Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Doryna29
    20. Lipanj 2022. 18:34

Sad sam u 10 tjednu. 
    Tako sam i ja cula, da se radi tek oko 20+ tjedna, ako inace s tim nemas problema. 
    Da, to ti vade krv, pijes glukozu pa vade krv za 1h i 2h. 
    Meni je trenutno glukoza nataste nesto visa nego li smije biti dok su ostale vrijednosti ok pa je rekla samo da malo pripazim i da cemo pratiti. I moram TSH redovito provjeravati. 
    Doduse, mene su odmah stavili kao visokorizicnu (pcos, inzulinska rezistencija, Hashimoto i nepotpuni septum maternice) pa iako je za sad sve uredno, nekako sam stalno zabrinuta zbog toga svega...

buhtlica23
    20. Lipanj 2022. 18:39

Ee da sad da pitam kako se vama cine kindercraft kolica? Mi smo neki dan isli malo pogledati kolica skoro sam u nesvjest pala od cijena. Gledali smo one 3 u 1 cijene od 4.5 do 8 tisuca. I onda sam istrazivala online i vidim da imaju ta. I ta se mogu naci od 2300kn. E sad preko slika mi djeluju nekako ne znam reci jeftino tj taj materijal na njima 🫣 mozda se varam i mozda su bas super hahhah pa eto ako ih je netko vidio uzivo.. meni je bitno da su lagana i da imaju kosaru ispod kolica da mi moze sve stati u njih. Gledali smo i polovna ali eto nekako bi nova ali meni preko 4 tisuce davala za njih. Mi smo u Os ...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lavendera
    20. Lipanj 2022. 20:22

buhtlica23

Ee da sad da pitam kako se vama cine kindercraft kolica? Mi smo neki dan isli malo pogledati kolica skoro sam u nesvjest pala od cijena. Gledali smo one 3 u 1 cijene od 4.5 do 8 tisuca. I onda sam istrazivala online i vidim da imaju ta. I ta se mogu naci od 2300kn. E sad preko slika mi djeluju nekako ne znam reci jeftino tj taj materijal na njima 🫣 mozda se varam i mozda su bas super hahhah pa eto ako ih je netko vidio uzivo.. meni je bitno da su lagana i da imaju kosaru ispod kolica da mi moze sve stati u njih. Gledali smo i polovna ali eto nekako bi nova ali meni preko 4 tisuce davala za njih. Mi smo u Os …

Za kolica ne znam, ali za kinderkraft prozivode sam opcenito jako zadovoljna. Imam finio i fini hranilicu i njihaljku za malu. Hranilica lako odrziva cistom, i modernog izgleda, njihaljka nesto najbolje njihovo sto smo kupili za malu. Ako imate gdje u portanovi naci primjerak ovako pa ces bolje vidjeti. Ali evo ovo sto imam, je peri deri od njih. I tricikl isto.

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lavendera
    20. Lipanj 2022. 20:23

[quote=Mar'ca🌺]Za one koje nisu u FB grupi, stigli smo s pregleda. Sve je u najboljem redu. I imamo curicu. ❤️❤️❤️🥰🥰🥰[/quote]

Cestitke za djevojcicu na putu i dobar pregled🥰🥰 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

snowwhite1410
    20. Lipanj 2022. 20:23

buhtlica23

Ee da sad da pitam kako se vama cine kindercraft kolica? Mi smo neki dan isli malo pogledati kolica skoro sam u nesvjest pala od cijena. Gledali smo one 3 u 1 cijene od 4.5 do 8 tisuca. I onda sam istrazivala online i vidim da imaju ta. I ta se mogu naci od 2300kn. E sad preko slika mi djeluju nekako ne znam reci jeftino tj taj materijal na njima 🫣 mozda se varam i mozda su bas super hahhah pa eto ako ih je netko vidio uzivo.. meni je bitno da su lagana i da imaju kosaru ispod kolica da mi moze sve stati u njih. Gledali smo i polovna ali eto nekako bi nova ali meni preko 4 tisuce davala za njih. Mi smo u Os …

