Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ajetam
    06. Srpanj 2022. 16:29

snowwhite1410

Loni

Curke, ja sam za prvu bebu uzela ta bebetto kolica i iskreno nisam baš bila zadovoljna. Konstrukcija je ogromna i zauzme vam cijeli gepek, a jaje koje se dobije uz kolica je strašno nekvalitetno. Tako da evo iz osobnog iskustva, nisam baš bila zadovoljna. Prodala sam ih čim smo prestali koristiti košaru i kupila Ergobaby

Hvala na savjetu 🥰🥰🥰🥰šta još preporucujes od kolica ako imaš neki brend koji je dobar 😁

Ja bih rekla Cybex, mi imamo Priam i prosla su kilometara i kilometara i kao nova su, ali mislim da su i ostali modeli jednako kvalitetni

Ozujak 2021. - sinko jedinko
    10.01.2023., stize nam seka

BlairWaldorf
    06. Srpanj 2022. 16:36

Ja nisam dobila ni grama još... Nemam bas apetita nekog jedem pomalo kroz dan nista previše i nemam nista da mi se posebno jede. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    06. Srpanj 2022. 17:09

Javili su da je to uredan nalaz 🤷.
    To su kao neke bakterije koje postanu ljubicaste u dodiru s tom gram bojom 🤷 to pise na netu i onda milijardu dijagnoza, tako da necu ni citati.
    Ako kazu da je u redu, onda je u redu 😂

Inna_92
    06. Srpanj 2022. 17:36

Ja isto nisam dobila ni grama. Prvo sam izgubil 2 kg do 10 tt, onda se vratila na nulu. I sad tako stojim.

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Lonmi
    06. Srpanj 2022. 17:47

MalaMagla

Lonmi

Javili su da je to uredan nalaz 🤷.
    To su kao neke bakterije koje postanu ljubicaste u dodiru s tom gram bojom 🤷 to pise na netu i onda milijardu dijagnoza, tako da necu ni citati.
    Ako kazu da je u redu, onda je u redu 😂

Tako je. Uvijek bolje vjerovati doktoru nego Googleu 😂

Ili u ovom slucaju, sestri 😂😂😂
    Ma sama pomisao da imam neke bestije dolje me plasi, znam da to moze biti zeznuto 😒

BlairWaldorf
    06. Srpanj 2022. 18:24

Inna_92

Ja isto nisam dobila ni grama. Prvo sam izgubil 2 kg do 10 tt, onda se vratila na nulu. I sad tako stojim.

Da... Iako trbuscić se već lagano vidi a i sise su dobile na punoći. Medutim vaga pokazuje isto. 🤷😊

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Kokili
    06. Srpanj 2022. 19:03

BlairWaldorf

Inna_92

Da… Iako trbuscić se već lagano vidi a i sise su dobile na punoći. Medutim vaga pokazuje isto. 🤷😊

Meni danas na pregledu pokazalo jos -0.5 kg, tako da sam zasad 3 kg u minusu, bez mucnina, bez dijete. Uopce mi nije jasno di to ide jer sve raste, a ja se cak i manje krecen jer neman energije 😂😂😂

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Kokili
    06. Srpanj 2022. 19:05

snowwhite1410

Loni

Meni su ti Ergobaby kolica odlična, prošla sve i svašta i u odličnom su stanju. Sad bi voljela uzeti ovaj novi Ergobaby + jer ima opciju i za napraviti mini košaru koja mi se čini skroz ok za tak period koji se beba vozi u košari. A kad ih sklopiš stanu ti iza sjedala u autu što je prepraktično. Jako su lagana. Ali probaj se javiti Strollerici na instagramu, ona ti besplatno pošalje upitnik koji ispuniš i na temelju tvojih odgovora ti pošalje par opcija kolica koja bi ti odgovarala. Super je ženska:)

Znaš da hoću Instagram imam tako da ću joj pisati i baš ti hvala puno 🤗

Ja od sogorice dobivan kolica 3u1, slovenska marka Baby boom, nisu skupa a kaze da su odlicna. Zivi u pregradu tako da je prosla i grad i brda s kolicima 😃

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Loni
    06. Srpanj 2022. 19:09

Snowwhite1410 evo šaljem link https://www.instagram.com/strollerica/?hl=hr 

A što se tiče kila, ostala sam trudna sa 61, pala na 59 i sad tako stojim. Iskreno, većinu vremena jedem na silu jer znam da moram. Veselim se periodu kad će mi se nešto jesti :/
    Sad sam 11+4 i i dalje me hvata užasan umor preko dana. Prije trudnoće nikad nisam spavala preko dana, a sad čim legnem sam gotova :D

• marinelammm
    06. Srpanj 2022. 20:57

Evo 15+2 danas i još nisam dobila na kilaži ništa. Svi oko mene dižu paniku zbog toga ali osjećam se odlično, a u 13.tjednu kad smo bili na pregledu beba se super razvija. 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.