Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina2020
    30. Lipanj 2022. 14:13

Pozdrav cure!
    Nista pametno nemam za reci, samo da pozdravim sve nove 🤰i 🐣🐣 🤗😘

puna_pitanja
    30. Lipanj 2022. 14:29

Loni

Adri111

Loni

Jao sad si me malo utješila, hvala ti❤️ ja sam vadila krv prošli utorak tako da se nadam da bi najkasnije sutra moglo biti🤞

Da, znaju slati kasno popodne…

Zvala sam na kraju predstavništvo, nisam izdržala😁 tekla mi je žena da mi je krv zaprimljena u labos 25.6., a od tada im treba 5 do 10 dana tako da ću nalaz vjerojatno dobiti idući tj. Još malo strpljenja

Počeli su godišnjiii pa je sve usporeno samo tako. 🙈 a i tko nije na godišnjem fizički, bar je mislima negdje na moru i u hladu pijucka nešto... ja se idući tjedan vraćam raditi, a mozak otišao baj baj, nemam pojma kako ću se ponovo uhodati.

Nove cure, dobrodošle! Svima želim sretne i školske trudnoće sa što manje problema!

30g, OTP 10.11.

Lonmi
    30. Lipanj 2022. 14:33

Santina imam ogromno dvoriste ali meni je muka uopce izaci vani. Drugo, moja se voli kupati, ali mi onda gola izlazi iz bazencica puzati okolo i stalno ju moram hvatati i vracati, a jedva se vucem 😂
    Imala sam ga namjeru napuniti i onda sam odustala, hocu mozda za vikend kad mi je muz doma. Da slazem se, i u 18 h je vani prevruce. Jedva cekam jesen. Ja uopce nisam ljetni tip, a ove god mi je jos bolje vruce, hormoni i to sve 😂

Inna_92
    30. Lipanj 2022. 14:42

Pridružujem se čekalicama Panorame. Meni je danas 13 dana otkako sam radila Panoramu, ludim već pomalo jer još nema rezultata

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• marinelammm
    30. Lipanj 2022. 21:58

💜Medenko

Pozdrav svim trudnicama🤰🏽🤰🏼🤰🏻❣️
    dolazim sa foruma potpomognute💜i pridružujem vam se s obzirom da evo čekamo curicu sa terminom 31.12.🤩
    Znam da je trudnoća doslovce drugo,treće i peto stanje😀🤣za puno nas a za neke ravno i čudu✨🍀i da smo pune nedoumice,sreće,strahova i promjena psihičkih i fizičkih..ali najbitniji je rezultat na kraju🤱🏽💓
    Lijepo je imati potporu i pomoć žena koje prolaze isto…puno💋💋vam šaljem🙋🏽‍♀️

Čestitam od srca ❤️❤️ blizu smo, meni je termin 29.12.🤞

BlairWaldorf
    30. Lipanj 2022. 22:02

10:03 odgovor na to da li bojati kosu ili ne i ostali mitovi 

https://youtu.be/Vm_zY2IC78c

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• marinelammm
    30. Lipanj 2022. 22:03

Ajetam

Bok cure, citam vas vec jako dugo a sada je vrijeme da se i ja ukljucim :-))

Trudna sam 12+ 2 i cekamo curicu, jucer smo saznali. Ovo mi je druga trudnoca, imamo decka od 15 mjeseci. Ja sam rezultate Panorame cekala puna dva tjedna, izludjela sam ali vazno da je sve ok :)

Veselim se druzenju:)

Čestitam 😊🤞

buhtlica23
    30. Lipanj 2022. 23:38

Cure koje ste radile 3d/4d ultrazvuk. Kada ga je najbolje raditi?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

ancy2010
    01. Srpanj 2022. 00:07

UrsulaBaby

hahahah nasmijale ste me nekim komentarima 😂 naravno da je najvazniji bice koje nosim, samo sam pitala posto ja se trudna udajem 👰🏻‍♀️💃🏻
    svatovi su 31.7 a meni kosa izgleda, da bi vam najradije uslikala… cocochoco znaci otkazan, za preljev cu jos razmislit jer mi govore da je prirodan i nije farbanje al svakako da cu razmislit
    hvala vam na odgovorima 😘😘😘

Ne brini za preljev, ja sam ga u prvoj trudnoci stavljala svako 2 misec i sve je bilo u redu..sad u ovoj trudnoci posto imam sijedih pa mi preljev ne prekriva bas, sam se bojala sa bojama bez amonijaka, super mi je uvatilo..sljedeci tjedan cu stavit površinske pramenove da malo posvjetlim kosu(njih isto mozes bez problema jer ne dira kozu)..jedino taj chocoloco i sl stvari izbjegavaj 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

ancy2010
    01. Srpanj 2022. 00:16

valdol

Pozdrav ženepridružujem se grupi sa terminom za Valentinovo 2023. Inače imam endometriozu, a ova trudnoća se desila prirodnim putem, sto su mi dr rekli da neće biti lako, a možda ni moguće. Ali ja prkosim svemu, a nadam se da će i moja bebica. Zbog te gluposti koju nosim sa sobom se bojim i najmanje boli, pa me zanima kako se vi nosite s time i kako maknete te misli svakakve iz glave. Hvala vam <3

Pozdrav, i ja imam endometriozu vec 10ak godina, dugo smo radili na bebi jer mi je totalno iscrpila jajnike da mi je AMH bija 0.14, cak su mi i doktori govorili da nisam kandidat ni za potpomognutu a kamoli da zatrudim prirodnim putem..naravno nisam odustala i nisam prestala vjerovat, i evo sad treci put prirodno ostala trudna u 3ipo godine,(drugi put je bija blighted ovum) tako da cuda se događaju😊imala sam carski rez, i rekli su mi da su ciste skroz nestale s jajnika al imam dosta zaista okolo, po crijevima itd..samo se opusti, uzivaj u trudnoci i viruj da ce sve bit dobro i bit ce tako😊

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.