Ja sam jučer bila s mojim u magic baby i vidjela sam ih uživo i uopće ne izgledaju loše za te novce i ja isto sam ih gledala na jeftinije.hr ih imaš ali najbolje da vidiš uživo pa da probaš ih voziti malo po dućan i pogledaj kotače to ti je bitno ja sam se zaljubila u neke jolie ali sviđaju mi se i Bebetto u Sloveniji su jeftinije e sada ni ja više ne znam šta bih od toliko izbora stalno gledam i ne mogu se uopće odlučiti mi ćemo isto nova kolica to ćemo investirati novce ,ima ih puno lijepih previše 😅ali isto ko ti nebi davala previše novaca kao što su nuna ili mima ,cybex mislim da su ona od 7500-12000

snowwhite1410
    20. Lipanj 2022. 20:26

Doryna29

Sad sam u 10 tjednu.
    Tako sam i ja cula, da se radi tek oko 20+ tjedna, ako inace s tim nemas problema.
    Da, to ti vade krv, pijes glukozu pa vade krv za 1h i 2h.
    Meni je trenutno glukoza nataste nesto visa nego li smije biti dok su ostale vrijednosti ok pa je rekla samo da malo pripazim i da cemo pratiti. I moram TSH redovito provjeravati.
    Doduse, mene su odmah stavili kao visokorizicnu (pcos, inzulinska rezistencija, Hashimoto i nepotpuni septum maternice) pa iako je za sad sve uredno, nekako sam stalno zabrinuta zbog toga svega…

Polako biti će sve uredu ❤️ samo pazi na prehranu ,🤗mene je najviše strah kako ću rodit i da se ne udebljam previše jer će mi biti teže ali trudim se ne razmišljati i mislit da će sve biti dobro 🙏

snowwhite1410
    20. Lipanj 2022. 20:28

[quote=Mar'ca🌺]Za one koje nisu u FB grupi, stigli smo s pregleda. Sve je u najboljem redu. I imamo curicu. ❤️❤️❤️🥰🥰🥰[/quote]

Čestitke Mar'ca na curicu i da je sve uredu ❤️❤️❤️❤️💖 u kojem si ti tjednu?

snowwhite1410
    20. Lipanj 2022. 20:33

buhtlica23

Kada misliš kupovat kolica? Ja ne znam kada da krenem 😅

buhtlica23
    20. Lipanj 2022. 20:33

Za kolica ne znam, ali za kinderkraft prozivode sam opcenito jako zadovoljna. Imam finio i fini hranilicu i njihaljku za malu. Hranilica lako odrziva cistom, i modernog izgleda, njihaljka nesto najbolje njihovo sto smo kupili za malu. Ako imate gdje u portanovi naci primjerak ovako pa ces bolje vidjeti. Ali evo ovo sto imam, je peri deri od njih. I tricikl isto.

Nista morati cu ih naci negdje i pogledati.

snowwhite1410

buhtlica23

Ja sam jučer bila s mojim u magic baby i vidjela sam ih uživo i uopće ne izgledaju loše za te novce i ja isto sam ih gledala na jeftinije.hr ih imaš ali najbolje da vidiš uživo pa da probaš ih voziti malo po dućan i pogledaj kotače to ti je bitno ja sam se zaljubila u neke jolie ali sviđaju mi se i Bebetto u Sloveniji su jeftinije e sada ni ja više ne znam šta bih od toliko izbora stalno gledam i ne mogu se uopće odlučiti mi ćemo isto nova kolica to ćemo investirati novce ,ima ih puno lijepih previše 😅ali isto ko ti nebi davala previše novaca kao što su nuna ili mima ,cybex mislim da su ona od 7500-12000

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mar'ca🌺
    20. Lipanj 2022. 20:38

snowwhite1410

Čestitke Mar'ca na curicu i da je sve uredu ❤️❤️❤️❤️💖 u kojem si ti tjednu?

Hvala. ❤️❤️ 20+3 🥰

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.