Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    18. Lipanj 2022. 16:57

Nisam baš bila aktivna ovih dana... 😅😅😅🤣 no dobro 😊😊😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

snowwhite1410
    18. Lipanj 2022. 17:06

Mare3112

Nisam baš bila aktivna ovih dana… 😅😅😅🤣 no dobro 😊😊😊

Mare 3112 pa ja gledam gdje si 🤣🤣🤣🤣nema te fsliš 😁da te pitam koliko ti je stomačić narastao🤰🤰💞 napredujemo evo nas sljedeći tjedan na pregledu

Mareeeee3112
    18. Lipanj 2022. 19:41

snowwhite1410

Mare3112

Nisam baš bila aktivna ovih dana… 😅😅😅🤣 no dobro 😊😊😊

Mare 3112 pa ja gledam gdje si 🤣🤣🤣🤣nema te fsliš 😁da te pitam koliko ti je stomačić narastao🤰🤰💞 napredujemo evo nas sljedeći tjedan na pregledu

Evo me ušle i ti i ja u 17 😊😊🤰osjecam se napuhana i debela uzas hahahah vidi ovo
    https://i.postimg.cc/130DBMm1/received-1440149219743307.jpg

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Adri111
    18. Lipanj 2022. 19:42

santina

Adri111

santina

Doryna29

santina

Doryna29

Imam pitanje za mame koje ste isle/planirate naQualified, u kojim poliklinikama se radi i za koliko otprilike dođu rezultati?

Ja sam radila. Ali u Bosni. Javila sam se u BIO SAVE i kod njih otisla i dala krv. Dosao laborant izvadio i javili mi rezultate 8.dan. Vadila u srijedu u 16h, javili u cetvrtak ujutro. Meni su rekli rok 3-5 radnih dana od stizanja uzorka u laboratoriju.
    Vidim ima Bio save i po HR, pa mozda najbolje da se javis njima?

Aha, hvala na odgovoru. Ja sam se narucila na Nifty, ali vidim da vas je vec nekoliko na preporuku islo na Qualified pa sad razmisljam…
    Adri a ono sto mi je interesantno, na svim njihovim stranicama, ovlastenim, svi pisu isto. Cak sam sve odreda zvala i svi predstavnici su mi prodavali istu pricu. Da izdvajaju bebinu DNK iz majcine krvi i kao tako teatiraju.
    Ma svi lupetaju isto, cijene nabili, a..

Istina ...

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

atena
    18. Lipanj 2022. 19:58

Santina Hvala bogu da se sve dobro završilo za obje i nadam se da se neće više takve stvari ponavljati. Baš mi je taj cijeli dio prošao u maksimalnom stresu od privatnog,poslovnog pa sve do zdravstvenog i bolnice..ono strahovanje svaki dan jel će me poroditi u 27 tjednu ili će nas uspjeti spasiti me ubio ali eto svaka im čast spasili su nas i dogurali smo do 38 tjedna u komadu i rodila sam prekrasnu zdravu curicu i evo je dan danas zdrava ide u vrtić bez ikakvih je problema stvarno prekrasno dijete i predobro ništa mi s njom nije teško predobra je dušica, obožavam je svaki dan sve više samo brzo mi raste 😜 kako tvoja bebica 

Baš mi je drago da smo se opet našle na temi trudnica i to opet zimske bebice haha i nadam se da će nam svima ovaj put proći bez stresa bolnica i svega što uz to ide🥰

Kada ti je termin ovaj put? Meni je sada po ultrazvuku 14.12.  😄 

• Doryna29
    18. Lipanj 2022. 20:44

Adri111

santina

Doryna29

santina

Doryna29

Imam pitanje za mame koje ste isle/planirate naQualified, u kojim poliklinikama se radi i za koliko otprilike dođu rezultati?

Ja sam radila. Ali u Bosni. Javila sam se u BIO SAVE i kod njih otisla i dala krv. Dosao laborant izvadio i javili mi rezultate 8.dan. Vadila u srijedu u 16h, javili u cetvrtak ujutro. Meni su rekli rok 3-5 radnih dana od stizanja uzorka u laboratoriju.
    Vidim ima Bio save i po HR, pa mozda najbolje da se javis njima?

