Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    06. Srpanj 2022. 14:23

BlairWaldorf

snowwhite1410

Mene nitko nije doživio 😅😅😅😅pala u zaborav

Lijepa su kolica . Ja nisam nista jos ozbiljnije gledala ali hvala na info da je znao jeftinije.

Ima još vremena ali pošto je popust pa sam mislila kupiti jer takve u Hrvatskoj su oko 6000 kn 3 u1 pa sada ako ima netko neku preporuku za kolica koji brend je dobar i koja kolica neka napiše 😅ja više stvarno ne znam koliko izbora 😩 nema na čemu pišem još šta sam odlučila i sve 

Loni
    06. Srpanj 2022. 14:23

Curke, ja sam za prvu bebu uzela ta bebetto kolica i iskreno nisam baš bila zadovoljna. Konstrukcija je ogromna i zauzme vam cijeli gepek, a jaje koje se dobije uz kolica je strašno nekvalitetno. Tako da evo iz osobnog iskustva, nisam baš bila zadovoljna. Prodala sam ih čim smo prestali koristiti košaru i kupila Ergobaby

snowwhite1410
    06. Srpanj 2022. 14:25

Loni

Curke, ja sam za prvu bebu uzela ta bebetto kolica i iskreno nisam baš bila zadovoljna. Konstrukcija je ogromna i zauzme vam cijeli gepek, a jaje koje se dobije uz kolica je strašno nekvalitetno. Tako da evo iz osobnog iskustva, nisam baš bila zadovoljna. Prodala sam ih čim smo prestali koristiti košaru i kupila Ergobaby

Hvala na savjetu 🥰🥰🥰🥰šta još preporucujes od kolica ako imaš neki brend koji je dobar 😁

Loni
    06. Srpanj 2022. 14:43

Meni su ti Ergobaby kolica odlična, prošla sve i svašta i u odličnom su stanju. Sad bi voljela uzeti ovaj novi Ergobaby + jer ima opciju i za napraviti mini košaru koja mi se čini skroz ok za tak period koji se beba vozi u košari. A kad ih sklopiš stanu ti iza sjedala u autu što je prepraktično. Jako su lagana. Ali probaj se javiti Strollerici na instagramu, ona ti besplatno pošalje upitnik koji ispuniš i na temelju tvojih odgovora ti pošalje par opcija kolica koja bi ti odgovarala. Super je ženska:)

Lonmi
    06. Srpanj 2022. 15:11

Cure jel ste radile cervikalne briseve, vi od 18tt nadalje. Nema nitko da bi znao odg na pitanje za te pozitivne gram stapice? Ili imao takvi slucaj. 
    Ne mogu dobiti nikog kod doktorice, a brine me, to su ocito neke bakterije, ne znam jel sta zeznuto.
    Pitala sam i privatnika, ali isto nigdje odgovora. 

Lonmi
    06. Srpanj 2022. 15:17

Pisale ste nedavno o prehrani, ja se ne mogu kontrolirati sa slatkim, kruhom, tjesteninom. Pašu mi i rajčice, a jela bi i lignje na tone. 
    Od svega toga, slatko je problem, tu sam ne moguca. 
    Dobila sam vec dosta kg 🤦‍♂️😂, kako i necu, makar koliko se na hodam i nadizem malene, ne znam sta me se hvataju toliko. 

E da, jel se znojite? Meni su gacice stalno mokre, vec me i zabrinulo, iscjedak se pojacao i sad je malo zuckasti, nije vise vise onaj mlijecno bijeli. I od zadnjeg pregleda, tih briseva, bas osjecam neku nelagodu dolje.
    Ove dnevne uloske ne volim nositi, a sad i njih ipak stavim povremeno jer lako doma, promijenim gacice, ali ako negdje odem onda imam isti problem, a ne mogu se stalno svlaciti. 

snowwhite1410
    06. Srpanj 2022. 15:18

Loni

Meni su ti Ergobaby kolica odlična, prošla sve i svašta i u odličnom su stanju. Sad bi voljela uzeti ovaj novi Ergobaby + jer ima opciju i za napraviti mini košaru koja mi se čini skroz ok za tak period koji se beba vozi u košari. A kad ih sklopiš stanu ti iza sjedala u autu što je prepraktično. Jako su lagana. Ali probaj se javiti Strollerici na instagramu, ona ti besplatno pošalje upitnik koji ispuniš i na temelju tvojih odgovora ti pošalje par opcija kolica koja bi ti odgovarala. Super je ženska:)

