Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    21. Lipanj 2022. 09:30

keti91

Lida 🍀

keti91

Jutro cure evo ja vec spremna,cekam kad cu krenuti prema bolnici da vidimo jel nasa bebica dobro..
    U 10h sam narucena..
    Drzite fige i javljam sve kad bude gotov pregled 😊

Sretno ti… 🤞 Jel to imas anomaly pa ides u bolnicu ili?

Hvala…ee sad idem ginekologu pa ce mi on dat valjda uputnicu za anomaly..
    Jesi ti isla na anomaly?
    Jel se dugo to ceka u bolnici ili ?

Aha aha ,☺️
    Dala mi je gin uputnicu ali ipak cu to privatno napraviti kod Blazinkova, kod njega sam bila i sad u subotu i prezadovoljna sam.. ☺️
    Pretpostavljam da se ceka dugo jer i kad sam isla na mini anomaly dugo se cekalo, a on je to brzinski napravio...
    Ovako ce vjerojatno malo duze potrajat i ako bude muz tu opet njega mogu povesti 😄

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Krijesnica206
    21. Lipanj 2022. 09:30

Jutro žene, evo i ja se prebacujem na ovu temu 😃 
    4.06. ugledali + ko kuća, te u išekivanju prvog pregleda 🤞
    Od simptoma prisutni stalni umor, užasno osjetljive grudi i mučnine na pojedine mirise. Ponekad užasna glad, a onda pojedem nešto sitno i odmah mučnina. Ali sve se izdrži kad znaš što dolazi 😊😊 
    Inače na terapiji euthyroxa 25mg od prošlog tjedna zbog Hashimota, te držanja TSH u normali. 
    Sretno svima ❣️ 

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵
    ⏳ 10./24.

Lavendera
    21. Lipanj 2022. 09:46

keti91

Jutro cure evo ja vec spremna,cekam kad cu krenuti prema bolnici da vidimo jel nasa bebica dobro..
    U 10h sam narucena..

Sretno ti i čekamo te s dobrim vijestima🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

keti91
    21. Lipanj 2022. 10:05

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

keti91

U 10h sam narucena..

Jesi ti isla na anomaly?

Aha aha ,☺️
    Dala mi je gin uputnicu ali ipak cu to privatno napraviti kod Blazinkova, kod njega sam bila i sad u subotu i prezadovoljna sam.. ☺️
    Pretpostavljam da se ceka dugo jer i kad sam isla na mini anomaly dugo se cekalo, a on je to brzinski napravio…
    Ovako ce vjerojatno malo duze potrajat i ako bude muz tu opet njega mogu povesti 😄

Da Blazinkov je stvarno odlican doktor,i koja je cijena kod njega za anomaly jel znas mozda?jer ako se dugo ceka ici cu i ja kod njega.

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lida 🍀
    21. Lipanj 2022. 10:06

keti91

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

keti91

U 10h sam narucena..

Jesi ti isla na anomaly?

Aha aha ,☺️
    Pretpostavljam da se ceka dugo jer i kad sam isla na mini anomaly dugo se cekalo, a on je to brzinski napravio…

Da Blazinkov je stvarno odlican doktor,i koja je cijena kod njega za anomaly jel znas mozda?jer ako se dugo ceka ici cu i ja kod njega.

Ne znam za anomaly, ali sad mi je radio uzv barem 30min i naplatio 200kn. Nek bude i 300, nije mi puno 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

santina
    21. Lipanj 2022. 10:10

Ketiii sretno! Cekamo te s dobrim vijestima.
    Krijesnica dobrodosla! Da tegobe budu sto manje, a radost sve veca 🙂

santina
    21. Lipanj 2022. 10:12

Cure, sta smo ono rekli kada se mo,e poceti osjecati beba ako je posteljica pozadi? Jos 2.trudnoca u pitanju... 

• leptirić007
    21. Lipanj 2022. 10:16

Krijesnica206

Jutro žene, evo i ja se prebacujem na ovu temu 😃
    4.06. ugledali + ko kuća, te u išekivanju prvog pregleda 🤞
    Od simptoma prisutni stalni umor, užasno osjetljive grudi i mučnine na pojedine mirise. Ponekad užasna glad, a onda pojedem nešto sitno i odmah mučnina. Ali sve se izdrži kad znaš što dolazi 😊😊
    Inače na terapiji euthyroxa 25mg od prošlog tjedna zbog Hashimota, te držanja TSH u normali.
    Sretno svima ❣️

Čestitke i dobrodošla.... :d

keti91
    21. Lipanj 2022. 10:20

Pozz evo gotova sam..kaze da je uredu al mi uzv nije radio,sad idem se naruciti za anomaly budem dugo cekala idem privatno..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lavendera
    21. Lipanj 2022. 10:54

santina

Cure, sta smo ono rekli kada se mo,e poceti osjecati beba ako je posteljica pozadi? Jos 2.trudnoca u pitanju…

Ja imam posteljicu iza, 2.trudnoca i oko 14.tt pocela osjecati kao ribicu, a sad se vec osjeti pravo migoljenje kako ja tako i muz kad stavi ruku na trbuh🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.