Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    05. Srpanj 2022. 14:41

Meni je u ovoj trudnoci posteljica ispred i zbilja se pokreti puno slabije osjete u ovom periodu 😂, a bas sam se veselila kucanju ranije i eto mi ga sad. 
    Mi smo izmoreni i premoreni, zubi idu van, nocima ne spavamo, kroz dan se hoce nositi ko novorođence, zaspati nece bez da ju nosim..... zavidim svima koji mogu sjesti i odmoriti kad zele.
    Proci ce i ta faza, nadam se bez problema za mene. 
    Drzite se cure 🥰❤️

• avama
    05. Srpanj 2022. 14:43

Doryna29

Lonmi

Doryna29 ja mislim da ti je nalaz uredan. Ne znam iz kojeg razloga si radila kombinirani, jel ginic preporucio?
    Ja nisam nista od toga, imam izmjeren uredan nuhalni nabor, nosna kost prisutna i sve dr po mjerenjima ok.
    Ako te sad bas jako brine, napravi neki od tih testova ako ti financije dopustaju.
    Ukoliko ne, opusti se i uzivaj u trudnoci jer je sve super 😊❤️

I ja vjerujem da je, ali nije ugodno vidjeti. Napravila sam i cekam rezultate.
    Iskreno nemam pojma zasto. To sam bila kod specijaliste humane reprodukcije radi PCOS-a i odmah sam joj rekla da planiram NIPT i ona je rekla ok, ali ajde kad si vec tu napravit cemo i kombinirani.
    U svakom slučaju sad cekam rezultate pa cu se onda javiti svojoj gin, vjerujem da mi u ovom trenutku niti ne moze reci vise od - pricekaj nipt nalaze

Ma oni to šalju sve, i mene su prošli put slali iako sam išla na nifty. I imam godine tako da mi zbog godina ne bude baš neki rezultat. I sad razmišljam da li da uopće idem na kombinirani

BlairWaldorf
    05. Srpanj 2022. 15:10

avama

Ajetam

avama

Ja sam baš danas uvala u Breyer da vidim razliku između Nifty i Panorame, i Nifty polriva čak više anomalija, jedino Panorama pokazuje tocnost rezultata vec s 2,8 %, a Nifty s 3.5%. I rekla mi je da i nije neka razlika. E sad jos nisam odlučila na koji ću ići. Ne znam da li je 10+4 prerano?

Razlika je u tome sto Panorama koristi takvu tehnologiju da odvaja fetalni i majcin DNK a ostali testovi ne, dalje ne znam :)) ja sam s 10 tj radila panoramu i fetalna frakcija mi je bila 3,3% za Nifty je mozda sigurnije tipa u 11 tjednu napraviti.

Tako ću i napravit, u 11,12 tjednu. A da li ste vi koje ste isle na neki od tih testova radile i kombinirani? Ne da mi s epovlacit po bolnicama ako ne treba.
    I da li pijete vitamine. Ja kupila elenatal i uzasno sam gladna od toga. Pa sad ne pijem svaki dan. Danas sam 8+1,simptoma nemam nekih, osim ako nešto teško pojedem malo mi je muka i to obično popodne. Odobrilu su mi fragmine napokon.
    I sad jedva čekam slijedeći pregled 12.6.

Ja sam bila na kombinirani,nije bilo indikacija za druge provjere tako da nisam onda otisla na nikakve daljnje pretrage. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• marinelammm
    05. Srpanj 2022. 15:24

Lonmi

Meni je u ovoj trudnoci posteljica ispred i zbilja se pokreti puno slabije osjete u ovom periodu 😂, a bas sam se veselila kucanju ranije i eto mi ga sad.
    Mi smo izmoreni i premoreni, zubi idu van, nocima ne spavamo, kroz dan se hoce nositi ko novorođence, zaspati nece bez da ju nosim….. zavidim svima koji mogu sjesti i odmoriti kad zele.
    Drzite se cure 🥰❤️

Ja sam 15+1 i ima par dana možda 2 put dnevno osjećam lagane pokrete već 🤩🤩🤩

Anita1108
    05. Srpanj 2022. 15:51

Cure imam pitanje sto se tice komplikacija. 
    Na komplikacijama sam od 16.5. Ugovor o radu istekao mi je 30.6. naravno da mi nisu produzili 🙄 e sad, imam pravo na novcanu naknadu s burze rada. Da li se to ima ikakve veze sa isplatom komplikacija? Ili imam pravo na oboje? Ne zelim sad zvucati pohlepno i bahato, al me bas zanima dal ce mi isplacivati i s burze i za komplikacije ili moram birati samo jedno od toga? Hvala😃

Lonmi
    05. Srpanj 2022. 16:07

Cure jel se razumije tko u nalaze briseva. 
    Pise u jednom nalazu :
    Polimorfonuklearni leukociti nisu nađeni, gram pozitivni stapici
    Izolirana je normalna urogenitalna mikrobiota.
    .
    Sta su ti stapici? 😂😂😂😂
    Nisu jos gotovi svi nalazi od briseva, ovo je prvo stiglo na Portal zdravlje. 
    Cini mi se uredan nalaz. 
    Sve isto je bilo i 2020.,iza briseva samo bez tih stapica.

• MalaKata
    05. Srpanj 2022. 16:11

marinelammm

Lonmi

Mi smo izmoreni i premoreni, zubi idu van, nocima ne spavamo, kroz dan se hoce nositi ko novorođence, zaspati nece bez da ju nosim….. zavidim svima koji mogu sjesti i odmoriti kad zele.
    Drzite se cure 🥰❤️

I ja sam 15+1 😁, ali nisam još osjetila pokrete

• marinelammm
    05. Srpanj 2022. 16:53

MalaKata

marinelammm

Lonmi

Drzite se cure 🥰❤️

Onda će uskoro 🤞😂😂

Svemirka
    05. Srpanj 2022. 17:21

avama

Ajetam

avama

Ja sam baš danas uvala u Breyer da vidim razliku između Nifty i Panorame, i Nifty polriva čak više anomalija, jedino Panorama pokazuje tocnost rezultata vec s 2,8 %, a Nifty s 3.5%. I rekla mi je da i nije neka razlika. E sad jos nisam odlučila na koji ću ići. Ne znam da li je 10+4 prerano?

Razlika je u tome sto Panorama koristi takvu tehnologiju da odvaja fetalni i majcin DNK a ostali testovi ne, dalje ne znam :)) ja sam s 10 tj radila panoramu i fetalna frakcija mi je bila 3,3% za Nifty je mozda sigurnije tipa u 11 tjednu napraviti.

Tako ću i napravit, u 11,12 tjednu. A da li ste vi koje ste isle na neki od tih testova radile i kombinirani? Ne da mi s epovlacit po bolnicama ako ne treba.
    I da li pijete vitamine. Ja kupila elenatal i uzasno sam gladna od toga. Pa sad ne pijem svaki dan. Danas sam 8+1,simptoma nemam nekih, osim ako nešto teško pojedem malo mi je muka i to obično popodne. Odobrilu su mi fragmine napokon.
    I sad jedva čekam slijedeći pregled 12.6.

Bok, ja sam išla samo na Panoramu i nisam išla na kombinirani jer nema potrebe za njim uz nipt.

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

buhtlica23
    05. Srpanj 2022. 20:33

MalaKata

marinelammm

Lonmi

Drzite se cure 🥰❤️

Ja sam 17+0 ali jos uvijek ne osjetim. Doduse meni je posteljica s prijeda ..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.