

buhtlica23

Ti si u malo vecem tjednu od mene tj ja sam 17+3 ali stomak je i danas tu. Nisu bile punjene paprike krivac 😂🫣

Hahaha 😄 znaš šta je meni rekla ginekologica da je bolje da je beba veća 😁 tako da možda ti je bebica veća 😁 nemoj se opterećivati bitno da raste meni se sada baš vidi stomak 🤰sada izgledam ko prava trudnica 😄

snowwhite1410
    08. Srpanj 2022. 13:07

BlairWaldorf

Kojeg u mjesecu stiže novac od komplikacija ?

Blair Waldorf mislim da će ovaj mjesec od 18.07-20.07 tako bar mislim jedino ako ne uplate prije pa nas iznenade prošli mjesec je bilo 17.06 meni pa sad ne znam točno samo znam da su mi rekli da je do 20 u mjesecu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.