Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    08. Srpanj 2022. 15:15

Ja nemam strpljenja za ljude pa svima oko sebe manje toga toleriram. Rasplačem se na odjavne kadrove serije zaboravljeni slučaj 🤣🤷 ja sam si ljepuskasta cijela otkako sam trudna sve mi nekako bolje stoji jer sam dobila malo više oblina na pravim mjestima - inače sam mršavica. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• marinelammm
    08. Srpanj 2022. 15:20

BlairWaldorf

marinelammm

Ja i dalje puno toga ne mogu jesti, pravila sam punjene paprike s tikvicama, rižom i krompirom a kad su bile gotove ona paprika mi je toliko smrdila da sam se rasplakala jer ne mogu ni papriku. Ne znam jel vi imate izljeve emocija ovako kao ja. 😂😂😂

Paprika se i meni zgadlila na isti način. Isuse sve smo iste 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nevjerovatno 😂😂😂😂

• marinelammm
    08. Srpanj 2022. 15:21

puna_pitanja

marinelammm

Ja i dalje puno toga ne mogu jesti, pravila sam punjene paprike s tikvicama, rižom i krompirom a kad su bile gotove ona paprika mi je toliko smrdila da sam se rasplakala jer ne mogu ni papriku. Ne znam jel vi imate izljeve emocija ovako kao ja. 😂😂😂

Moj najgori izljev za sad je bio u 9 navecer plakalaaaa smrtno da zasto ja ne mogu sad jesti burek s mesom, bila sam tako tužna da ti ne mogu objasniti.

Imam problema s kiselinom i van trudnoce i fakat ne smijem jesti nista u 9 navecer, a posebno ne nesto tesko i masno kao sto je burek. Al razum otisao baj baj 😂

Ja i dalje ne mogu nikakvo meso tako da znam kako ti jeee😂😂

• marinelammm
    08. Srpanj 2022. 15:24

buhtlica23

marinelammm

Uf kako ne, nekad sama ne vjerujem sta sve radim i kakve ispade bijesa imam. Neki dan sam bila ljubomorna na neku zensku u seriji 😂 muz stao i gleda onak prazno pilji u TV ja sam shvatila da on pilji u nju. I popizdila. Pogodila ga papucom i rekla da si spava na kutnoj i nek tu pase oci a ne meni pred ocima. Malo je reci da je bio u soku. Nakraju sma se sama sebi smijala. Ali nekako si nisam lijepa od kad sam trudna. Dobila hrpu pristica koje nisam imala. Teska sama sebi. Obucem nesto i to mi ne stoji kao prije. I tako vise sam nezadovoljna sobom… Isto neki dan je nesto rekao ja sam se rasplakala ko kisna godina 2 dana plakala. Dosli smo do zakljucka da sam jako jako jako osjetljiva tako da sad jadan pazi sta prica. Jer ja sve krivo shvatim. 🫣 Inace nit sam ljubomorna, nit mi se svada, nit placem. Nikad prije nisam plakala pred njim nije mogao vjerovati. I onda jos ne zna sta radi pa me tjesit pa jos vise poludim ahhaha hormoni hormoni. Nadam se da ce to proc da nece ostat na tome i poslje trudnoce bude se razveo od mene 😅

Ovo je pre smiješno 😂😂
    Meni ima dana kad sam toliko smirena da se sama sebi čudim a ima kad se probudim nervozna i sve me nervira i rastužuje 😂

buhtlica23
    08. Srpanj 2022. 16:10

marinelammm

buhtlica23

marinelammm

Uf kako ne, nekad sama ne vjerujem sta sve radim i kakve ispade bijesa imam. Neki dan sam bila ljubomorna na neku zensku u seriji 😂 muz stao i gleda onak prazno pilji u TV ja sam shvatila da on pilji u nju. I popizdila. Pogodila ga papucom i rekla da si spava na kutnoj i nek tu pase oci a ne meni pred ocima. Malo je reci da je bio u soku. Nakraju sma se sama sebi smijala. Ali nekako si nisam lijepa od kad sam trudna. Dobila hrpu pristica koje nisam imala. Teska sama sebi. Obucem nesto i to mi ne stoji kao prije. I tako vise sam nezadovoljna sobom… Isto neki dan je nesto rekao ja sam se rasplakala ko kisna godina 2 dana plakala. Dosli smo do zakljucka da sam jako jako jako osjetljiva tako da sad jadan pazi sta prica. Jer ja sve krivo shvatim. 🫣 Inace nit sam ljubomorna, nit mi se svada, nit placem. Nikad prije nisam plakala pred njim nije mogao vjerovati. I onda jos ne zna sta radi pa me tjesit pa jos vise poludim ahhaha hormoni hormoni. Nadam se da ce to proc da nece ostat na tome i poslje trudnoce bude se razveo od mene 😅

Ovo je pre smiješno 😂😂
    Meni ima dana kad sam toliko smirena da se sama sebi čudim a ima kad se probudim nervozna i sve me nervira i rastužuje 😂

Uf a plakat ovih dana mogu na sve, pogledam neki film placem, neki klip placem, sve mi je tuzno 😂 moram nadoknaditi sve ove godine bez plakanja. Imam osjecaj kao da sam u najvecem PMS-u do sad 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Martina2020
    08. Srpanj 2022. 17:11

Hehe samo da i ja prijavim plakanje 😅😅 znači mogu ga staviti u literaturu kao jasnu nus pojavu 😅

Lonmi
    08. Srpanj 2022. 17:22

Cure jel ikog boli s desne strane onako oko jajnika? Nezz ni jel boli ispred il iza, uzas. Tupa, neugodna bol. Legla sam i onda je ok, kad se dignem boli na svaki pokret. Doktorica veli da je to od povecanja, rastezanja, prvi put sad osjecam takvu bol. 

keti91
    08. Srpanj 2022. 17:55

Ja sam danas malo za reci da sam plakala,odem frizeru ošišam se na kratko na paž duzi jaoo kad sam dosla kuci kad sam ja sebe vidjela kad sam krenula u plac kao da mi je netko umro..
    Navikla na dugu kosu i sad to ajmee meni..
    Muz je samo gledao i govorio mi da mi je super frizura tako i moji....ocito da svatko nesto ima za cime mora makar malo oplakati 😂😂😂😂

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

BlairWaldorf
    08. Srpanj 2022. 18:14

Lonmi

Cure jel ikog boli s desne strane onako oko jajnika? Nezz ni jel boli ispred il iza, uzas. Tupa, neugodna bol. Legla sam i onda je ok, kad se dignem boli na svaki pokret. Doktorica veli da je to od povecanja, rastezanja, prvi put sad osjecam takvu bol.

Ma i mene zna boluckati, to je normalno. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    08. Srpanj 2022. 18:30

Cure koje imate niži tlak kako ste danas ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.