Pozdrav ženepridružujem se grupi sa terminom za Valentinovo 2023. Inače imam endometriozu, a ova trudnoća se desila prirodnim putem, sto su mi dr rekli da neće biti lako, a možda ni moguće. Ali ja prkosim svemu, a nadam se da će i moja bebica. Zbog te gluposti koju nosim sa sobom se bojim i najmanje boli, pa me zanima kako se vi nosite s time i kako maknete te misli svakakve iz glave. Hvala vam <3
Pozdrav, i ja imam endometriozu vec 10ak godina, dugo smo radili na bebi jer mi je totalno iscrpila jajnike da mi je AMH bija 0.14, cak su mi i doktori govorili da nisam kandidat ni za potpomognutu a kamoli da zatrudim prirodnim putem..naravno nisam odustala i nisam prestala vjerovat, i evo sad treci put prirodno ostala trudna u 3ipo godine,(drugi put je bija blighted ovum) tako da cuda se događaju😊imala sam carski rez, i rekli su mi da su ciste skroz nestale s jajnika al imam dosta zaista okolo, po crijevima itd..samo se opusti, uzivaj u trudnoci i viruj da ce sve bit dobro i bit ce tako😊
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Bokic cure,
Evo da se javim, danas mi je stigao nalaz Qualified testa i cekamo zdravog deckicaa 💙💙
Nekako sam od prvog dana znala da je decko a sad se to i potvrdilo 😃
Trenutno 13+4tt, a termin je 3.1.2023.
Bokic cure,
Evo da se javim, danas mi je stigao nalaz Qualified testa i cekamo zdravog deckicaa 💙💙
Čestitam na super nalazima i dečkiću. 🥰
Okuplja nas se sada već popriličan broj i baš vas je lijepo vidjet/čitat!
Zagreb,
🍼Dečkić, 6.12.2022.
🩷🐣Očekivani termin 14.3.2026.
Bokic cure,
Čestitam...još samo čekamo cure sa Panoramama...očito se Amerima ne radi🤗

11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Poštovane žene,
imam pitanje i nadam se da ćete mi moći pomoći. Nije nikakav troll. Nikada nisam imala spolni odnos, dakle nevina sam. Jedino smo decko i ja prakticirali peting, tj.seks preko odjece gdje su nase genitalije odvojene uvijek hajd da kazem sa najmanje dva sloja odjece, ili je npr on gol a ja imam strample/pantalone i donji ves ili i on ima donji ves a i ja. Mislim da nikada ne bi ejakulirao tako po meni ali ako je doslo nekada do tog da li je moguce da pri “prodiranju” njegovog polnog organa i trljanja o moju vaginu spermiji prodju kroz odjecu ili da ukoliko su prosli pa se zadrzali na vagini da ja nakon npr 2h prilikom brisanja poslije nuzde unesem ih toalet papirom u rodniicu. Veliki sam paranoik, znam, citala sam na forumima na koje neki doktori odgovaraju na slicna pitanja da spermiji ne mogu prokaziti kroz odjecu a da sperma kao tekucina moze, medjutim ja sam opet uplasena. Menstruacija mi kasni 10-ak dana a prije nekih 15-ak dana sam imala svijetlo smedji to tamno smedji iscjedak(nesto slicno kao zadnji dani memnstruacije) koji je trajao 3 dana. To sto mi kasnije menstruacija nije toliko neobicno, znala mi je i prije kasniti 5-10 dana ali mene brine taj smedji iscjedak. Prosle godine sam imala slicno, s tim da je tada trajalo pa sigurno 7 dana i bilo je tragova krvi, i tada mi je mentruacija bas kasnila sjecam se, vjerovatno je do prehlade ili hormonalnog poremecaja ali svejedno se plasim jer sam previse neiskusna kad su ovekve stvari u pitanju. Znacilo bi mi kad bih cula vase misljenje jer ste vi itekako iskusnije.
Poštovane žene,
imam pitanje i nadam se da ćete mi moći pomoći. Nije nikakav troll. Nikada nisam imala spolni odnos, dakle nevina sam. Jedino smo decko i ja prakticirali peting, tj.seks preko odjece gdje su nase genitalije odvojene uvijek hajd da kazem sa najmanje dva sloja odjece, ili je npr on gol a ja imam strample/pantalone i donji ves ili i on ima donji ves a i ja. Mislim da nikada ne bi ejakulirao tako po meni ali ako je doslo nekada do tog da li je moguce da pri “prodiranju” njegovog polnog organa i trljanja o moju vaginu spermiji prodju kroz odjecu ili da ukoliko su prosli pa se zadrzali na vagini da ja nakon npr 2h prilikom brisanja poslije nuzde unesem ih toalet papirom u rodniicu. Veliki sam paranoik, znam, citala sam na forumima na koje neki doktori odgovaraju na slicna pitanja da spermiji ne mogu prokaziti kroz odjecu a da sperma kao tekucina moze, medjutim ja sam opet uplasena. Menstruacija mi kasni 10-ak dana a prije nekih 15-ak dana sam imala svijetlo smedji to tamno smedji iscjedak(nesto slicno kao zadnji dani memnstruacije) koji je trajao 3 dana. To sto mi kasnije menstruacija nije toliko neobicno, znala mi je i prije kasniti 5-10 dana ali mene brine taj smedji iscjedak. Prosle godine sam imala slicno, s tim da je tada trajalo pa sigurno 7 dana i bilo je tragova krvi, i tada mi je mentruacija bas kasnila sjecam se, vjerovatno je do prehlade ili hormonalnog poremecaja ali svejedno se plasim jer sam previse neiskusna kad su ovekve stvari u pitanju. Znacilo bi mi kad bih cula vase misljenje jer ste vi itekako iskusnije.
Draga Anata,
prema tvojem opisu ne vidim načina kako bi došlo do začeća, ne trebaš strahovati.
Ako se i dalje želiš nekako smiriti napravi test, ali više zbog svoje psihe nego ičeg drugog. A za ostalo, zbog kašnjenja menstruacije bi se mogla javiti svom giniću ako dosad nisi, moguće postoji neki razlog koji bi trebalo ustanoviti.
Zagreb,
🍼Dečkić, 6.12.2022.
🩷🐣Očekivani termin 14.3.2026.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji