Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinelammm
    05. Srpanj 2022. 20:40

buhtlica23

MalaKata

marinelammm

Lonmi

Meni je u ovoj trudnoci posteljica ispred i zbilja se pokreti puno slabije osjete u ovom periodu 😂, a bas sam se veselila kucanju ranije i eto mi ga sad.
    Mi smo izmoreni i premoreni, zubi idu van, nocima ne spavamo, kroz dan se hoce nositi ko novorođence, zaspati nece bez da ju nosim….. zavidim svima koji mogu sjesti i odmoriti kad zele.
    Proci ce i ta faza, nadam se bez problema za mene.
    Drzite se cure 🥰❤️

Ja sam 15+1 i ima par dana možda 2 put dnevno osjećam lagane pokrete već 🤩🤩🤩
    I ja sam 15+1 😁, ali nisam još osjetila pokrete

Ja sam 17+0 ali jos uvijek ne osjetim. Doduse meni je posteljica s prijeda .

Ja ne osjetim baš često, evo danas još nikako, uglavnom navečer jedan pokret. 😁

puna_pitanja
    05. Srpanj 2022. 21:48

buhtlica23

MalaKata

marinelammm

Lonmi

Meni je u ovoj trudnoci posteljica ispred i zbilja se pokreti puno slabije osjete u ovom periodu 😂, a bas sam se veselila kucanju ranije i eto mi ga sad.
    Mi smo izmoreni i premoreni, zubi idu van, nocima ne spavamo, kroz dan se hoce nositi ko novorođence, zaspati nece bez da ju nosim….. zavidim svima koji mogu sjesti i odmoriti kad zele.
    Drzite se cure 🥰❤️

Ja sam 17+0 ali jos uvijek ne osjetim. Doduse meni je posteljica s prijeda ..

Ja sam prvi put osjetila krajem 20t sa posteljicom naprijed, sad se svako malo javi 😊 čim se malo umirim

30g, OTP 10.11.

• anja2406
    05. Srpanj 2022. 22:45

Drage mame, imam pitanje koje me muci vec neko vrijeme a ne mogu nigdje naci odgovor.. prije 4 godine kada sam bila trudna sa svojom prvom curicom, isla sam na 4D ultrazvuk i sve je bilo super, predivno iskustvo vidjeti svoje dijete tako, dobila sam slikice i cd, medutim nakon sto se rodila smo se par puta selili i u svemu tome ja sam taj cd negdje zametnula/izgubila zbog cega mi je uzasno zao. Sada sam opet trudna i opet planiram ici na 4D ultrazvuk(ovaj put dobro cuvati sve sto dobijem) ali sam bas tuzna zbog prvog izgubljenog cd-a, planiram ici kod iste doktorice za ultrazvuk, da li bi bilo glupo da pitam da li mozda ima taj stari ultrazvuk jos negdje u sustavu? Da li mi moze napraviti novi cd? Ne znam ako cuvaju podatke toliko dugo mada 4-5 godina mi se ne cini kao puno vremena.. Zahvalna sam na svakom odgovoru ako netko nesto zna u vezi toga, stvarno sam zalosna i ljuta na samu sebe sto sam izgubila nesto tako bitno, nadam se da je moguce napraviti novo. Hvala mame! 

• MalaKata
    05. Srpanj 2022. 22:58

puna_pitanja

buhtlica23

MalaKata

marinelammm

Lonmi

Drzite se cure 🥰❤️

Ja sam prvi put osjetila krajem 20t sa posteljicom naprijed, sad se svako malo javi 😊 čim se malo umirim

I ja sam u prvoj trudnoći osjetila tek u 23 tjednu, a u drugoj nešto ranije od tog, a posteljica sprijeda bila u oba slučaja. 

buhtlica23
    05. Srpanj 2022. 23:10

MalaKata

puna_pitanja

buhtlica23

MalaKata

marinelammm

Lonmi

Drzite se cure 🥰❤️

I ja sam u prvoj trudnoći osjetila tek u 23 tjednu, a u drugoj nešto ranije od tog, a posteljica sprijeda bila u oba slučaja.

