Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anita1108
    01. Srpanj 2022. 00:44

Bokic cure,
    Evo da se javim, danas mi je stigao nalaz Qualified testa i cekamo zdravog deckicaa 💙💙
    Nekako sam od prvog dana znala da je decko a sad se to i potvrdilo 😃
    Trenutno 13+4tt, a termin je 3.1.2023.

Satsuke
    01. Srpanj 2022. 08:09

Anita1108

Bokic cure,
    Evo da se javim, danas mi je stigao nalaz Qualified testa i cekamo zdravog deckicaa 💙💙

Čestitam na super nalazima i dečkiću. 🥰

Okuplja nas se sada već popriličan broj i baš vas je lijepo vidjet/čitat!

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• Adri111
    01. Srpanj 2022. 10:28

Anita1108

Bokic cure,

Čestitam...još samo čekamo cure sa Panoramama...očito se Amerima ne radi🤗

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• anata12345
    01. Srpanj 2022. 10:38

Poštovane žene,
    imam pitanje i nadam se da ćete mi moći pomoći. Nije nikakav troll. Nikada nisam imala spolni odnos, dakle nevina sam. Jedino smo decko i ja prakticirali peting, tj.seks preko odjece gdje su nase genitalije odvojene uvijek hajd da kazem sa najmanje dva sloja odjece, ili je npr on gol a ja imam strample/pantalone i donji ves ili i on ima donji ves a i ja. Mislim da nikada ne bi ejakulirao tako po meni ali ako je doslo nekada do tog da li je moguce da pri “prodiranju” njegovog polnog organa i trljanja o moju vaginu spermiji prodju kroz odjecu ili da ukoliko su prosli pa se zadrzali na vagini da ja nakon npr 2h prilikom brisanja poslije nuzde unesem ih toalet papirom u rodniicu. Veliki sam paranoik, znam, citala sam na forumima na koje neki doktori odgovaraju na slicna pitanja da spermiji ne mogu prokaziti kroz odjecu a da sperma kao tekucina moze, medjutim ja sam opet uplasena. Menstruacija mi kasni 10-ak dana a prije nekih 15-ak dana sam imala svijetlo smedji to tamno smedji iscjedak(nesto slicno kao zadnji dani memnstruacije) koji je trajao 3 dana. To sto mi kasnije menstruacija nije toliko neobicno, znala mi je i prije kasniti 5-10 dana ali mene brine taj smedji iscjedak. Prosle godine sam imala slicno, s tim da je tada trajalo pa sigurno 7 dana i bilo je tragova krvi, i tada mi je mentruacija bas kasnila sjecam se, vjerovatno je do prehlade ili hormonalnog poremecaja ali svejedno se plasim jer sam previse neiskusna kad su ovekve stvari u pitanju. Znacilo bi mi kad bih cula vase misljenje jer ste vi itekako iskusnije.

Loni
    01. Srpanj 2022. 11:41

TEST

Loni
    01. Srpanj 2022. 11:42

TEST

• anata12345
    01. Srpanj 2022. 12:02

Loni

TEST

?

Loni
    01. Srpanj 2022. 12:47

Sorry, ma isprobavala sam jer mi je forum zaštekao. 

Satsuke
    01. Srpanj 2022. 13:43

anata12345

Poštovane žene,
    imam pitanje i nadam se da ćete mi moći pomoći. Nije nikakav troll. Nikada nisam imala spolni odnos, dakle nevina sam. Jedino smo decko i ja prakticirali peting, tj.seks preko odjece gdje su nase genitalije odvojene uvijek hajd da kazem sa najmanje dva sloja odjece, ili je npr on gol a ja imam strample/pantalone i donji ves ili i on ima donji ves a i ja. Mislim da nikada ne bi ejakulirao tako po meni ali ako je doslo nekada do tog da li je moguce da pri “prodiranju” njegovog polnog organa i trljanja o moju vaginu spermiji prodju kroz odjecu ili da ukoliko su prosli pa se zadrzali na vagini da ja nakon npr 2h prilikom brisanja poslije nuzde unesem ih toalet papirom u rodniicu. Veliki sam paranoik, znam, citala sam na forumima na koje neki doktori odgovaraju na slicna pitanja da spermiji ne mogu prokaziti kroz odjecu a da sperma kao tekucina moze, medjutim ja sam opet uplasena. Menstruacija mi kasni 10-ak dana a prije nekih 15-ak dana sam imala svijetlo smedji to tamno smedji iscjedak(nesto slicno kao zadnji dani memnstruacije) koji je trajao 3 dana. To sto mi kasnije menstruacija nije toliko neobicno, znala mi je i prije kasniti 5-10 dana ali mene brine taj smedji iscjedak. Prosle godine sam imala slicno, s tim da je tada trajalo pa sigurno 7 dana i bilo je tragova krvi, i tada mi je mentruacija bas kasnila sjecam se, vjerovatno je do prehlade ili hormonalnog poremecaja ali svejedno se plasim jer sam previse neiskusna kad su ovekve stvari u pitanju. Znacilo bi mi kad bih cula vase misljenje jer ste vi itekako iskusnije.

Draga Anata,
    prema tvojem opisu ne vidim načina kako bi došlo do začeća, ne trebaš strahovati.

Ako se i dalje želiš nekako smiriti napravi test, ali više zbog svoje psihe nego ičeg drugog. A za ostalo, zbog kašnjenja menstruacije bi se mogla javiti svom giniću ako dosad nisi, moguće postoji neki razlog koji bi trebalo ustanoviti.

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• anata12345
    01. Srpanj 2022. 13:53

Satsuke

anata12345

Poštovane žene,

Draga Anata,
    prema tvojem opisu ne vidim načina kako bi došlo do začeća, ne trebaš strahovati.

Ako se i dalje želiš nekako smiriti napravi test, ali više zbog svoje psihe nego ičeg drugog. A za ostalo, zbog kašnjenja menstruacije bi se mogla javiti svom giniću ako dosad nisi, moguće postoji neki razlog koji bi trebalo ustanoviti.

Hvala Vam puno! Previse sam neiskusna kada su ovakve stvari u pitanju a žene na forumu me obično ne shvate ozbiljno, misle da se šalim, što opet razumijem na neki način. Samo mi je trebalo vaše iskreno mišljenje jer ne postoji neko u mojoj okolini kome bih se mogla obratiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.