Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    20. Lipanj 2022. 12:01

Jutro cure 😁pa gdje ste nema više nikoga tu sve otišle na FB🙈 dali vi vježbajte koje su prošle 14 tjedan? 
    I da jučer sam jela u McDonald's 🙈🙈🙈jel vi tako sagriješite 😭

Pipin
    20. Lipanj 2022. 12:08

Curke nw brinite. Meni se u prvoj trudnoci nista nije kuzilo do jedno 23tt. Bila sam samo malo napuhana. Vjerujte mi, narasti ce te busice, kad krenu - buknu 😂 pred kraj necete moci vjerovati kolike su. Plus, svako tijelo je drugacije, a visokim curama koje su mrsavice obicno se kasnije krene vidjeti. Sad mi je druga trudnoca, 15tt j vec se sad lagano vidi iako i dalje nije bas ocito da sam trudna!

• Doryna29
    20. Lipanj 2022. 12:11

snowwhite1410

Jutro cure 😁pa gdje ste nema više nikoga tu sve otišle na FB🙈 dali vi vježbajte koje su prošle 14 tjedan?

Ja jos nisam dosla do 14tj pa ne mogu odgovoriti, ali obzirom da sam se rijesila hematoma pa planiram poceti s nekakvih pilatesom/yogom. Za sad setam (10tj). 
    Ja sam bas neki dan bila u Submarineu i pocastila sam se hamburgerom. Doduse, trazila sam vege umak jer u klasicnom koriste svjeza jaja pa za svaki slucaj...
    Meni je secer malo visi, nisu me jos stavili sluzbeno na dijetu, ali trudim se paziti da ne jedem slatko i masno (kolilo mogu).

snowwhite1410
    20. Lipanj 2022. 12:30

Doryna29

snowwhite1410

Ja jos nisam dosla do 14tj pa ne mogu odgovoriti, ali obzirom da sam se rijesila hematoma pa planiram poceti s nekakvih pilatesom/yogom. Za sad setam (10tj).
    Ja sam bas neki dan bila u Submarineu i pocastila sam se hamburgerom. Doduse, trazila sam vege umak jer u klasicnom koriste svjeza jaja pa za svaki slucaj…
    Meni je secer malo visi, nisu me jos stavili sluzbeno na dijetu, ali trudim se paziti da ne jedem slatko i masno (kolilo mogu).

Ja isto šetam kako kada trudim se svaki dan 🤗 biti aktivna sada sam si kupila isto onu loptu za pilates pa ću s njom krenuti kući polako sada kada je beba veća 😁 danas mi je pregled pa ću usput pitat ginekologicu dali mogu vježbati.Ja moram priznati da se baš previše ne trudim izbjegavati slatko 🙈ja jedem jedino mi je muka poslje McDonald's jer znam da nije zdravo 😭a kada to sve vidiš baš je teško da ne uzmeš nešto,ali nastojim jesti puno voća i povrća stvarno se trudim ,Doryna29 mislim da je test tek kasnije za šećer ja ne znam u kojem tjednu ja još uvijek nisam bila vidjeti ću danas dali će mi reći kada je to 🤣nadam se da će biti sve ok obzirom koliko sam slatkog jela 😅

Lavendera
    20. Lipanj 2022. 12:36

Pozz cure, da se javimo nakon danasnjeg pregleda. Sve okej, bebica je spavala za vrijeme pregleda i to prekrizenih nogu pa nista od saznavanja spola sada🤣 Iduci pregled 18.7. kad budemo 20+1 pa se nadamo da ce tada biti malo manje sramezljiva bebica🙈 Bitno mi je da je sve u redu🥰 
    Sretno ako jos koja ima pregled danas i uzivajte☺️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

snowwhite1410
    20. Lipanj 2022. 12:58

Lavendera

Pozz cure, da se javimo nakon danasnjeg pregleda. Sve okej, bebica je spavala za vrijeme pregleda i to prekrizenih nogu pa nista od saznavanja spola sada🤣 Iduci pregled 18.7. kad budemo 20+1 pa se nadamo da ce tada biti malo manje sramezljiva bebica🙈 Bitno mi je da je sve u redu🥰