Ima da izludim do tad hahah, mislimda a cu biti mirnija kada budem osjetila pokrete haha. Ali vec vidim da cu i onda stalno cackat stomak kad se ne bude mrdalo 😂. ( Ne znamo jos sta je) nekako sad mislim da je curka 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Ajetam
    06. Srpanj 2022. 00:39

avama

Ajetam

avama

Ja sam baš danas uvala u Breyer da vidim razliku između Nifty i Panorame, i Nifty polriva čak više anomalija, jedino Panorama pokazuje tocnost rezultata vec s 2,8 %, a Nifty s 3.5%. I rekla mi je da i nije neka razlika. E sad jos nisam odlučila na koji ću ići. Ne znam da li je 10+4 prerano?

Razlika je u tome sto Panorama koristi takvu tehnologiju da odvaja fetalni i majcin DNK a ostali testovi ne, dalje ne znam :)) ja sam s 10 tj radila panoramu i fetalna frakcija mi je bila 3,3% za Nifty je mozda sigurnije tipa u 11 tjednu napraviti.

Tako ću i napravit, u 11,12 tjednu. A da li ste vi koje ste isle na neki od tih testova radile i kombinirani? Ne da mi s epovlacit po bolnicama ako ne treba.
    I da li pijete vitamine. Ja kupila elenatal i uzasno sam gladna od toga. Pa sad ne pijem svaki dan. Danas sam 8+1,simptoma nemam nekih, osim ako nešto teško pojedem malo mi je muka i to obično popodne. Odobrilu su mi fragmine napokon.
    I sad jedva čekam slijedeći pregled 12.6.

Ja nisam isla na kombinirani, mislim da nema smisla jer je ovo preciznije a ono je cista statistika, a i obavila sam mini anomaly scan i mirna sam. 

Od vitamina pijem Elebabay, a preventivno sam odradila kuru od pet tjedana Lactogyna. Inace mi je zeljezo granicno pa sam prije trudnoce pocela piti Blue iron i s 8 ga podigla na 24 tako da sad svakih par dana jos uzmem Blue iron. Evo ja sam 13 tjedana i ne spavam koliko me grce noge, tako mi je bilo i u prosloj trudnoci pa cu sutra kupiti magnezij. 

Drzim fige za pregled ali uopce ne sumnjam da ce sve biti savrseno :)

Ozujak 2021. - sinko jedinko
    10.01.2023., stize nam seka

snowwhite1410
    06. Srpanj 2022. 08:02

Jutro cure 🤗 ja cijelo vrijeme gledam kolica i gdje bi naručila i u Sloveniji su najjeftinija 30 €dostava uglavnom šta vi mislite o ovome stavit ću link https://www.boombo.si/Bebetto-BRESSO-26

snowwhite1410
    06. Srpanj 2022. 08:04

Nastavak na poruku dali se isplati kupovati u Sloveniji i platiti dostavu jer je tamo puno jeftinije?

Inna_92
    06. Srpanj 2022. 08:46

Bok cure, išla sam po mišljenje kod dr. Hafnera sa Sv. Duha. Rekao da je ultrazvučno sve u redu, nema znakova anomalija, objasnio mi moguće razloge zašto je Panorama došla bez spola, doktor je vidio dečkića! 💙 

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

NanaJ
    06. Srpanj 2022. 09:17

Inna_92

Bok cure, išla sam po mišljenje kod dr. Hafnera sa Sv. Duha. Rekao da je ultrazvučno sve u redu, nema znakova anomalija, objasnio mi moguće razloge zašto je Panorama došla bez spola, doktor je vidio dečkića! 💙

Hej, drago mi je da te je umirio i cestitam na deckicu 💙 htjela sam te pitat kako si bila zadovoljna dr.Hafnerom? Ja sam sutra narucena kod njega radi konstantnih krvarenja moja ginekologica me vidi u cemu je problem tj ona ne vidi vise nikakve hematome, a ja vec 4 tjedna krvarim i njoj je to normalno kao i dr na hitnoj 🤦🏻‍♀️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.