Aha, hvala na odgovoru. Ja sam se narucila na Nifty, ali vidim da vas je vec nekoliko na preporuku islo na Qualified pa sad razmisljam…

Ne znam, u zadnje vrijeme sve cesce cujem nemoj Nifty. Dabli je to krenulo od jedne osobe pa se tako prisirilo ili je potkrijepljeno naucnim podacima ne znam. Cujem da je dosta ginekologa izbacilo Nifty i uvelo Panoramu ili Qualified.

Panorama i Qualified ne koriste istu metodu ispitivanja kao Nifty. One imaju noviju tehnologiju gdje odvajaju fetalnu DNA od majčine…ali po meni su svi NIPT postupci tu negdje, jedino ja sam koristila Panoramu jer imam blizance, i bas zbog njihove metode ispitivanja moguće je odrediti spol oba blizanca i još neke druge stvari …ali to je već druga priča…

Da, isto tako sam i ja citala...

santina
    18. Lipanj 2022. 21:30

atena

Santina Hvala bogu da se sve dobro završilo za obje i nadam se da se neće više takve stvari ponavljati. Baš mi je taj cijeli dio prošao u maksimalnom stresu od privatnog,poslovnog pa sve do zdravstvenog i bolnice..ono strahovanje svaki dan jel će me poroditi u 27 tjednu ili će nas uspjeti spasiti me ubio ali eto svaka im čast spasili su nas i dogurali smo do 38 tjedna u komadu i rodila sam prekrasnu zdravu curicu i evo je dan danas zdrava ide u vrtić bez ikakvih je problema stvarno prekrasno dijete i predobro ništa mi s njom nije teško predobra je dušica, obožavam je svaki dan sve više samo brzo mi raste 😜 kako tvoja bebica

Baš mi je drago da smo se opet našle na temi trudnica i to opet zimske bebice haha i nadam se da će nam svima ovaj put proći bez stresa bolnica i svega što uz to ide🥰

Kada ti je termin ovaj put? Meni je sada po ultrazvuku 14.12. 😄

Da, imale smo jako slicnu putanju trudnoce. I ja sam sa 27+1 zavrsila u bolnici, a rodila sam 37+1. Isto ide u vrtic, zivahna, vesela, zdrava (vrticke bestije ne racunam, to sva djeca moraju proci).
    Ali bome meni sad doktorica hoce odmah staviti serklaz. Spominje vec u 16.tjednu. i neka.. jer izgleda da moj organizam ne moze to bas sam iznijeti, na prirodan nacin. 
    Meni je termin 24.12. pa cemo vidjeti. Daj boze da doguram do decembra.

atena
    18. Lipanj 2022. 22:46

santina

atena

Kada ti je termin ovaj put? Meni je sada po ultrazvuku 14.12. 😄

Da, imale smo jako slicnu putanju trudnoce. I ja sam sa 27+1 zavrsila u bolnici, a rodila sam 37+1. Isto ide u vrtic, zivahna, vesela, zdrava (vrticke bestije ne racunam, to sva djeca moraju proci).
    Ali bome meni sad doktorica hoce odmah staviti serklaz. Spominje vec u 16.tjednu. i neka.. jer izgleda da moj organizam ne moze to bas sam iznijeti, na prirodan nacin.
    Meni je termin 24.12. pa cemo vidjeti. Daj boze da doguram do decembra.

Moja još ne spominje serklažu ali je rekla da ćemo stalno pratiti da joj za sad izgleda super i čvrsto al da ćemo vidjeti kad beba oteža. Prošli put sam ju zaboravila pitati i kada ćemo briseve raditi da se sve provjeri ja sam u prošloj trudnoći imala ureoplazmu pa nek provjeri sve što se da provjeriti. Rekla je da ne dižem ništa teško ali kako da ja to maloj objasnim trudim se da ju što manje dižem ali i meni nekada fali držati je i maziti se s njom a i kad je neutješna nekad i kad pruži ruke prema meni kako je neću uzeti. Ali većinom kada ju uzmem sjednem s njom.
    Kako ti svoju jel ju dižeš nekad nekad ili nikako 

Pipin
    19. Lipanj 2022. 06:32

Atena / santina - kako lijepo da smo se opet sve nasle, a termini nam udaljeni ravno 10 dana (meni je 19.22). Plus sve tri curice imamo😂 bitno da su one tu s vama, zdrave i vesele i da je sve iza vas❤️ I u trudnoci drzim fige da doguramo svi do termina 😻

Pipin
    19. Lipanj 2022. 06:32

19.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.