Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mar'ca🌺
    20. Lipanj 2022. 20:39

Lavendera

[quote=Mar'ca🌺]Za one koje nisu u FB grupi, stigli smo s pregleda. Sve je u najboljem redu. I imamo curicu. ❤️❤️❤️🥰🥰🥰[/quote]

Cestitke za djevojcicu na putu i dobar pregled🥰🥰[/quote]

Hvala puno. ❤️🥰🥰

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

atena
    20. Lipanj 2022. 21:05

buhtlica23

Ee da sad da pitam kako se vama cine kindercraft kolica? Mi smo neki dan isli malo pogledati kolica skoro sam u nesvjest pala od cijena. Gledali smo one 3 u 1 cijene od 4.5 do 8 tisuca. I onda sam istrazivala online i vidim da imaju ta. I ta se mogu naci od 2300kn. E sad preko slika mi djeluju nekako ne znam reci jeftino tj taj materijal na njima 🫣 mozda se varam i mozda su bas super hahhah pa eto ako ih je netko vidio uzivo.. meni je bitno da su lagana i da imaju kosaru ispod kolica da mi moze sve stati u njih. Gledali smo i polovna ali eto nekako bi nova ali meni preko 4 tisuce davala za njih. Mi smo u Os …

Ja imam njihova kolica 3u 1 i zadovoljna sam s njima mislim da sam ih i ja platila negdje 2300 u magic babyu na akciji. Meni su super čitava su a dosta sam šetala s malom i sad se nekada idemo šetati sa kolicima ako idemo negdje dalje. što se tiče izgleda da izgledaju jeftinije al zato što i jesu ne izgledaju ko kolica od 4 5 ili više tisuća ali što se tiče funkcionalnosti ja sam zadovoljna ☺️

atena
    20. Lipanj 2022. 21:10

https://www.magicbaby.hr/kinderkraft-kolica-3u1-moov-black.html ovakva su ti moja samo siva 

buhtlica23
    20. Lipanj 2022. 21:25

atena

https://www.magicbaby.hr/kinderkraft-kolica-3u1-moov-black.html ovakva su ti moja samo siva

E super, najbolje cut od nekog ko ima to je najbolje svakako cu otici u izvid samo da nadem gdje ih ima 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Doryna29
    20. Lipanj 2022. 21:45

snowwhite1410

Doryna29

Sad sam u 10 tjednu.
    Tako sam i ja cula, da se radi tek oko 20+ tjedna, ako inace s tim nemas problema.
    Da, to ti vade krv, pijes glukozu pa vade krv za 1h i 2h.
    Meni je trenutno glukoza nataste nesto visa nego li smije biti dok su ostale vrijednosti ok pa je rekla samo da malo pripazim i da cemo pratiti. I moram TSH redovito provjeravati.
    Doduse, mene su odmah stavili kao visokorizicnu (pcos, inzulinska rezistencija, Hashimoto i nepotpuni septum maternice) pa iako je za sad sve uredno, nekako sam stalno zabrinuta zbog toga svega…

Polako biti će sve uredu ❤️ samo pazi na prehranu ,🤗mene je najviše strah kako ću rodit i da se ne udebljam previše jer će mi biti teže ali trudim se ne razmišljati i mislit da će sve biti dobro 🙏

❤️ naravno ☺️
    Da, ali jos smo daleko od toga. Morat cemo biti spremne na sve 💪

buhtlica23
    21. Lipanj 2022. 07:01

snowwhite1410

buhtlica23

Ee da sad da pitam kako se vama cine kindercraft kolica? Mi smo neki dan isli malo pogledati kolica skoro sam u nesvjest pala od cijena. Gledali smo one 3 u 1 cijene od 4.5 do 8 tisuca. I onda sam istrazivala online i vidim da imaju ta. I ta se mogu naci od 2300kn. E sad preko slika mi djeluju nekako ne znam reci jeftino tj taj materijal na njima 🫣 mozda se varam i mozda su bas super hahhah pa eto ako ih je netko vidio uzivo.. meni je bitno da su lagana i da imaju kosaru ispod kolica da mi moze sve stati u njih. Gledali smo i polovna ali eto nekako bi nova ali meni preko 4 tisuce davala za njih. Mi smo u Os …

Kada misliš kupovat kolica? Ja ne znam kada da krenem 😅

Pa ne znam jos , ali uskoro posto su cijene otisle u nebesa i ne mogu sve odjednom kupiti. Viditi cu ali svakako planiram uskoro pa provuci na neke rate ili nesto 😐

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

keti91
    21. Lipanj 2022. 08:25

Jutro cure evo ja vec spremna,cekam kad cu krenuti prema bolnici da vidimo jel nasa bebica dobro..
    U 10h sam narucena..
    Drzite fige i javljam sve kad bude gotov pregled 😊

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lida 🍀
    21. Lipanj 2022. 08:32

keti91

Jutro cure evo ja vec spremna,cekam kad cu krenuti prema bolnici da vidimo jel nasa bebica dobro..
    U 10h sam narucena..

Sretno ti... 🤞 Jel to imas anomaly pa ides u bolnicu ili?

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

keti91
    21. Lipanj 2022. 08:48

Lida 🍀

keti91

U 10h sam narucena..

Sretno ti… 🤞 Jel to imas anomaly pa ides u bolnicu ili?

Hvala...ee sad idem ginekologu pa ce mi on dat valjda uputnicu za anomaly..
    Jesi ti isla na anomaly?
    Jel se dugo to ceka u bolnici ili ?

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

buhtlica23
    21. Lipanj 2022. 09:17

keti91

U 10h sam narucena..

Sretno 🤞

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.