Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    04. Srpanj 2022. 14:17

marinelammm

BlairWaldorf

marinelammm

snowwhite1410

Cure kako ste ☺️ kako podnosite vrućinu i šta radite 🤗

Jučer sam otišla do trgovine pješke nekih 10 min po najgorem suncu i cijeli dan mi je bilo muka, danas ne izlazim nigdje dok ne padne sunce. 😂 Sad sam točno 15 tjedana a 23.7.saznajemo spol bebe 😊

Ja sam ušla u 16 tjedan i imam pregled 19.7 te se nadam da bi i ja mogla saznati 😄 samo da bude sve u redu 😄🙏 ja se dobro osjećam mislim da svima smetaju ove vrućine bas je nenormalno 😑

Nama trudnicama posebno smetaju vrućine 😐
    Javi za spol kad saznaš 😊

A gle ne mogu biti uopće na suncu niti malo kad idem na plazu ... Tako da ima nesto u tome.... 
    Javim i obrnuto 😄 jesi se ti sad već malo opustila kako su prosla tri mjeseca 😊 ja bas vjerujem da će sve biti u redu, mora, kako si ti po pitanju toga ? ☕ 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    04. Srpanj 2022. 14:34

leptirić007

snowwhite1410

Evo guramo 10+3….još malo pa se možemo malo opustiti i veseliti bar se nadam….inače i dalje jako umorno, al sad na to još došle i neke blage vrtoglavice i zamračenja…..uglavnom tlak svakim danom valjda sve niži i niži…..al šta je tu je….preživjet ću valjda….odradila urinokultru, sutra idem vadit krv i onda idući tjedan fino na pregled…

leptirić007 biti će ti bolje poslje 14 tjedna tako je bar meni bilo ☺️još sljedeći tjedan ultrazvuk 🤗meni je to najljepše kada se vidi bebica na ultrazvuku 😊 jučer je i meni bila vrtoglavica cijeli dan u kući i kada sam izašla van prošetati malo navečer oko 21 h bilo mi je bolje 😄ove vrućine ili u hladu ili ispod  klime☀️

snowwhite1410
    04. Srpanj 2022. 14:41

puna_pitanja

snowwhite1410

Ne podnosim 😂 Danas sam se vratila s godisnjeg na posao, pa bar imam nesto za raditi popodne dok je najgore sunce. Al me jako muci sto jesti i bas se lose hranim po ovim vrucinama jer nemam nikakve volje za kuhanjem, a zeludac osjetljiv i svasta mu smeta pa izbjegavam dosta toga sirovog, tak da uglavnom jedem tjesteninu i sladoled, sto me ne cini sretnom

Puna_pitanja super što možeš raditi da ti brže prođe vrijeme ,ja nešto nabrzinu napravim povrće neko i poslije ručka isto sladoled 😄i u tjednu 2 dana pašta 😅a šta kada to što kažeš baš to paše ljeti jednostavno i hladno 

• marinelammm
    04. Srpanj 2022. 14:44

Loni

Ja sam sad 11+3 i dalje me peru mučnine na mahove tako da mi se zapravo ništa ne jede :/ A vrućine generalno hejtam i kad sam trudna i kad nisam tako da sam uglavnom doma pod klimom :D
    Sve u svemu, jedva čekam jesen da mogu s guštom prošetati :)

Ja iz istog razloga jedva čekam jesen😂

snowwhite1410
    04. Srpanj 2022. 14:46

marinelammm

snowwhite1410

Jučer sam otišla do trgovine pješke nekih 10 min po najgorem suncu i cijeli dan mi je bilo muka, danas ne izlazim nigdje dok ne padne sunce. 😂 Sad sam točno 15 tjedana a 23.7.saznajemo spol bebe

marinelammm  još malo i saznajte 💗💙 meni je to prekrasno 😁ja isto imam pregled 20.07 jedva čekam da se možemo pripremiti za bebicu 🥰

• marinelammm
    04. Srpanj 2022. 14:48

BlairWaldorf

marinelammm

BlairWaldorf

marinelammm

snowwhite1410

Jučer sam otišla do trgovine pješke nekih 10 min po najgorem suncu i cijeli dan mi je bilo muka, danas ne izlazim nigdje dok ne padne sunce. 😂 Sad sam točno 15 tjedana a 23.7.saznajemo spol bebe 😊

Ja sam ušla u 16 tjedan i imam pregled 19.7 te se nadam da bi i ja mogla saznati 😄 samo da bude sve u redu 😄🙏 ja se dobro osjećam mislim da svima smetaju ove vrućine bas je nenormalno 😑

Nama trudnicama posebno smetaju vrućine 😐
    Javi za spol kad saznaš 😊

A gle ne mogu biti uopće na suncu niti malo kad idem na plazu … Tako da ima nesto u tome….
    Javim i obrnuto 😄 jesi se ti sad već malo opustila kako su prosla tri mjeseca 😊 ja bas vjerujem da će sve biti u redu, mora, kako si ti po pitanju toga ? ☕

Javit ću 😊
    Meni iako su prošla 3 mj već, i dalje mi sve živo smrdi. Hvala bogu mogu jesti voće i povrće, meso nikako ni primirisati a nemam ni neki apetit. Kava mi isto smrdi. Na istoj sam težini od početka trudnoće. Kako je tebi sada?😊

• marinelammm
    04. Srpanj 2022. 14:49

snowwhite1410

marinelammm

snowwhite1410

Jučer sam otišla do trgovine pješke nekih 10 min po najgorem suncu i cijeli dan mi je bilo muka, danas ne izlazim nigdje dok ne padne sunce. 😂 Sad sam točno 15 tjedana a 23.7.saznajemo spol bebe

marinelammm još malo i saznajte 💗💙 meni je to prekrasno 😁ja isto imam pregled 20.07 jedva čekam da se možemo pripremiti za bebicu 🥰

Ja ne mogu više čekati, odbrojavam dane. Nadam se da će se bebica okrenuti tako da se vidi spol 😂🥳

snowwhite1410
    04. Srpanj 2022. 14:50

😅ja vam moram reći da ja danima sam gledala kolica 😅😅😅i ja nakraju ne znam šta bih 🙈🙈🙈 našla sam neku stranicu na internetu i kolica su snižena ali koji model odabrati i šta kupiti ne znam 🙈ja ću izludit svog dragog 🤣🤣🤣

snowwhite1410
    04. Srpanj 2022. 14:54

marinelammm

snowwhite1410

marinelammm

snowwhite1410

marinelammm još malo i saznajte 💗💙 meni je to prekrasno 😁ja isto imam pregled 20.07 jedva čekam da se možemo pripremiti za bebicu 🥰

Ja ne mogu više čekati, odbrojavam dane. Nadam se da će se bebica okrenuti tako da se vidi spol 😂🥳

Ja sam bila prije 20.06 i moja doktorica nije htjela reći 100% jer mi je rekla da je rano a sada kada budem otišla 20.07 biti ću 21 tjedan 😊tada će vidjeti sigurno sada mi je počeo rasti stomak malo više baš se vidi 🤰

• marinelammm
    04. Srpanj 2022. 14:56

snowwhite1410

marinelammm

snowwhite1410

marinelammm

snowwhite1410

Ja sam bila prije 20.06 i moja doktorica nije htjela reći 100% jer mi je rekla da je rano a sada kada budem otišla 20.07 biti ću 21 tjedan 😊tada će vidjeti sigurno sada mi je počeo rasti stomak malo više baš se vidi 🤰

Još maloo. Pa tada bi se tebi trebalo sigurno vidjeti. 😊😊Meni se još ne vidi baš stomačoć. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.