Znaš da hoću Instagram imam tako da ću joj pisati i baš ti hvala puno 🤗

snowwhite1410
    06. Srpanj 2022. 15:20

snowwhite1410

Loni

Znaš da hoću Instagram imam tako da ću joj pisati i baš ti hvala puno 🤗

Mi samo posaljes njezin profil ako možeš kako izgleda

snowwhite1410
    06. Srpanj 2022. 15:44

Lonmi

Pisale ste nedavno o prehrani, ja se ne mogu kontrolirati sa slatkim, kruhom, tjesteninom. Pašu mi i rajčice, a jela bi i lignje na tone.
    Od svega toga, slatko je problem, tu sam ne moguca.
    Dobila sam vec dosta kg 🤦‍♂️😂, kako i necu, makar koliko se na hodam i nadizem malene, ne znam sta me se hvataju toliko.
    .
    E da, jel se znojite? Meni su gacice stalno mokre, vec me i zabrinulo, iscjedak se pojacao i sad je malo zuckasti, nije vise vise onaj mlijecno bijeli. I od zadnjeg pregleda, tih briseva, bas osjecam neku nelagodu dolje.
    Ove dnevne uloske ne volim nositi, a sad i njih ipak stavim povremeno jer lako doma, promijenim gacice, ali ako negdje odem onda imam isti problem, a ne mogu se stalno svlaciti.

Lonmi ja nisam radila briseve meni je ginekologica radila samo papa test kada sam ostala trudna ,i meni znaju bit tako gaćice mokre isto ih kući mjenjam ia iscjedak on mi nije problem isti mi je kao i prije jedino riješenje kada ideš su ti jednokratni ulošci probaj neke što prirodnije 😁😅ja sam kući stalno ako idem do grada to je kratko u Lidl isto po spežu i kuci brzo .
    Za slatkim sam i ja luda 😅😅😅😅nisi jedina linolada sladoled keksi i takve stvari meni što se jede jedem 😁za sada ne brinem puno jedem i voća ali ne izbjegavam ništa iskreno 

Ajetam
    06. Srpanj 2022. 16:27

avama

Ajetam

avama

Ajetam

avama

Ja sam baš danas uvala u Breyer da vidim razliku između Nifty i Panorame, i Nifty polriva čak više anomalija, jedino Panorama pokazuje tocnost rezultata vec s 2,8 %, a Nifty s 3.5%. I rekla mi je da i nije neka razlika. E sad jos nisam odlučila na koji ću ići. Ne znam da li je 10+4 prerano?

Razlika je u tome sto Panorama koristi takvu tehnologiju da odvaja fetalni i majcin DNK a ostali testovi ne, dalje ne znam :)) ja sam s 10 tj radila panoramu i fetalna frakcija mi je bila 3,3% za Nifty je mozda sigurnije tipa u 11 tjednu napraviti.

Tako ću i napravit, u 11,12 tjednu. A da li ste vi koje ste isle na neki od tih testova radile i kombinirani? Ne da mi s epovlacit po bolnicama ako ne treba.
    I da li pijete vitamine. Ja kupila elenatal i uzasno sam gladna od toga. Pa sad ne pijem svaki dan. Danas sam 8+1,simptoma nemam nekih, osim ako nešto teško pojedem malo mi je muka i to obično popodne. Odobrilu su mi fragmine napokon.
    I sad jedva čekam slijedeći pregled 12.6.

Ja nisam isla na kombinirani, mislim da nema smisla jer je ovo preciznije a ono je cista statistika, a i obavila sam mini anomaly scan i mirna sam.

Od vitamina pijem Elebabay, a preventivno sam odradila kuru od pet tjedana Lactogyna. Inace mi je zeljezo granicno pa sam prije trudnoce pocela piti Blue iron i s 8 ga podigla na 24 tako da sad svakih par dana jos uzmem Blue iron. Evo ja sam 13 tjedana i ne spavam koliko me grce noge, tako mi je bilo i u prosloj trudnoci pa cu sutra kupiti magnezij.

Drzim fige za pregled ali uopce ne sumnjam da ce sve biti savrseno :)

Ja isto pijem zeljezo Kendurac C. Kakav je taj Blue Iron? Ide na recept ili se kupuje kao i Kendural?

To je sirup i ima okus na nesto poput borovnice, ok je okus, ja uzimam tri zlicice na taste, bez recepta se kupuje i do sad mi je najbolji. Ovako napamet, cca 180 kn je bocica. Prije sam pila Revitu Fe ali sam prelijena pr puta dnevno raditi , ovo mi jednostavnije i evo stvarno mi je podigao zeljezo. 

Ozujak 2021. - sinko jedinko
    10.01.2023., stize nam seka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.