Lavanderia pa gdje si ti meni 🥰 bitno da je sve ok ja isto sada imam pregled za 1:30.h nadam se da moja neće biti sramežljiva beba ☺️ sljedeći pregled već ćeš biti na pola trudnoće ☺️

Lavendera
    20. Lipanj 2022. 13:06

snowwhite1410

Lavendera

Lavanderia pa gdje si ti meni 🥰 bitno da je sve ok ja isto sada imam pregled za 1:30.h nadam se da moja neće biti sramežljiva beba ☺️ sljedeći pregled već ćeš biti na pola trudnoće ☺️

Ja nikako kraj s krajem spojiti sto se slobodnog vremena tice da mogu sudjelovat malo na forumu😅 Za vikend isli na rodendan i na 100 strana uvijek,  a ovako sam stalno s malom.. Mucnine mi stale tek prije nekih tjedan dana pa sad konacno opet uzivam i u kuhanju i hrani pa koristim to vrijeme sada, nakon 2mj nepodnosljivih mucnina😅 Sad mi je problem stalna glad🤣 Kako sam krenula sad cu pojest i vrata od frizidera. Nekim curama je ranije ta glad krenula,  a meni tek sada kad sam usla u 17tt🤣

Sretno ti na pregledu i da sve bude u redu🙏🏻🤞🏻 Javi se sa dobrim vijestima i nadam se da tvoja bebuca nece biti sramezljiva nego da vas obraduje iznenadenjem🥰 

Da, ajme, vec ce biti pola👀😱 Druga polovica ce jos brze proci😳

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lavendera
    20. Lipanj 2022. 13:09

Zaboravih napisati da smo pod dojmom jer je dr pustila muza i malu na pregled😍😍 Za iduci pregled je rekla isto da moze doci jer sad nije uspijela vidjeti spol pa da iduci put slobodno opet dode samnom na pregled🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Doryna29
    20. Lipanj 2022. 13:16

snowwhite1410

Doryna29

snowwhite1410

Ja sam bas neki dan bila u Submarineu i pocastila sam se hamburgerom. Doduse, trazila sam vege umak jer u klasicnom koriste svjeza jaja pa za svaki slucaj…

Ja isto šetam kako kada trudim se svaki dan 🤗 biti aktivna sada sam si kupila isto onu loptu za pilates pa ću s njom krenuti kući polako sada kada je beba veća 😁 danas mi je pregled pa ću usput pitat ginekologicu dali mogu vježbati.Ja moram priznati da se baš previše ne trudim izbjegavati slatko 🙈ja jedem jedino mi je muka poslje McDonald's jer znam da nije zdravo 😭a kada to sve vidiš baš je teško da ne uzmeš nešto,ali nastojim jesti puno voća i povrća stvarno se trudim ,Doryna29 mislim da je test tek kasnije za šećer ja ne znam u kojem tjednu ja još uvijek nisam bila vidjeti ću danas dali će mi reći kada je to 🤣nadam se da će biti sve ok obzirom koliko sam slatkog jela 😅

Da, najbolje vidjeti s gin, ali ako je sve uredno vjerujem da ce reci da mozes. 
    Da, to se slazem. Ja recimo nisam imala/nemam mucnine, ali nakon recimo bijelog kruha/peciva i sl. mi je uzasno tesko u trbuhu. 
    Da, inace se radi kasnije, ali ja imam pcos i inzulinsku rezistenciju od ranije pa sam vec u 6tj vadila ogtt i iduci tjedan moram opet...

buhtlica23
    20. Lipanj 2022. 13:31

Jooj i ja sam jucer jela u meku sad mi dode da lupam glavom o zid. Tolike grceve sam imala jucer i danas mucnina od kad sam se digla. I tlak u nebesima bas me je krenulo. Nisam povratila jos ali sam na dobrom putu. Danas sam pojela rizibizi za rucak i brzo legla da ne bi bilo bljuc. Mislim da me mekic nece vidjeti duze vrijeme...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.